reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, nie jest głupie. Ale tak z ciekawości zapytam.. dlaczego masz panieńskie nazwisko?

Benfica, nie mam kontaktu z Asicką. Czasami się zastanawiam co u niej. Muszę do niej napisać. Co do mojego zdrowia jest gorzej niż było. Źle się czuje. Na obiad robię rosołek, bo nic nie przełknę (nawet śniadanie dzisiaj mi nie szło) i kopytka :) Ale jeszcze parę dni i mi przejdzie.

Grzaneczko, co tam? :*

reklama
o tak mogę śmiało podać Wam rękę z tym otwieraniem okien... ja pracuje w szpitalu i u mnie to zawsze pacjenci krzyczą aby okna pozamykać bo im zimno... a ja prawie mdleje z tej duchoty...

kinia To rzeczywiście kiepska sprawa z tym usg jak tyle kasy i nie jesteś zadowolona. Ja płaciłam tyle samo, ale mam parę zdjęć i sporą część usg nagraną na płytkę,więc w każdej chwili mogę obejrzeć.
mycha Miej ich wszystkich w dupie. Otwieraj okno i już, a jak Ci ktoś zamyka to weź to odpowiednio skomentuj!
benfica Dziękuję że pytasz. Praca złożona, czekam na termin i zaczynam się uczyć do obrony, ale obrona prawdopodobnie dopiero w kwietniu będzie. A co do siary to przy Zuzi też miałam szybko siarę, mniej więcej wtedy co Ty. A żeby było śmiesznie Zuze skończyłam karmić jak miała pół roku a jak zaszłam w ciążę to dalej miałam siarę i się lekarz dziwił, dopiero po jakimś czasie się uspokoiło.

Co robicie na obiadek? U nas dziś rybka i różnego rodzaju warzywka smażone w przyprawach na patelni. I zupa pomidorowa która została od wczoraj.

Maluś :* dziękuję dobrze:) cieszę się, że już piątek:) a jak u Ciebie? Mam nadzieję, że szybko się wykurujesz:*

Wczoraj jakie kopniaki były:) chyba się Mała nogami rozpychała. Mój D jaki szczęśliwy:)

A ja mam też prawko z panieńskim, bo jeszcze nie dojechałam do starostwa żeby zmienić... ups:)

Kinia strasznie dużo zapłaciłaś masakra jakaś i jeszcze takie na szybko to usg
Benfica agamemnon , zakupiłam ostatnio sto procentowy sok z żurawiny i wypiłam go w ciągu 3 dni chyba i to parcie nadal odczuwam więc to nie pęcherz raczej.
Mamatoeczka współczuję bólu ja też miałam przygody z zębami ale jak karmiłam dziecko i nie chciał dawać mi dentysta antybiotyku żadnego , omęczyłam się wtedy z bólem .
Malusiolka ja miałam tak samo w tym szpitalu jak dzwoniłam do M jak tam mały i słyszałam go w tle to łzy mi się cisły do oczu a teraz jeszcze porodówkę trzeba przetrwać w szpitalu ..
mikaa nie takiego usg mi nie robili ale też myślałam o tym ostatnio bo słyszałam o takich dolegliwościach , wizyta w poniedziałek więc może lekarz coś powie na tą dolegliwość moją...
A na obiadek u mnie dziś żurek , jeszcze żeby to moje dziecko cokolwiek chciało jest to było by super ..to taki niejadek że brak słów i nerwów..
Co do prawka to ja też mam z panieńskim nazwiskiem i jak na razie nie zamierzam zmieniać policja na kontroli nic się nie czepiała

mika no to czekamy na obronę :-D na pewno zdasz :-D Gabryś ze mną zdawał w brzuchu, ok. 21tc :happy2: i pewnie teraz dlatego taki mądry :-p:-D a obiad... jako, że dziś piątek i Gabryś je w żłobku, to nie szaleję - kluski leniwe na słodko :sorry2: choć ja nie przepadam za obiadami na słodko, ale mój A się uparł - no niech raz na ruski rok ma :-D w odwodzie mam kawałek mortadeli do usmażenia, bo ja taką bardzo lubię :sorry2: ale żeby nie było, że mam dwie lewe ręce do gotowania, to w weekend będzie kaczka nadziewana :-D

Dziewczyny jadę do szwagierki aż się boję z iloma kg wrócę no ona tak pysznie gotuje. A jak się dowie o fasolce to przepadlam....

Widzę że wózki na tapecie. Ja model mam upatrzony a z kolorem będzie trzeba poczekać. Szczerze powiem nie mam żadnego przeczucia.

Miłego weekendu!

Grzaneczko, u mnie coś nie tak. Jeść nie mogę i niedobrze mi, a jak chce coś zjeść, to mi się rzygać chce ;/ Staram się odpoczywać, bo dzisiaj jakaś nie wyraźna jestem.

Benfica Szybko? Ja miałam siare od 14tc.:szok: ale z Leną to samo było, bardzo szybko miałam siare.

Malusiol Zdrówka i jak najlepszego samopoczucia!:tak:

iwo Smacznej wyżerki.;-) Zabierz troche ze sobą i podziel sie z nami.:tak:

Co do prawka to ja też latam nadal na panieńskim.:-D Już ponad 5 lat.:zawstydzona/y:Zawsze jak jestem dłużej w PL to obiecuje sobie, że je wymienie i tak już 5,5 roku. Mogłabym je tu w Danii wymienić, ale swoje mam bezterminowe a tu jest na 15 lat i nie wiem czy potem tylko badania wystarczy zrobic czy jednak nie. Moze w wakacje uda mi sie wymienic jak będziemy w PL.;-)

reklama
Witam dziewczynki:)

Czytalam ale jakos weny niema ...

Malus a ty czasem nie czekasz na @??? zdrowka zycze:*

Kinia no to nieciekawa sprawa jak wydalas tyle kasy i wiesz mniej niz bys chciala;/ Ja ladnie po slubie od razu wszystkie dokumenty zmienilam:) Fajnie ze corke angazujesz w nowego czlonka rodziny:)

Mamatomka kochana mega wspolczuje z ty bolem zeba! mam nadzieje ze za chwile bedziesz czuc sie lepiej!!

Iwo, gosiu piekne bety:)

Ja bylam we wtorek u gina, powiedzial ze @ w ciagu dwoch tygodni przyjdzie!!! i dzis przyszla!! zaskoczona zostalam...
Powiedzial ze jesli chcemy to od maja mozemy zaczac starania:) ale tak naprawde niewiem jak to wszystko wyjdzie...

Zaczelam intensywnie cwiczyc, musze zgubic pare kg...!

Kurcze mialam cos jeszcze komus napisac ale niepamietam ...;//;/;/

Gratuluje udanych wizyt:)

Do góry