reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

malusiolka dzieki za rozkrecanie naszego forum! tylko moj termin porodu to 25 lipca a nie 27.

dziewczyny, a u mnie sie pojawil brazowy sluz :-( mysle zeby przyspieszyc wizyte i pojsc jeszcze dzis. co myslicie?

reklama
Proszę bardzo Suselku :* Kochana, jeżeli czujesz się z tym źle to możesz pójść. Ale z drugiej strony brązowy śluz, to nic złego nie oznacza. &&&&& jakby co za wizytę :* Zaraz poprawię. Nie wiem co mi się ubzdurało z tym 27.07 :p

Malusiu no kevin jest zabójczy :) Co do listy i moderatora - jestem za tym, żebyś się tym zajęła jeśli tylko chcesz. Mój wiek 25, ciąża 2, data porodu jeszcze nie wiem konkretnej ,bo karty nie mam, a z usg i terminu om są rozbieżne, ale póki co możesz wpisać ok 14.07 jutro najwyżej sprostuję po wizycie :D A ten wątek to gdzie jest?

Marchewka zdjęcia śliczne :*

Suselku brzusio super. Mąż trochę ochłonął, więc póki co nadal pracuje i już przestał jęczeć jak mu wygarnęłam parę rzeczy. Co do poronień to ja z Nadią nic nie czułam, żadnych mdłości ani nic i Nadia urodziła się duża i zdrowa :D Nie martw się będzie dobrze.

Kochane jak tam samopoczucie? Dzisiaj ja znowu koszmarnie się czuję, zdrzemnęłam się z Nadią półtorej godziny i boję się, że nie będzie wieczorem spać, a jutro rano do przedszkola musi wstać. Dzisiaj prawie zwymiotowałam w aucie jak jechaliśmy na zakupy, aż mi łzy poleciały... Koszmarnie się czuję, aż po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić.

Susel o kurde:(:( tak mi przykro, az si czlowiekowi plakalac chce:( tulam tulam:*:*:*:*

Czesc dziewczynki wchodze a tu takie smutne wiesci:(

Malus
a jak test robilas? bo niewidzialam postu... ja mam 13lipiec, 29 lat trzecie dziecko

Kinia wspolczuje takie samopoczucia...bo wiem co przechodzisz! pamietaj za chwile wszystko minie...ja mialam ten problem przez jakies 1,5 tyg... teraz jest lepiej

reklama
julia dzieki, ale ja nadzieji juz nie mam, a nie chce wydawac kasy na bete bez sensu. jakos dotrwam do przyszlego tygodnia, tylko nie krwawie zupelnie, wiec sie najbardziej boje ze bede musiala miec zabieg.

Do góry