reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

My też już nie śpimy. Mała rano próbowała mi chyba połamać żebra:) na dzień dzisiejszy żebra mocniejsze:) ale ma jeszcze dwa miesiące prób, więc może jej się udać:)

Benfica waga już słuszna, a Twój ślubny też kochany, żeby nie zgarnąć Cię z podłogi....Faceci....:no:

a my dziś na parapetówkę, już na 14 jedziemy, bo tam jest małe dziecko i znajomi robią imprezę tak żebyśmy młodemu nie przeszkadzali w nocy, a to może i dobrze, bo męża o 22 siłą nie będę wyciągać, że już chcę do spania:)

oj te malinki MamoTomeczka, ja chyba muszę wybrać się na targ znowu po owocki jakieś dobre i trzeba się najeść:)

Pozdrawiam miłego dnia:)

reklama
Melduję się na posterunku! :-)
Właśnie walcze po raz drugi z gondolą, niestety zapaszek z rana pozostał, plamy sie nie sprały więc znów tym razem cała wylądowała w wannie i po raz drugi ją szoruję. Niby uzywana kupię już za 100zł no ale szkoda mi kasiury skoro mam własną :sorry2:No chyba, że ten nieszczęsny zapach pozostanie ech....

benfica, jeny ile razy ja z H się budziłam w przedziwnych miejscach :-) Najlepsze jest to, ze miałam mega skrzypiącą wersalkę na któej spałam więc zeby nie skrzypieć to spałam w jednej pozycji przez całą noc. Potem jak już H dorósł to mąż mi wypominał, ze śpię jak mumia - z brzegu i w bezruchu całą noc, nawet się przytulić nie ma jak :-D
Teraz oddałabym wszystko zeby położyć się na brzuszku i zasnąc :tak:

Ludziku
, to miłej imprezki dzisiaj!
Co do żeber to pisałam już, że H mi po lewej stronie powyginał z braku wolnego miejsca :baffled:

Witam się z Gdańska. Jeszcze 40 km i stanelismy w korku.... całą drogę lało a tu słońce.

Ludzik - moja też dziś w żebra daje. Chyba porusza się we wszystkich możliwych kierunkach.

Benfica - ładnie Grześ waży i to chyba tylko na cycu?

Jak tam reszta maluszków? Kinia, Kasiula co u Was?

Hej:-) Jeeny jak dawno mnie tu nie bylo, sorry:zawstydzona/y: Jestem w Polsce o 3 tygodni i tu kiepski mam dostep do neta. Widze MamaTomeczka urodzila super GRATULACJE!!!! Niech zdrowo sie chowa Anulka!!!:-)

A u nas wszystko dobrze, tak jak pisalam jestesmy w pl, odpoczywamy, relaksujemy sie, jezdzimy nad morze. Jutro sie wlasnie znowu wybieramy:tak: Do domu wracamy chyba w piatek, takze juz bede czesciej zagladac!:tak: Amelcia ma sie super, rosnie, usmiecha sie i probuje gaworzyc:szok: Udaje jej sie aguuu, trzeba do niej mowic i ona tez probuje zagadac:-D Jest cudna, smieszek niesamowity z niej. W nocy pieknie spi, czasem udaje sie jej cala noc przespac, a ogolnie budzi sie raz do karmienia i spi w nocy jak zabita, bo w dzien ten sen taki bardziej niespokojny kreci sie, wierci a w nocy nic ja nie rusza.:-)
Ok, uciekam cos ogarniac i na spacerek. Odezwe sie juz w domu:-)

Benfica - tak ładnie mu waga przyrasta, że no raczej się najada :) Po prostu marude masz ;) Jak możesz karmić piersią, to karm. To najlepsze, prócz miłości i czułości, co teraz możesz Grzesiowi dać :)

Grzanka - rany, ale mieliście przygodę. Dobrze, że nic się nie stało....

