reklama
Asicka trzymam kciuki za Ciebie, jeszcze 4 dni i bedziesz w terminie o jaa. Ja tez chce juz lipiec. A odnośnie Lipca to ja sie nie udzielam na Lipcówkach jakos nie mam kiedy czytać wszystkiego, bo jeszcze jestem na majówkach 2013 ale mamy grupę na fb. Fajnie się zgralysmy i super jest
Nadia mi spi wiec mam chwilę a zaraz bedzie mężowy zostanie z Młodą to ja sobie wyskoczę na troszkę z domu
Nadia mi spi wiec mam chwilę a zaraz bedzie mężowy zostanie z Młodą to ja sobie wyskoczę na troszkę z domu
mycha05
Cudzie trwaj!
ja też przestałam tam zaglądać...
I ja... nie ogarniam tego co się tam dzieje ;-)
Asicka Ty już na finishu, ale Ci zazdroszcze A mi jutro połówka strzeli
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Asicka nie wyganiamy Cię, czekamy kiedy będziesz mogła przytulić Anię
Ja na lipcówki w ogóle nie wchodzę.
Ja na lipcówki w ogóle nie wchodzę.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Wiikki, jak Asicka będzie w terminie za 4 dni? Dwa tygodnie przed i dwa tygodnie po liczy się jako ciąża donoszona, czyli półtorej tygodnia dziewczynie zostało
Ania, nie wychodź tak szybko od mamy. Poczekaj jeszcze 3 tygodnie
Dziewczyny, ja się tam nie gniewam, że wolicie tu siedzieć, a nie na wątkach z Waszymi miesiącami porodów
Natkusia, oczywiście przepisałam Ciebie :* Ale nie opuszczaj nas
Ania, nie wychodź tak szybko od mamy. Poczekaj jeszcze 3 tygodnie
Dziewczyny, ja się tam nie gniewam, że wolicie tu siedzieć, a nie na wątkach z Waszymi miesiącami porodów
Natkusia, oczywiście przepisałam Ciebie :* Ale nie opuszczaj nas
Ja założyłam temat sierpniówek i to dziewczyny dołączyły do mnie a nie ja do nich więc jest mi pewnie łatwiej ;-) poza tym cały nasz kącik i wszystkie tematy, listę ja tworzę więc czuję się jak mama chrzestna tego kącika
MALUŚ nie mam zamiaru Was opuszczać tak jak wcześniej napisałam.. ciągle Was podczytuję :-)
ASICKA ależ Ci trochę zazdroszczę tej końcówki uważaj na siebie, trzymam mocno &&&&&&&&&&&& :*
MALUŚ nie mam zamiaru Was opuszczać tak jak wcześniej napisałam.. ciągle Was podczytuję :-)
ASICKA ależ Ci trochę zazdroszczę tej końcówki uważaj na siebie, trzymam mocno &&&&&&&&&&&& :*
No tak zostało mi jeszcze półtorej tygodnia do terminu ale czytałam też że dziecko urodzone w 37 tygodniu jest już donoszone i zdrowe... I że do 37 to wcześniak a po juz nie... Więc wszedzie piszą i mówią co innego... chciałabym żeby Ania się urodziła pod koniec stycznia
Kinia moi juz tez wiedza. W ogole rodzina od strony meza to juz chyba cala wie, a powiedzielismy tylko rodzicom... Moja strona za to jeszcze nic nie wie. Jutro zadzwonie do babci chociaz obawiam sie ze jej bedzie troche przykro, bo w tym roku do PL sie nie wybierzemy, a ona tylko zyje od wizyty do wizyty.
Wiikki przepis super, na pewno wyprobuje
Asicka kochana to Twoja pierwsza ciaza? Dlatego pewnie jestes troche przerazona, ale powiem Ci tak, nie zawsze jest kolorowo, czasem nawet nie wiadomo kiedy sie dziecko urodzilo, ale jakby nie bolalo to w chwili zobaczenia malenstwa (wspomnisz moje slowa) zapomina sie o bolu.
Wiikki przepis super, na pewno wyprobuje
Asicka kochana to Twoja pierwsza ciaza? Dlatego pewnie jestes troche przerazona, ale powiem Ci tak, nie zawsze jest kolorowo, czasem nawet nie wiadomo kiedy sie dziecko urodzilo, ale jakby nie bolalo to w chwili zobaczenia malenstwa (wspomnisz moje slowa) zapomina sie o bolu.
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Phoebe fajnie, że wiedzą U mnie w sumie mało osób wie, bo raczej tak średnio się chwalę, boję się trochę mimo wszystko. Co do bólu, to ja nie chcę nic mówić, ale ja tego chyba do końca życia nie będę w stanie zapomnieć jak przez cholernego lekarza się wycierpiałam i co przeżyłam, także ja nie zapomniałam mimo, że bym chciała.
Cześć dziewczyny, witam czwartkowo Zaraz biegnę budzić mojego chochlika, bo jedziemy dzisiaj na testy alergiczne cz. 2.
Cześć dziewczyny, witam czwartkowo Zaraz biegnę budzić mojego chochlika, bo jedziemy dzisiaj na testy alergiczne cz. 2.