reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia, fajnie że niedługo możecie znowu się starać :* Ale wiadomo, że trochę czasu potrzebujecie aby psychicznie się nastawić. &&&&&&& trzymam za Was kciuki :* Co do mojej @, to miałam ją w tamtym tygodniu i to ponad tydzień :p Teraz choruje, ale wydaje mi się, że przechodzi :)

mycha, dziękuję :* Z tego co kobieta mi mówiła, to po 15-tu latach tylko badania lekarskie i wtedy zmiana prawka :) Chore byłoby gdyby kazali na nowo zdawać egzaminy :)

Kinia, jeżeli tak, to lepiej nie zmieniać :p :*

mycha, fajny wózek :D

madziulek, ostatnio myślałam o Tobie. Fajnie, że odezwałaś się w końcu :* Kochana, a jak u Ciebie z porodem? CC, czy NS?

Ja dzisiaj z M i z dziewczynkami pojechałam na zakupy i prowadziła :D Nawet ok mi szło, ale M oducza mnie od głupiego nawyku :p Jazda tylko prawą stroną :p A poza tym M pokroił mi królika i właśnie poddusza się i obiadek będzie na jutro :) Dzisiaj robię obiadek, bo jutro chcemy gdzieś sobie pojechać na parę godzin i wrócić do domu na obiadek :)

Kochane moje, wszystkiego najlepszego w dniu kobiet :*

Co Wasi Panowie dali Wam dzisiaj na dzień kobiet? Ja dostałam różyczki w doniczce.. piękne są :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Iwo tak pracuje,powiem ci ze ciuszki dla Meli tylko tam kupuje czasem sie zdarza ze w innych sieciowkach:-) co.do ciuchow dla doroslych to maja specyficzne ale idzie znalesc cos dla siebie:-) od czasu do.czasu...

Kinia ja rowniez lubie Mohito:-)

Malus kochana jutro w moje 30 urodzinki bede rozmawiac z mezem co dalej...czas podjac ten temat, ja jestem gotowa.
Ja dostalam.ladny kwiatek juz nienaciagalam go bo jutro ma wydatek:-)do tego.robie dwie imprezki jutro dla rodzinki a za tydz. Dla znajomych wiec kasa pojdzie...
Jak lepiej sie czujesz?:-)

Mialam wyjsc na dzien kobiet z dziewczynami ale maz jeszcze dzis pojechal w trase bedzie po polnocy...

Julia, dziękuję że pytasz :* Lepiej się czuje, ale na razie dopóki nie dojdę do zdrowia to nie mam na nic ochoty. Przez to czuje się taka przemęczona. W dzień na chwilkę jak się położę (nawet do oglądania), to oczy same mi się zamykają. Katar męczy i głowa boli, ale tak poza tym ok. Kochana, trzymam mocno &&&& za waszą rozmowę :* A poza tym nie wiem czy jutro będę pisać, bo M ma wolne i chcemy gdzieś sobie pojechać, to dzisiaj składam Tobie życzenia. Słonko Kochane, wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin :* Z tego co widzę jesteś tylko o rok starsza od mojego męża :)

Dobranoc Kochane :*

Madziulek kiepsko widzę i Ciebie. To teraz lez i się nie przemeczaj na ile to da.

Malusiu dlatego nie zmieniam :-) Haha jazda prawej strony może spowodować brak kół takie dziurska zazwyczaj są ;-) ja dostałam piękny bukiet róż od męża. Az w szoku byłam, bo zawsze tylko 1 kwiatka dostawałam.

Julia jakoś tam zawsze coś znajdę dla siebie. Kochana wszystkiego najlepszego najpiękniejszego i najwspanialsze z okazji urodzin el :-*

Nadia dzisiaj urzadzila mi pobudke o 6:40 wiec zabrałam się na poranne zakupy i juz po sniadanku nawet jestem. Wczoraj na tych urodzinach bardzo źle się czułam niestety.

Miłego dnia kochane.

Julia, nasza jubilatko :D Sto lat :*

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale jestem, bo M śpi. Znowu wrócił o 5-tej rano do domu ;/ Coraz gorzej jest w tej pracy. Cały czas szukamy pracy zagranicą, bo można tu się wykończyć.

Kinia, widać że Twój mąż się zmienił :):* Kochana, wiem że dużo dziur :p Widziałam, że M miał do mnie cierpliwość i ze spokojem prosił abym jechała lewym pasem :p Wie, że ciężko jest się przyzwyczaić jak się uczyłam prawym. Jeszcze trochę i zmienię nawyk :)

Malusiu powiem tak. Najlepiej Nauczysz się jeździć po ulicach jak będziesz jeździła samodzielnie. Sama po sobie wiem, że doświadczeni kierowcy mają do siebie to, że ciężko im się jeździ z innym kierowcą nie odzywając się. Ja na początku jeździłam z tata i dopiero jak kazał mi jechać samej to się nauczyłam, a tak ciągle miałam w głowie to, że będzie mnie poprawiał, albo zwróci uwagę na błąd. Tak jak to jest na kursie. A tak się nie nauczysz :-) musisz teraz wyrobić swoje nawyki kochana. A mąż właśnie pobiegł do sklepu po wszystko na sernik na zimno :p

Julka - najlepsze życzenia urodzinowe!

Dziewczyny co na mdłości polecacie? co u was działało? Cola i migdały już przetestowane nie uchroniły przed pierwszym pawikiem...

Mama Tomeczka - życzę by obyło się bez wyrywania o szycia!

Ja tylko w weekendy mogę po leżeć a codziennie w pracy muszę trzymać fason co mnie niezmiernie męczy. Nie chce jeszcze nikomu mówić i próbuje ratować się czym popadnie :(

reklama
Iwo mnie niestety nic nie pomagało.

Malusiu chyba za bardzo rano Pochwaliłam męża, bo dzisiaj pół dnia siedzi przed kompem i gra tylko, a mnie trafia.

MamaTomeczka wiesz co ja rozumiem męża malusi, bo u nas my dwoje pracujemy, a u tak kolorowo nie jest. To zależy kto ma jakie opłaty, bo u nas jedna pensja to byłaby katastrofa tez bo samych opłat miesięcznych mamy 2000 zł. Także wiesz jednym starczy a inni by na opłaty nie mieli i na życie :-) dobrze, że chociaż z tą ósemka jest lepiej.

A ja dzisiaj miałam niezły humor to mąż prawie cały czas siedzi i gra. Ja juz nie mam siły na te jego zachowania jak dzieciak.

Do góry