no dziewczyny, musze wam powiedziec ze przeprowadzka mnie pokonala. pieknie nam sie udalo sprawnie przeniesc, ale teraz tyle na BB do nadrobienie, ze nie wiem jak to zrobic
najwiekszy plus to taki ze mialam mniej czasu na martwienie sie, oby do wizyty! chociaz czytam "What to expect when you're expecting" i bylo napisane ze wiecej poronien wystepuje u kobiet ktore nie maja mdlosci (a ja nie mam) i sie oczywiscie zestresowalam!
karola fajnie ze wrzucilas swoj brzuch bo ja myslalam ze cos jest ze mna nie tak
tez mi juz urosl a dopiero zaczal sie 7tydzien! tak mi pod pepkiem dziwnie wyskoczyl, ale przeczytalam gdzies wczoraj ze juz moze sie pokazywac i to wlasnie zaraz pod pepkiem wiec chyba jest ok.
Kinia jak tam sytuacja meza? gratuluje bety! jutro wizyta? trzymam kciuki!
Marchew fajny ten porod mialas i szkoda ze w Polsce tak sie nie da
kasiula co do L4 to ja chyba nie powinnam sie wypowiadac bo uwazam ze przy pracy ktora nie jest niebezpieczna dla ciazy to powinno sie pracowac jak najdluzej i nie rozumiem L4 od pozytywnego testu.
mikaa jak tam u was?
tekla, Marchew ale piekne malenstwa!!
nana7ma gratuluje blizniakow!! Ty juz w kwietniu rodzisz! ekstra!
wikki u Ciebie owu to wielka niewiadoma wiec sie nie martw, napewno byla pozniej! ciezko bedzie przez te 10dni ale wytrwasz kochana i bedzie ok!
malusiolka fajny pomysl z lista. moja data porodu: 25.07, pierwsza dziecko, 24l, kolejna wizyta 3.12. no i oczywiscie mozesz byc moderatorem.
Nanncy milo Cie widziec i Twoj suwaczek! :-) wpadaj tu do nas czasem