Mar-chew, jak tam się czujesz? Wykurowałaś już się? Brałaś jakiś lek z tych co Ci napisałam?
mycha, jak się czujesz Kochana?:*
mamaTomeczka, zdrówka dla synka :* Moim córką już przechodzi, ale mają jeszcze trochę katarku. Idź do szkoły i wyjaśnij tą uwagę. Dziwna kobieta, bo w tym wieku powinna dać jeszcze dzieciakowi trochę czasu, bo czytanie jest łatwe. Skoro teraz tak traktuje 7 latka to co będzie jak teraz dzieci w wieku 6 lat idą do pierwszej klasy. Też będą wymagać od nich super czytania? Głupota i to totalna i nie wierze, że ona w tym wieku była super uczniem. Nauczyciel jest od tego aby pomóc. Czekamy na wieści jak się to skończyło. Kochana, jak ubierzesz te swoje spodnie, to zrób zdjęcie, bo jestem ciekawa jak będziesz w nich wyglądać
Julia, wiem że łatwo mi pisać, ale bądź dobrej myśli Kochana :* Będzie dobrze, musi być dobrze :* &&&&&&&&& za Was :*
natkusia <przytul> Kochana, nie denerwuj się :* Dzieci po szczepieniach mają prawo dostać gorączki. Ale jedno mnie zastanawia jak dzieciaka chorego mogą szczepić?
Moja młodsza córka jak miała katar i lekki kaszel to kazała mi Pani Doktor przyjść dopiero za 2 tygodnie, bo nie szczepią chorych dzieci. Nie chce Michałek jeść nie zmuszaj, ale pić musi, bo się odwodni.
mikka, z tego co wiem, to od tego roku masz miesiąc tacierzyńskiego i możesz wziąć na raty po 2 tygodnie, ale w ciągu 8 tygodni od wzięcia pierwszych 2 tygodni musisz go wykorzystać. A tak normalnie jak piszesz, to czas na wzięcie urlopu tacierzyńskiego jest tylko do 1 roku życia.
asicka, podpytaj się, bo co i rusz się coś zmienia. Nie dziwie się, że nie możesz spać. Niby jeszcze 3 tygodnie do terminu, a czas tak jakby stał w miejscu, prawda? Końcówka zawsze najgorsza, ale pozytywem jest tu to, że zaraz Ania będzie przy Was :*
mikka, będzie dobrze :* Trzymam kciuki za Zuzie :* Kochana i się nie denerwuj tak, bo kobieta w ciąży nie powinna. Jeżeli dzieciaczek nie będzie aż tak szybko rosnąc jak Zuzia to nie ma co panikować, bo każdy dzieciak inaczej się rozwija. Bądź dobrej myśli :*