reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon - a nie ma kto Ci podskoczyc do wulkanizacji?? Takie atanie kola to koszt jakis 30-40zl i bys miala problem z glowy?

Ja juz sie stesknilam za tym Maluchem ktorym sie opiekuje bo juz 2tyg go nie widzialam.. dopiero od pon. Chyba bede go miala .. jakies dolki lapie jak w domu cale dnie siedze a brrrr ..

reklama
Mi troszke przeszlo. Uff na szczescie. Powoli moge sie pokrecic w domu. Mlody mi dzis posprzatal i zrobil zakupy. Niekiedy mam ochote go zabic, ale jak juz jest sytuacja podbramkowa to zawsze mozna na niego liczyc :) odwdziecze sie i na kolacje zrobie pizze. To ulubio e danie moich chlopow. A wy dziewczyny macie jakies pomysly na kolacje na cieplo? Pewnie wiekszosc z was nie za bardzo ma czas na pichcenie teraz. Ja chcialabym sie nacieszyc jeszcze mozliwoscia gotowania i rozpieszczania ich ;-)

Asia - mi się marzy kaszanka z Lidla z cebulą :)

Susel - trzymam kciuki za badania prenatalne!

Watpliwosci - a jak u Was? Planujecie już ślub?

Iwo - ja nie czułam tego wstawiania się przed porodem. Gratulacje donoszenia. Teraz to już możesz rodzić :) Wszystko macie?

Mój daje dziś czadu. Je jak głupi. Gdybym nie widziała po piersiach, że robią się flaczki, to bym myślała, że nienajedzony. Ciumka i ciumka. A jaki nerwus z niego potrafi być!

hej dziewczyny, witajcie po latach haha

jejku ale dużo z Was już urodziło ale fajnie :)

Niestety nie jestem na bieżąco. Teraz mamy duzo latania z Fabiakiem. Okazało się, że jest praktycznie głuchy. Czeka go operacja i bedzie miał implanty, lata rehabilitacji....generalnie u mnie ostatnio niezbyt ciekawie.

Ale jak widzę uśmiechy moich dzieciaczków to na chwile zapominam o problemach i serce sie raduje. teraz mam chwilkę to poczytam co u Was na froncie :)

Wiki tak.mi przykro. Trzymaj sie kochana :*
Cyntia - slub planowanyna koniec sierpnia przyszly rok :) w piatek, mama P jedt w tej restauracji kucharka i gosc nam przytrzyma termin :) dodatkowo poszedl nam na reke i mozemy zaplacic nawet miesiac po slubie :)) a u nas dobrze po wizycie w polsce zawsze jestem spokojniejsza a co za tym idzie miedzy nami sie lepiej uklada :)

Opowiadaj jak Adrianek? Jak P ie zachowuje? Oszalal na malego punkcie? I przede wszystkim jak Ty sie czujesz? I jak twoje samopoczucie??:)
mi niestety nie udalo sie zlapac twojego bociana i krowa przyszla :()

Wikki - czy implanty wszczepia się u maluchów? czy czeka was nauka migania by do operacji porozumiewać się z synkiem?

Cyntia - tak mam wszystko jutro udało mi się dostać na usg które mi w pon przepadło. Jestem ciekawa jak malucha się miewa.

Wątpliwości - jeszcze kilka bocianów zostało :) wiem że pytam po raz kolejny ale robiliście to badanie nasienia?

Agawaa - haha ale was synek zaskoczył!!! NO to przed mężem nie lada wyzwanie kolejna musi być dziewuszka.

Iwo no wlasnie, mąż dumny jak paw, chodzi i sie śmieje ze mnie. I twierdzi, ze on od początku wiedział, bo on ma tylko jedną matryce. A ja mu na to ze dwoch łobuzów na stare lata to ja nie chce i az sie boje pomyśleć o drugim dzieciątku. Jak juz to chciałabym Majeczkę tylko. Ale kto to może przewidzieć co nas w życiu czeka:))

reklama
Agawa generalnie powiem , że ojcowie marzą o synach, a to dziewczynki kradną bardziej serca tatusiom:) bo do dziewczynki tatusiowe pozwalają sobie na rozpieszczanie:) Majeczka tez się znajdzie:) zobaczysz:) - jak zdecydujecie się na 2:) ( dla dziewczynek jest fajniejszy wybór ubranek jakby co:))

Wikki będzie dobrze, teraz implanty i cała rehabilitacja stoi na coraz wyższym poziomie i może synek szybko załapie i będzie krócej niż Wam się wydaje, oby jak najszybciej, jak to możliwe go zoperowali, co by w jego świecie były dźwięki. A tak generalnie jest jakieś podejrzenie skąd ta wada słuchu - jakieś leki w ciąży czy coś...??

Wątpliwości nasze bociany latają, więc mam nadzieję, ze jednak jakiś Cię nawiedzi:)

Zakupy się udały, mąż podołał, dziecko nie płakało jak wróciłam:)

Do góry