reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Proszę bardzo Suselku :* Kochana, jeżeli czujesz się z tym źle to możesz pójść. Ale z drugiej strony brązowy śluz, to nic złego nie oznacza. &&&&& jakby co za wizytę :* Zaraz poprawię. Nie wiem co mi się ubzdurało z tym 27.07
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Malusiu no kevin jest zabójczy Co do listy i moderatora - jestem za tym, żebyś się tym zajęła jeśli tylko chcesz. Mój wiek 25, ciąża 2, data porodu jeszcze nie wiem konkretnej ,bo karty nie mam, a z usg i terminu om są rozbieżne, ale póki co możesz wpisać ok 14.07 jutro najwyżej sprostuję po wizycie A ten wątek to gdzie jest?
Marchewka zdjęcia śliczne :*
Suselku brzusio super. Mąż trochę ochłonął, więc póki co nadal pracuje i już przestał jęczeć jak mu wygarnęłam parę rzeczy. Co do poronień to ja z Nadią nic nie czułam, żadnych mdłości ani nic i Nadia urodziła się duża i zdrowa Nie martw się będzie dobrze.
Kochane jak tam samopoczucie? Dzisiaj ja znowu koszmarnie się czuję, zdrzemnęłam się z Nadią półtorej godziny i boję się, że nie będzie wieczorem spać, a jutro rano do przedszkola musi wstać. Dzisiaj prawie zwymiotowałam w aucie jak jechaliśmy na zakupy, aż mi łzy poleciały... Koszmarnie się czuję, aż po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Marchewka zdjęcia śliczne :*
Suselku brzusio super. Mąż trochę ochłonął, więc póki co nadal pracuje i już przestał jęczeć jak mu wygarnęłam parę rzeczy. Co do poronień to ja z Nadią nic nie czułam, żadnych mdłości ani nic i Nadia urodziła się duża i zdrowa Nie martw się będzie dobrze.
Kochane jak tam samopoczucie? Dzisiaj ja znowu koszmarnie się czuję, zdrzemnęłam się z Nadią półtorej godziny i boję się, że nie będzie wieczorem spać, a jutro rano do przedszkola musi wstać. Dzisiaj prawie zwymiotowałam w aucie jak jechaliśmy na zakupy, aż mi łzy poleciały... Koszmarnie się czuję, aż po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Malusiolka
Kinia, tutaj masz naszą listę: https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/ Mam nadzieje, że tak Wam będzie odpowiadać.
Susel o kurde tak mi przykro, az si czlowiekowi plakalac chce tulam tulam:*:*:*:*
Czesc dziewczynki wchodze a tu takie smutne wiesci
Malus a jak test robilas? bo niewidzialam postu... ja mam 13lipiec, 29 lat trzecie dziecko
Kinia wspolczuje takie samopoczucia...bo wiem co przechodzisz! pamietaj za chwile wszystko minie...ja mialam ten problem przez jakies 1,5 tyg... teraz jest lepiej
Czesc dziewczynki wchodze a tu takie smutne wiesci
Malus a jak test robilas? bo niewidzialam postu... ja mam 13lipiec, 29 lat trzecie dziecko
Kinia wspolczuje takie samopoczucia...bo wiem co przechodzisz! pamietaj za chwile wszystko minie...ja mialam ten problem przez jakies 1,5 tyg... teraz jest lepiej
Malusiolka
Julia, robiłam i na razie nic ;/
Suselku <przytul>:*:* Kochana Przykro mi. Ale nie musisz nas opuszczać Może jakaś szansa jest?
Suselku <przytul>:*:* Kochana Przykro mi. Ale nie musisz nas opuszczać Może jakaś szansa jest?
Ostatnia edycja:
reklama