reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Wiikki, fajny przepis :D Taki traf, że wszystkie składniki mam :) Któregoś dnia na pewno spróbuje zrobić :)

asicka, dwa dni okolicznościowe dostanie Twój mąż, ale dopiero jak Ty i Twoje maleństwo będziecie wychodzić ze szpitala + teraz miesiąc tacierzyńskiego, ale tydzień/dwa tygodnie przed urlopem tacierzyńskim musi Twój mąż napisać podanie o urlop (tak było u mojego męża)

Ostatnia edycja:
reklama
Phoebe faktycznie wcześniej kopanie Ani było przyjemniejsze :-) teraz jak czasem przywali w żebro to aż mi się chce normalnie beczeć tak zaboli… Ale wszystko idzie wytrzymać jak pomyśle, że w środku jest moja Kochana córeczka:-)jutro idę do lekarza zobaczę jaka jest duża i czy wszystko ok.:) jak tak to na pewno za tydzień będę więcej rzeczy robić bo ja normalnie do 40 tygodnia nie dociągne… Dziś mi niedobrze ciągle:/ a nic nadzwyczajnego nie jadłam:/

Dziękuję dziewczyny za informacje:-)

Na forum Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków wrzuciłam fotkę ;p

Dziś o dziwo trochę lepiej spałam:) i brzuch mniej swędział :) tylko ciągle mam taki ucisk na ten pęcherz i odbyt jeszcze:/ chyba ona faktycznie poszła na dół... Matko to chyba już niedługo... Troszkę się boję a z drugiej strony nie mogę się doczekać:)

Hejka :-)

Przepraszam, że nic nie piszę.. jestem na moich lipcówkach 2012, teraz wkręciłam się w sierpniówki i jakoś nie ogarniam już reszty :-p jeszcze jestem moderatorem w sierpniówkach to już w ogóle ;-) Wybaczcie :*
Codziennie sobie Was podczytuje, z wizytami jestem na bieżąco :-)

U nas ok, jutro prenatalne - proszę o kciuki :tak: na pewno napisze po wizycie.

MALUŚ możesz mnie przepisać na 26 lipca bo taki mam termin z OM i USG.

Buziaki

asicka no to może poród tuż tuż :-D bo jak jest niedobrze, to też jest znak ;-) nic się nie bój :-D wszystko będzie ok :-D &&& za wizytę, jak Cię lekarz zbada, to określi, czy poród lada moment czy nie ;-) ale Ci zazdroszczę :-D

natkusia no niech Ci będzie - wybaczamy ;-) ja na czerwcówkach już od dawna się nie udzielam, bo nie ogarniałam tyle nadrabiania dziennie, tylko Wy mi pozostałyście :-D:rolleyes:

No, u mnie na dziś spokój w pracy, o 15 do domku... nareszcie :-D

No włąśnie zauważyłam Benfica, że z czerwcówek uciekłaś:) w sumie mi też ciężko wszystko ogarnąć...

Benefica obiady normalne, ale nie wiem czemu moja Nadia jeść nie chce prawie nic i w domu nadrabia. Dzisiaj zjadła udko i pół miseczki zupy ogórkowej w domu, a w przedszkolu trochę schaba zjadła podobno. Niby nie są złe obiady, ale ona jakoś ich nie chce jadać. Wiesz zupy pewnie mało doprawione, bo dla dzieci, a ja lubię ostrą kuchnię i ona też taką preferuje :D

Asicka ja codziennie zaglądam i patrzę czy jeszcze jesteś, bo to już taki czas, że w każdej chwili możesz nam zwiać do szpitala :p

Po wizycie ok, wszystko opisuję już w wątku.

BENEFICA bardzo bym chciała usłyszeć że kilka dni i pojadę:-D

KINIA1 jeszcze jestem;-) jak pojadę to postaram się dam znać przez Malusiolke:-)

Ale jest nie przyjemna pogoda... Przynajmniej u mnie... :-/ chciałam się zdrzemnać wcześniej ale nic z tego nie wyszło;-) już bym chciała być u lekarza i wiedzieć coś nowego:-D

reklama
Do góry