reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Kinia - siusiaczek wystaje z rossmanowskich, bo się okazało, że one są wycięte inaczej. Innych firm 1 pasują. P. nawet wczoraj kupił 2, ale muszą poczekać troszkę.
On jest malutki. Nosi rozmiar 50 :)

Grzanka - jak siusiaczek będzie w dół to od kupki nie będzie infekcji? Spróbuję, może to jest klucz!

MamaTomAni jeszcze sie prezy, czasem mniej czasem wiecej czasem w cale, nie wiem. Ja tez kupilam w biedronce karton dady. A jak tam uklady z mezem?

Cyntia Lenka tez sika, kazde przebranie to obsiurana pielucha. Mam nadzieje, ze plecy Adi bedzie mial juz suche:)

021020141408.jpg

Mama Tomeczka to mój Marceliś:)

Załączniki

• 021020141408.jpg
    021020141408.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 32
Grzanka - jak siusiaczek będzie w dół to od kupki nie będzie infekcji? Spróbuję, może to jest klucz!
Hihih no wiesz Ty co, każdemu chłopu jak siurak do góry stoi to czasami nie wygodnie :-pPewnie teraz "w dół" jest got i nic nie cieknie :tak:

MamoTomAni noo już wczoraj pojechał, ja się umartwiałam jak to zwykle bywa więc nawet mi sie pisać nie chciało. A Hubert jesscze dzisiaj w domu, jutro już smiga do przedszkola. Wczoraj przyjechała tez moja mama do pomocy ale kurcze nie wiem, jakaś antyspołeczna jestem i chyba wolałabym być sama .... :sorry:

mychunia, poławiaczu promocji :-)

My z pieluch uzywamy pampersa i dady i jak na razie jest git. Ogólnie nie zużywam dużo pampersów, od godz 20 do 6 rano zeszły mi 3 w tym jedna kupa była. W dzień też za wiele nie idzie. Pamiętam, ze z Hubertem to co rusz zmieniałam a teraz po jednym siku zostawiam (no jak ma pampersa z pampersa bo dady są mokre).
Będę się musiała chyba wybrać z Błażejem do okulisty. Podejrzewam, ze ma zatkane kanaliki łzowe. Przez 5 dni brał kropelki bo mu oczy mega ropiały no i niby lepiej jest ale jeszcze się ropka zbiera. Któreś z Waszych maluchów tez tak ma?
Poza tym muszę kupic troche rzeczy na rozm 56 bo mam ze 2 rzeczy, a w reszcie to B pływa.

reklama
Do góry