Mycha - fajnie, że u Was ok :)

Mona - ja też myślałam, że mój młody jakoś inaczej leży. Byłam przekonana, że czuję i widzę w lewym boku nóżkę, a w 28 tc okazało się, że to rączka, a Aduś jest główką w dół. Teraz już nie wiem ;)

MamaTomeczka - Ty to jesteś "hero"! Że jeszcze masz siły na zrywanie malin....

iwo no tak - tylko na cycku :sorry2:

cyntia ja mam takie kryzysy w karmieniu... bo lubię mieć wszystko w liczbach, a przy piersi się nie da... :sorry2: marudzę, marudzę, ale już 2mce się cycamy i może jakoś jeszcze wytrwamy :cool2: chciałabym :sorry2:

mycha
super, że wypoczywacie :tak: no i mała pięknie się rozwija :-D tylko tak dalej :-D ja też czekam na pierwsze guganie, ale jakoś się specjalnie nie ekscytuję, bo Gabryś w sumie to nie gaworzył jakoś szczególnie... :sorry2: bardziej czekam, żeby się Grześ zaczął czymś interesować, bo na razie to taka gapa jest :-D

mamaTomeczka oj nasze dzieciaki by się dogadały :-p tylko Grześ to często i na rękach beczy :nerd: ale damy radę ;-) a może Ani mleczko nie pasuje? Bo rozumiem, że dokarmiasz ją nadal? Chyba, że je na umór, a później ulewa nadmiar... :sorry2:

ludzik fajna taka impreza :happy2: nie dość, że się pobawisz to się jeszcze wyśpisz :-p

My dziś do wczesnego popołudnia lataliśmy po sklepach i szukaliśmy płytek do kuchni... ale wybór jest średni, zastanawiamy się czy iść w brąz/beż czy w szarość - do szarego trudniej dobrać kolor ścian, ale trochę mnie kusi... :sorry2: Grześ właściwie dopiero teraz usnął, tak to łapał króciutkie drzemki i nawet w aucie nie spał :szok: co mnie trochę dziś postawiło do pionu, bo głupia matka była pewna, że dziecko będzie w aucie spało jak suseł i spokojnie dojedziemy nad morze... :szok: a tu wcale nic pewnego :szok: wyjeżdżamy za 3tyg... :happy2:

Witajcie!
Ja już od 5:50 nie śpie ale jeszcze w wyrku grzecznie leże. Syn wstał tak z rana ale wygoniłam do łóżka. Juz ładnie spał do 7 czy po 7, a teraz w miotłe coś strzeliło i bedzie wstawał o 6 :angry:
Dziś zapowiada się równie upalny dzień jak wczoraj, wykończe sie :zawstydzona/y:Z tej duchoty to aż myśleć nie moge.

mycha, fajnie, że Amelka to taka pocieszna i grzeczna istotka! :-)

mamoTomeczka
, jak tam dzisiaj Anulka??Jakby mleko ulewała dalej to trzeba zmienić

benfica hmmm poszukaj inspiracji w necie z kuchniami, przemawiają do mnie szare płytki :tak:
Co do Grzesia to faktycznie, ze w aucie nie chce spac to szok :szok:Ileż ja to znam przypadków, ze w desperacji znajomi pakowali dziecko i nocny rajd po mieście był, by spało :-p
Jak nocka?

a ja się wyspałam:) tylko przerwę na toaletę miałyśmy o 6 a tak to prawie do 9 spałam:) o jak mi dobrze wyspałam się:) mała się wierci, ale dziś przynajmniej robi to delikatnie:)

Miłej upalnej niedzieli. My chyba zostaniemy dziś w domu, żeby tych upałów nie testować.

U mnie tez ok:) Mala zjadla i pozniej caly czas plakala wiec zastosowalismy jej czopka ok 23-24 i zrobila w koncu kupke. Zasnela mi juz na przewijaku. Przelozylam ja do lozeczka i spala do 5:) pozniej jedzonko i spala do 8. Teraz sobie lezy grzecznie od ponad godziny i oglada swiat:) ooo wlasnie widze ze przysypia. Jak to czlowiekowi ulzy jak sie pozbedzie nadmiaru:)

Milego dnia dziewczyny!!

reklama
hej dziewczyny
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

ja niedawno wróciłam od rodziców, weekend u nich jak zawsze męczący, ale też udany
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
na urodziny dostałam najlepszy tort na świecie z mich ulubionych placków ziemniaczanych
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Do góry