reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

susel Tak bardzo Ci współczuję... :( Nie wiem za bardzo co Ci napisać. Sama boję się żeby moja fasoleczka była rzeczywiście fasoleczką... :( Tulę i jeszcze raz bardzo współczuję. Czemu takie rzeczy się przydarzają? :no2:
Malusiolka A termin @ masz/miałaś na kiedy? Ps. Ja mam lat 25, ciąża 2, termin porodu jeszcze nie znany (ok 22 lipca) ale dokładniej będę wiedzieć po wizycie... O ile wszystko okaże się ok... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze....
Marchew Piękne zdjęcia!!! :)
Kinia Ja przeszłam ostatnio dwudniowe niesamowicie intensywne mdłości i byłam przekonana że będzie tak jak w 1 ciąży i będę się męczyć do przynajmniej 14 tygodnia, a w drugim dniu mdłości do sżła mi biegunka i skończyło się wielkim pawiem, także był to po prostu wirus, który przyniosłyśmy z Zuzą ze szpitala (ona też przeszła przez biegunkę)... No ale dalej nie mówię hop, bo mdłości ciążowe jeszcze w każdej chwili mogą złapać.... A tak na marginesie wirus dał nam popalić :/

Co do witamin to ja zażywam Centrum Materna, bo takie właśnie zażywałam w pierwszej ciąży, ale póki co zakupiłam tylko jedno opakowanie, bo na tą ciążę zmieniłam lekarza i zobaczę co mi powie o tych witaminach po wizycie. Może okazać się że mi zmieni na inne...

reklama
Maluś ja mam 27 lat, dokładny termin porodu bede znała po wizycie za tydzien w pon.
Mikaa współczuje wirusa, egh jeszcze chyba nie znam osoby, która by nie poszła z dzieckiem do szpitala i wróciła bez wirusa :/
Suelku trzymaj sie kochana, musisz być teraz silna, ja wierze ze jeszcze bedzie dobrze, a też mam stresa ze już powinno być u mnie serduszko a nie było ale trzeba byc dobrej mysli

Wiikki, przepraszam jeżeli wpisałam Cie za wcześnie, ale wzięła datę z Lipcówek :*

Dziewczyny, jeżeli macie jakieś propozycje na tematy, to piszcie je. Nawet możecie założyć :) Ten dział przecież jest z myślą o każdej z nas :)

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Melduje, że jestem już po wizycie
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ciąża potwierdzona! Pęcherzyk ciążowy na swoim miejscu i w środku zarys zarodka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
za wcześnie na serduszko więc kolejna wizyta za 2 tygodnie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
mam brać nadal Luteinę na bóle podbrzusza. Aaaa i dostałam L4 więc ominą mnie stresy w pracy..

MALUŚ dopiszesz mnie do listy? :zawstydzona/y:

SUSELKU :-:)-:)-:)-( ja mam nadal nadzieję!!

MIKA zdrówka!!

MARCHEW piękne dzieciątko :-)

Natkusia, oczywiście tylko musisz podać datę porodu ile masz lat i która to ciąża ( z tego co pamiętam to 2), tak? Ciesze się, że Twój maluszek rośnie :)

Cześć Laski - przyjmiecie mnie?:)

Maluś 24l, pierwsza ciąża, termin 24.06

A i wrzucam zdjęcie:) Byłam w czwartek na usg, ciąża przebiega bardzo dobrze:)

CAM00057.jpg

Załączniki

• CAM00057.jpg
    CAM00057.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry