Witajcie kochane!
Kilka dni mnie u Was nie bylo, bo maz mial urlop, specjalnie sobie wzial na USG, a ze pracuje na nocki to musial dwa dni, wiec weekend mi sie przedluzyl. Teraz juz powrot do normalnosci.
Oczywiscie w wolnych chwilach czytalam wszystko i udalo mi sie zdac krotka relacje z USG, ale teraz chociaz troche musze Wam poodpisywac.
Asicka kochana jeszcze 3 dni i mala bedzie z Toba
Ale by bylo jakbym naprawde wykrakala
Wczesniej mowilyscie o czopie. Przy pierwszym dziecku nie mialam, bo zalozyli mi krazek, wiec nic nie zaobserwowalam, ale przy drugim bylam przerazona. Obudzilam sie w nocy na siku a tam na majtkach odrobina krwi, nie wiedzialam co sie dzieje i spanikowalam oczywiscie. Ale po okolo 24h maly sie urodzil wiec to musial byc czop. Wody same mi nie odeszly przy pierwszym i drugim byly przebijane. Same skurcze zaczely mi sie wieczorem, kolo 22, a o 2 jechalismy do szpitala bo byly juz czeste i regularne. Synus urodzil sie okolo 4:30. Mam taka mala historie ktorej nigdy nie zapomne. Tutaj przed przyjazdem do szpitala, trzeba do nich zadzwonic ze sie jedzie, aby przygotowali sale. Wiec dzwonie kolo 2 i mowie, ze mam skurcze co 3 minuty i ze jade, na co pani po drugiej stronie do mnie zebym sobie paracetamol wziela to moze przejdzie! Powiem Wam ze totalnie zglupialam oczywiscie sie uparlam ze zaraz bede. Jak juz sie maly urodzil polozna powiedziala (czyli to ona odbierala telefon) z mialam racje ze przyjechalam.
Cyntia na pewno jest wszystko ok, nie stresuj sie niepotrzebnie. Dzisiaj mialas wizyte? Co lekarz powiedzial?
Malusiolka jak wrazenia po pierwszym dniu wolnosci? Co tesciowie powiedzieli jak zobaczyli ze sie wyprowadzacie?
Benfica &&& zawizyte. Ty ciagle nie wiesz kto u Ciebie w krzuszku mieszka?
MamaTomeczka ja mam super king size czyli chyba 200x180. Ogolnie to 4 osoby sie moga polozyc nawet w poprzek i jest miejsce. Oczywiscie jak spia normalnie, bo zazwyczaj jak syn nas nawiedza do zajmuje sam polowe lozka, co dziwne jak spi sam to spi normalnie.
Domka witaj i Gratuluje!
Iwo, sytuacja w domu sie unormowala? Pogodziliscie sie?
Aschlee WOW trojaczki, super Gratuluje i witaj
Dasz rade to ukryc do walentynek? Ja pol minuty bym nie wytrzymala
Grzanka na pewno sie cieszysz z malej toscikowej ksiezniczki? Gratuluje kochana:*
Natkusia jak po wizycie?
Agamemnon :*
Wikki w kinie ciemno to moze mala bedzie spala. Ja dzisiaj ogladalam ten film,ale nic mowic nie bede, zeby Cie nie zrazic lub nie popsuc seansu.
U mnie znowu wieje i pada! Kiedy przyjdzie wiosna?!