reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo podejrzewają opryszczkowe zapalenie mózgu taka była pierwsza diagnoza

Dzisiaj ma drugi rezonans zobaczymy jakie są zmiany na mózgu i porównają z badaniem z czwartku

Tak nadal pracuje ale już coraz gorzej dzisiaj boli całe podbrzusze i kość łonowa chodzę jak pingwin

reklama
Oo jej.. zdrówka dla Grzesia.. że też takie Maleństwo musiało takie coś załapać..

Ja zaraz lecę na 14 do lekarza.. mam nadzieje, że ma dobre wieści dla mnie ;-)

u mnie wieści takie że od jutra mam free tzn jeszcze coś mam poprzekazywać ale ogólenie już ciągniemy L4 do końca
co do łożyska to zakaz przytulanek i ćwiczeń zwolnienie tempa i nie muszę leżeć palckiem - ino powoli
trochę mnie skarciła że nie powiedziałam w drzwiach bo by mnie nie badała :sorry2: a skąd ja mogłam wiedzieć...........
usg z 4 tyg podobno wtedy bedziemy juz w stanie ocenić czy ruszyło czy wymagana dalsza obserwacja

Ja po wizycie.

Szyjki brak, miekka, rozwarcie luzno na 2cm, maly nisko i naciska na szyjke. Maly wazy ok 2500g. Jak do 2tyg nie urodze to do szpitala ze wzgledu na cukrzyce ciazowa i wywolanie w okolicach terminu wiec mam nadzieje, że Wojtuś sie ruszy :tak:

IWO to odpoczniesz sobie.. i oszczedzaj sie :-)

Natkusia - jeszcze 8 cm i masz synka przy sobie. Zastanawiam się jakie może byc max rozwarcie bez skurczy. No wiesz czy np można mieć 5 a nie mieć akcji porodowej?

reklama
Witam:-D

Benfica zdrowka dla malego:****

Mona jezu ale masakra...zseowka dla bratowej! Daj znac pozniej co lekarze stwierdzili...

Iwo gratuluje l4;-)
Co do rozwarcia ja mialam 5 cm i niemialam zadnej akcji porodowej!!! Skonczylo sie CC
Nawet oksytocyna podawana przez 12 godz nic nieruszyla

Trzymajcie sie brzuchatki:-)

Do góry