reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon - a nie ma kto Ci podskoczyc do wulkanizacji?? Takie atanie kola to koszt jakis 30-40zl i bys miala problem z glowy?

Ja juz sie stesknilam za tym Maluchem ktorym sie opiekuje bo juz 2tyg go nie widzialam.. dopiero od pon. Chyba bede go miala .. jakies dolki lapie jak w domu cale dnie siedze a brrrr ..

reklama
Mi troszke przeszlo. Uff na szczescie. Powoli moge sie pokrecic w domu. Mlody mi dzis posprzatal i zrobil zakupy. Niekiedy mam ochote go zabic, ale jak juz jest sytuacja podbramkowa to zawsze mozna na niego liczyc :) odwdziecze sie i na kolacje zrobie pizze. To ulubio e danie moich chlopow. A wy dziewczyny macie jakies pomysly na kolacje na cieplo? Pewnie wiekszosc z was nie za bardzo ma czas na pichcenie teraz. Ja chcialabym sie nacieszyc jeszcze mozliwoscia gotowania i rozpieszczania ich ;-)

Asia - mi się marzy kaszanka z Lidla z cebulą :)

Susel - trzymam kciuki za badania prenatalne!

Watpliwosci - a jak u Was? Planujecie już ślub?

Iwo - ja nie czułam tego wstawiania się przed porodem. Gratulacje donoszenia. Teraz to już możesz rodzić :) Wszystko macie?

Mój daje dziś czadu. Je jak głupi. Gdybym nie widziała po piersiach, że robią się flaczki, to bym myślała, że nienajedzony. Ciumka i ciumka. A jaki nerwus z niego potrafi być!

hej dziewczyny, witajcie po latach haha

jejku ale dużo z Was już urodziło ale fajnie :)

Niestety nie jestem na bieżąco. Teraz mamy duzo latania z Fabiakiem. Okazało się, że jest praktycznie głuchy. Czeka go operacja i bedzie miał implanty, lata rehabilitacji....generalnie u mnie ostatnio niezbyt ciekawie.

Ale jak widzę uśmiechy moich dzieciaczków to na chwile zapominam o problemach i serce sie raduje. teraz mam chwilkę to poczytam co u Was na froncie :)

Wiki tak.mi przykro. Trzymaj sie kochana :*
Cyntia - slub planowanyna koniec sierpnia przyszly rok :) w piatek, mama P jedt w tej restauracji kucharka i gosc nam przytrzyma termin :) dodatkowo poszedl nam na reke i mozemy zaplacic nawet miesiac po slubie :)) a u nas dobrze po wizycie w polsce zawsze jestem spokojniejsza a co za tym idzie miedzy nami sie lepiej uklada :)

Opowiadaj jak Adrianek? Jak P ie zachowuje? Oszalal na malego punkcie? I przede wszystkim jak Ty sie czujesz? I jak twoje samopoczucie??:)
mi niestety nie udalo sie zlapac twojego bociana i krowa przyszla :()

Wikki - czy implanty wszczepia się u maluchów? czy czeka was nauka migania by do operacji porozumiewać się z synkiem?

Cyntia - tak mam wszystko jutro udało mi się dostać na usg które mi w pon przepadło. Jestem ciekawa jak malucha się miewa.

Wątpliwości - jeszcze kilka bocianów zostało :) wiem że pytam po raz kolejny ale robiliście to badanie nasienia?

Agawaa - haha ale was synek zaskoczył!!! NO to przed mężem nie lada wyzwanie kolejna musi być dziewuszka.

Iwo no wlasnie, mąż dumny jak paw, chodzi i sie śmieje ze mnie. I twierdzi, ze on od początku wiedział, bo on ma tylko jedną matryce. A ja mu na to ze dwoch łobuzów na stare lata to ja nie chce i az sie boje pomyśleć o drugim dzieciątku. Jak juz to chciałabym Majeczkę tylko. Ale kto to może przewidzieć co nas w życiu czeka:))

reklama
Agawa generalnie powiem , że ojcowie marzą o synach, a to dziewczynki kradną bardziej serca tatusiom:) bo do dziewczynki tatusiowe pozwalają sobie na rozpieszczanie:) Majeczka tez się znajdzie:) zobaczysz:) - jak zdecydujecie się na 2:) ( dla dziewczynek jest fajniejszy wybór ubranek jakby co:))

Wikki będzie dobrze, teraz implanty i cała rehabilitacja stoi na coraz wyższym poziomie i może synek szybko załapie i będzie krócej niż Wam się wydaje, oby jak najszybciej, jak to możliwe go zoperowali, co by w jego świecie były dźwięki. A tak generalnie jest jakieś podejrzenie skąd ta wada słuchu - jakieś leki w ciąży czy coś...??

Wątpliwości nasze bociany latają, więc mam nadzieję, ze jednak jakiś Cię nawiedzi:)

Zakupy się udały, mąż podołał, dziecko nie płakało jak wróciłam:)

Do góry