Domka humor do dupy to tez dobry objaw. Ja w pierwszej ciazy mialam z czegos ubaw a za 5 minut z tego samego potrafilam sie obrazic, zamknac w pokoju i plakac jak dziecko. A za chwile znow mi przechodzilo i bylo ok. Mnie bardziej niepokoi pobolewanie brzucha, bo wczesniej takiego objawu nie mialam a jak byl to mi przepisala leki wiec dla mnie to jest strach.
Iwo swojego cyklu w tym miesiacu sama nie umialam opisac bo miesiac wczesniej okres mi sie poprzestawial wiec jak chodzi o kalkulator dni plodnych wcale mi sie nie zgadzaly bo z obserwacji luzu owulacja wychodzila duzo wczesniej.
Niestety lekarzem jeszcze nie jestem ale tej lekarce wierze jak nikomu.Zreszta wszystko na monitorze mi pokazywala.
Iwo swojego cyklu w tym miesiacu sama nie umialam opisac bo miesiac wczesniej okres mi sie poprzestawial wiec jak chodzi o kalkulator dni plodnych wcale mi sie nie zgadzaly bo z obserwacji luzu owulacja wychodzila duzo wczesniej.
Niestety lekarzem jeszcze nie jestem ale tej lekarce wierze jak nikomu.Zreszta wszystko na monitorze mi pokazywala.
Ostatnia edycja: