reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Natkusia bo jak byłam to nic nie było widać jeszcze i dla spokoju wolała zlecić betkę. Wiesz nie zaszkodzi, a przynajmniej ja wiem, że wszystko okej jest. Trzymam kciuki za wizytę :)

Ja tylko na moment zajrzałam, bo zaraz mój tata na obiad przyjedzie :p

Maluś ja jednak myślę, że to ciąża ;*

Hej Dziewczyny! Zaprosiła mnie do Was jakiś czas temu Suseł, za co bardzo jej dziękuję ;-). Staraczką byłam prawie rok i niektóre z Was pamiętam i znam. Co prawda ostatnio rzadko zaglądam bo brzuszek mnie pobolewa przed komputerem ale czasem chętnie z Wami popiszę albo was poczytam :)

Nanncy witaj, witaj. U Ciebie to już bardziej zaawansowana ciąża :) U większości z nas dopiero I trymestr.

Mój tata pojechał, mąż jeszcze nie przybył i dzwonił, żeby na niego nie czekać, bo bardzo późno może być. Nadia w kąpieli mam nadzieję, że szybko spać dzisiaj pójdzie, bo ja już ledwo żywa jestem. Sprzątanie miałam całą parą i gotowanie, także jestem wypompowana.

Nanncy, witaj :)

Kinia, ja Kevina mogę non stop oglądać :D Jestem padnięta, trochę przysnęłam z dziewczynkami jak kładłam je spać, ale na ten film zawsze najdę siłę :) Dzisiaj nawet zrobiłam u dziewczynek porządek z ciuszkami i na jakiś czas mam spokój :)

Dziewczynki, jeżeli chcecie mieć listę, to napiszcie swoje dane. Ile lat, która ciąża i kiedy poród? Ułatwicie mi pracę. z góry dziękuję :*

Ostatnia edycja:
Marchewko, piękna dzidzia :*

Kochane, udało się robić z naszym tematem tak jak na Majówkach2014, Lipcówkach2014 i tak dalej. Trzeba wybrać teraz moderatora. Ale jak nie będziecie miały nic przeciwko z chęcią mogę nim zostać i mogę poprowadzić nasz dział. Co o tym sądzicie? Na razie wątek Staraczek jest przekierowywany, ale do tygodnia zniknie i tak jak Pani Admin napisała, i się nawzajem poinformujemy o zmianie :)

Mogę na spokojnie listę zrobić i nigdzie nam nie zapodzieje się :)

Ostatnia edycja:
no dziewczyny, musze wam powiedziec ze przeprowadzka mnie pokonala. pieknie nam sie udalo sprawnie przeniesc, ale teraz tyle na BB do nadrobienie, ze nie wiem jak to zrobic :-p najwiekszy plus to taki ze mialam mniej czasu na martwienie sie, oby do wizyty! chociaz czytam "What to expect when you're expecting" i bylo napisane ze wiecej poronien wystepuje u kobiet ktore nie maja mdlosci (a ja nie mam) i sie oczywiscie zestresowalam!
karola fajnie ze wrzucilas swoj brzuch bo ja myslalam ze cos jest ze mna nie tak :-p tez mi juz urosl a dopiero zaczal sie 7tydzien! tak mi pod pepkiem dziwnie wyskoczyl, ale przeczytalam gdzies wczoraj ze juz moze sie pokazywac i to wlasnie zaraz pod pepkiem wiec chyba jest ok.
brzuch.jpg

Kinia jak tam sytuacja meza? gratuluje bety! jutro wizyta? trzymam kciuki!
Marchew fajny ten porod mialas i szkoda ze w Polsce tak sie nie da :dry:

kasiula co do L4 to ja chyba nie powinnam sie wypowiadac bo uwazam ze przy pracy ktora nie jest niebezpieczna dla ciazy to powinno sie pracowac jak najdluzej i nie rozumiem L4 od pozytywnego testu.

mikaa jak tam u was?

tekla, Marchew ale piekne malenstwa!!

nana7ma gratuluje blizniakow!! Ty juz w kwietniu rodzisz! ekstra!

wikki u Ciebie owu to wielka niewiadoma wiec sie nie martw, napewno byla pozniej! ciezko bedzie przez te 10dni ale wytrwasz kochana i bedzie ok!

malusiolka fajny pomysl z lista. moja data porodu: 25.07, pierwsza dziecko, 24l, kolejna wizyta 3.12. no i oczywiscie mozesz byc moderatorem.
Nanncy milo Cie widziec i Twoj suwaczek! :-) wpadaj tu do nas czasem :blink:

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Dziewczynki, założyłam wątek z listą i wątek z wizytami u lekarza. Jeżeli któraś chce znaleźć się na liście, to proszę tutaj, albo na PW pisać datę porodu, wiek i która to ciąża. Wpisałam parę dziewczyn i mam nadzieje, że reszta z Was nie gniewa się na mnie, bo nie pamiętam :)

Do góry