reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Kinia - siusiaczek wystaje z rossmanowskich, bo się okazało, że one są wycięte inaczej. Innych firm 1 pasują. P. nawet wczoraj kupił 2, ale muszą poczekać troszkę.
On jest malutki. Nosi rozmiar 50 :)

Grzanka - jak siusiaczek będzie w dół to od kupki nie będzie infekcji? Spróbuję, może to jest klucz!

MamaTomAni jeszcze sie prezy, czasem mniej czasem wiecej czasem w cale, nie wiem. Ja tez kupilam w biedronce karton dady. A jak tam uklady z mezem?

Cyntia Lenka tez sika, kazde przebranie to obsiurana pielucha. Mam nadzieje, ze plecy Adi bedzie mial juz suche:)

021020141408.jpg

Mama Tomeczka to mój Marceliś:)

Załączniki

• 021020141408.jpg
    021020141408.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 30
Grzanka - jak siusiaczek będzie w dół to od kupki nie będzie infekcji? Spróbuję, może to jest klucz!
Hihih no wiesz Ty co, każdemu chłopu jak siurak do góry stoi to czasami nie wygodnie :-pPewnie teraz "w dół" jest got i nic nie cieknie :tak:

MamoTomAni noo już wczoraj pojechał, ja się umartwiałam jak to zwykle bywa więc nawet mi sie pisać nie chciało. A Hubert jesscze dzisiaj w domu, jutro już smiga do przedszkola. Wczoraj przyjechała tez moja mama do pomocy ale kurcze nie wiem, jakaś antyspołeczna jestem i chyba wolałabym być sama .... :sorry:

mychunia, poławiaczu promocji :-)

My z pieluch uzywamy pampersa i dady i jak na razie jest git. Ogólnie nie zużywam dużo pampersów, od godz 20 do 6 rano zeszły mi 3 w tym jedna kupa była. W dzień też za wiele nie idzie. Pamiętam, ze z Hubertem to co rusz zmieniałam a teraz po jednym siku zostawiam (no jak ma pampersa z pampersa bo dady są mokre).
Będę się musiała chyba wybrać z Błażejem do okulisty. Podejrzewam, ze ma zatkane kanaliki łzowe. Przez 5 dni brał kropelki bo mu oczy mega ropiały no i niby lepiej jest ale jeszcze się ropka zbiera. Któreś z Waszych maluchów tez tak ma?
Poza tym muszę kupic troche rzeczy na rozm 56 bo mam ze 2 rzeczy, a w reszcie to B pływa.

reklama
Do góry