phoebe, agamemnon noc była niezła... ;-) Grześ usnął za szybko, więc myślałam, że będą jazdy, a on obudził się o 2.30 na jedzenie, później o 5.30 i 7, ale to o 7 to było raczej w celu pociumkania ;-) on nie chce smoczka, który czasem by mnie ratował... teraz nie śpi, ale nawet odkurzyłam i umyłam podłogę
malus to powodzenia jutro u lekarza, żeby same dobre wiadomości dla Was miał :*
mamaTomeczka żyjecie?
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmusić dziecko, by układało głowę na różne strony a nie na jedną? Grześ jest lewostronny, już ma lekko odgniecioną główkę, ale jak go przekładam na prawo, to zaraz się przekręca i nie pomagają żadne podpórki, bo i tak jakoś tą głową wymanewruje, że ląduje na swojej ulubionej stronie... podobno jest jakiś sposób podnoszenia dziecka... ludzik może Ty coś wiesz na ten temat?
malus to powodzenia jutro u lekarza, żeby same dobre wiadomości dla Was miał :*
mamaTomeczka żyjecie?
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmusić dziecko, by układało głowę na różne strony a nie na jedną? Grześ jest lewostronny, już ma lekko odgniecioną główkę, ale jak go przekładam na prawo, to zaraz się przekręca i nie pomagają żadne podpórki, bo i tak jakoś tą głową wymanewruje, że ląduje na swojej ulubionej stronie... podobno jest jakiś sposób podnoszenia dziecka... ludzik może Ty coś wiesz na ten temat?