Witajcie!
Nie miałam wczoraj jak pisać bo z mężem się zagadałam.
mamoTomeczka no plamy z wózka nie puściły :-( Zapach to ja jeszcze też czuje więc muszę namoczyć ją tylko w płynie do płukania no i faktycznie, mam mydło to przesmaruje te plamiska. Swoją drogą mogłabym kupić gondolę, bo to koszt ok 120zł no ale tak szczerze to szkoda mi kasy, bo przecież ta co mam nie jest aż taka zła (chodzi o te plamiska i zapachy
) No a druga sprawa to na wiosne już się z budą pożegnam i będzie spacerówka więc nie chce kombinować. Wole stówkę wydać na coś innego.
Też zapisałaś sie do bractwa kłód?
Kurde, wszelkimi sposobami będę chciała tego uniknąć ale co mi wyjdzie to zobaczymy. Przyszła mi wczoraj kołyska która docelowo ma być w sypialni, już ją złozyłam zeby zobaczyć czy pasi no i wsio gra :-) Jedynie kolor spełnia dużo do życzenia, pisałam, ze ma być fioletowy a jest fioletowo różowy z tym, że ten róż to na upartego jasny fiolet
Nie chce już się bawić w odsyłanki, kupię jakieś wstążki fioletowe ciemne i doszyję coś, będzie git
Co do wstawania syna to nie chce mu aż tak zabraniać żeby przed 8 nie wstawał. To i tak dobry chłopia, bo jak wstaje to drzwi zamyka i sobie siedzi w pokoju. Mi jakoś tak przykro się robi jakby miał tam nie wiadomo ile siedzieć więc max 30-40min poleżę i wychodzę.
Z meblami to powiem Ci, że sąsiedzi mają i są spoko. Ja kupiłam meble drewniane - ławka i dwa fotele + stolik. Za kwotę 350zł chyba, no ale co z tego jak trzeba było raz że składać, dwa impregnować, a trzy i to POWAŻNE TRZY - nie można tego złożyć i w sumie uzywa się stolika jedynie a reszta graci się w garażu
Krzesła mamy plastikowe. Nie przemyślałam zakupu i wyszłam jak zabłocki na mydle.
Jak nocka??
iwo udanego urlopu, pogode macie nie?
Cyntia placki były? :-) Też bym zjadła ale jakoś mnie odrzuca od smażonego i czegoś w tłuszczu
Odsączam je zawsze, papierem obwijam, a i tak świadomość mnie męczy ze zjem i zaraz utyje
Ech mam problemy nie.....
Powiedz, dlaczego boisz sie tego leku??
Co do zakupów to tak jak dziewczyny piszą, internetowo tez jest git
benfica, a to Gabryś teraz do żłobka śmigał? Aaaa no to miałas faktycznie luzik. Synu mój wraca do przedszkola od poniedziałku tzn może, a nie musi ale on chce i ja też
Porobię sobie wszystko w domu na spokojnie, on się wybawi więc i wilk syty i owca cała
W tym czasie będziesz sama z chłopakami czy będzie ktoś jeszcze u Ciebie??
Phoebe no to super wieści masz! :-) Mała faktycznie nie duża no ale to dziewczyneczka, więc musi byc drobniutka
Przynajmniej wiesz, rodzić będzie lepiej bo mi rośnie klocek co nie jest dla mnie wizją fajną bo znów cięcia, nacięcia i szycia
Jak się czujesz, jak chłopaki??
Ludzik, udanego dnia z gośćmi
W jakim wieku dzieciaki??
Malusiolka gdzieś przepadła??
------
Ja mam dziś dzień urzędowy. Dopije kawe zaraz i lece się zbierać bo muszę się dzisiaj nalatać z papierami. Pogoda znów jak dla mnie kiepska bo duchota straszna
Wczoraj na wizycie doktorka się zdziwiła, że Młody taki duzy jak na ten wiek ciąży no ale wszystko u niego git, płyny też git. Zapisała mi w karcie datę 23 wrzesień bo mówi, zeby się nikt nie zdziwił jak przyjadę rodzić w tym czasie
Następną wizytę mam 26,08
Dobra, zawijam sreberka i uciekam, miłego dnia!