Mar-chew, od zeszłego roku są nowe prawo jazdy, bo nowe testy są i na 15-cie lat. Ale z tego co mi babka w Urzędzie mówiła, to później tylko badanie lekarskie i zmiana prawka. Nie jest tak źle. Dobrze, że chociaż mi się udało
Kinia, mój M też ma bezterminowo. Prawko ma już 10 lat. Udało mu się, bo nosi okulary, a tak to przy okularach z tego co się orientuje to chyba tylko na 5 lat dają.
Grzaneczko, ja już nie raz garnek serowy robiłam. Dzisiaj już też mam zrobiony i naprawdę jest dobry
Tylko, że ja nie daje jak w przepisie 150 dag makaronu tylko 300
Nie daje 500 ml wody i 150ml śmietanki tylko trochę więcej tego i tego + daje trochę soli do smaku. W telewizji pokazują, że wszystko na surowo do garnka wrzucają, a ja mielone podsmażam wrzucam do garnka, później po mielonym na patelni smażę pieczarki i jak się chwilkę podsmażą dodaję pora i później wrzucam to do mielonego, dodaję makaron, wodę i śmietankę i do gotowania
Nigdy nie robię jak w przepisie jest. Zawsze muszę po swojemu
Kasiula, wierze Tobie co do tęsknoty. Ja jak rodziłam Roksankę, to płakałam, że nie mogę mieć też przy sobie Oliwki. Nie było chwili jak o niej nie myślałam
Pamiętam jak usłyszałam ją przez telefon, albo jak chwilkę z nią porozmawiałam, czy nawet zapytałam się męża o nią, to łzy aż ciepły. Po prsotu widać, że Kochamy nasze maluszki