reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiolka wątek widziałam:-D i zdaje sobie sprawę że jestem pierwsza w kolejce:-D ale Ania dalej siedzi... Uparta jak tatuś!!!:-D

Dziś Wasz wielki dzień:-) ale się cieszę:-*:-*
oj co do kanapki... Też bym taką zjadła:-) albo parówki:-) ale to może mojego M wyśle:-D

Kinia u mnie bez zmian... Dalej dwupak:-D

Iwo łożeczko mam nie rozłożone:-D M to zrobi jak my będziemy w szpitalu więc wtedy wyśle:-D a wózek jest tylko muszę go rozłożyć... Ale to może już wyślę Wam wszystko z zawartością w środku:-D hihi

Wyspałam się!! Byłam tylko 2 razy siku!! :-D chyba Ania mi teraz pozwala przed tym co mnie czeka:-D nie no ona będzie grzecznie spać:-*<3

reklama
kinia Młode się wczoraj wieczorem trochę ożywiło, standardowo gdy się już położyłam ;-) choć dziś też jakoś Go specjalnie nie czuję, ale wczoraj w pracy zaczął się nam gorący okres, papiery latają, dyrekcja co pół godziny ma inne zdanie... :confused: więc może wyczuwa mój stres i cichutko siedzi... w piątek mam usg, mam nadzieję, że się uspokoję... :-( a jaki telefonik sobie wybrałaś? Bo ja teraz czekam na mój nowy, bo też wymieniam mojego starocia ;)

asicka oj życzę Ci śpioszka :-D chociaż jak dziecko dokazuje, to chociaż coś się dzieje ;-) mój Gabryś od noworodka był bardziej aktywny niż przeciętnie i powiem Ci, że chyba tak wolę :tak: tymczasem czekamy razem z Wami :*

malus to już dziś pierwsza nocka na swoim będzie? Ale się cieszę :-D to dla Was zmiana o 180st, oczywiście na lepsze :-D &&&& żeby dziewczynki się szybciutko zaaklimatyzowały, ale chyba nie będzie z tym problemu :*

Asicka dwupak pod pewnymi względami jest dobry, masz jeszcze czas dla siebie :D

Benefica, mąż mi wybrał samsunga jakiegoś, przekonam się jak dostanę. Mam nadzieję, że dzisiaj, bo niby w monitorowaniu przesyłki jest info, że dzisiaj :D a Ty jaki sobie wybrałaś? Ja to w sumie powiedziałam, że chcę taki żeby dzwonić i smsy pisać, ale on maniak to coś mi tam wybrał :D

Witajcie Dziewczynki czy moge dolaczyc?
Zagladalam juz wczoraj ale sama nie wiem czy dam rade utrzymac sie w tym watku.
Bylam na staraczkach 2013
Wczoraj zrobilam test i wyszedl pozytywny o godzinie 12 mialam wizyte i pani doktor stwierdzila ze sa trzy pecherzyki ...mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
Kinia moja córeczka ma na imię Agatka. Na wizyte jeszcze sie nie zapisałam,puki co w czwartek wybieram sie na bete. Jestem zmeczona,zestresowana. Dzis sie popłąkałam bo mi tem spadłą,cały czas mam wrazenie ze sobie tą ciąże wymysliłam.
Do tego brzuch przestałą bolec.

Domka no cos Ty.......musi byc dobrze nie ma innej opcji...Taki piekny suwaczek mialas wczoraj dlaczego go usunelas? Wiesz ja tam bym sie cieszyla jakby brzuch przestal bolec mnie zawsze na @ boli w ciazy pobolewal tylko czasem wiec przepisala mi dupka...przeciez widzialysmy Twojego tesciora i druga kreseczka byla widoczna.Uszy do gory:tak:

Domka spokojnie, nie zawsze ciąża wiąże się ze złym samopoczuciem, ja przy pierwszej czułam się świetnie i wcale nie miałam objawów ciążowych, tylko teraz mnie druga wykańcza. Także nie przejmuj się. Co do tempki to ja miałam taki wykres, że nikt by nie pomyślał, że się ciążą zakończy :D ŁAdne imię ma córeczka, zaraz dopiszę do listy :) A beta z pewnością będzie dobra :)

No tak Aschle ale jakos tak,siedziałąm i rano wyłąm. No kreska jest,M tez widział,szczesliwy jak dziecko. Chyba po tej Becie sie uspokoje.

Ten ból brzucha był nawet przyjemny,tak jakby sie rozciągał,więzadła(pachwiny) tez polały. Cycuszki mi spuchły. A dzis nic nie boli tylko chumor mam do dupy.
1 ciąze przewisiałąm na kibelku,dałą mi ostro w kosc. No wiem smuce,moze to chormony mi buzuja.

reklama
Hejka laseczki
Benfica - kiedy na zwolnienie uciekasz? Stres na pewno ci nie służy.

Aschlee - jak w tak wczesnej ciąży można zobaczyć pęcherzyki? Może coś się pokręciło tej gince.

Cyntia - jak samopoczucie dzisiaj?

Domka- nie schizuj i idź już dziś na betę. Inaczej będziesz się niepotrzebnie stresować.

Kinia - ja jestem zadowolona z samsunga ma dużo przydatnych funkcji.

Do góry