reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

MamaTomeczka gratulacje :) zdrówka dla Anuli :)

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa, mam nadzieje, że się sprawdzą i Fabi będzie zdrowy jak ryba.
Gdzieś mi zaginął link do strony, gdzie mozemy wrzucac zdjęcia, jakby któraś mogła wkleić to bym wrzuciła zdjęcie mojego szkraba

reklama
Karola naprawdę nie spieszy Ci się na porodówkę??:):)

ludzik a po co ma mi się śpieszyć? :-D widocznie Córcia jeszcze nie jest gotowa :tak:

zresztą ja mam taką cichą umowę z Córeczką, że rodzimy dzień po terminie :-p
nie będę Was zanudzać szczegółami ale to chodzi o pracę i staż na kolejny stopień awansu zawodowego, jeśli urodzę przed 8 lipca to nie kończę stażu i muszę wrócić wcześniej z macierzyńskiego, jeśli urodzę po 8 lipca to mogę być spokojnie 12 miesięcy na macierzyńskim, w sumie nawet 14 mcy bo jeszcze wakacje :tak: stąd ta moja umowa z Małą, że będzie grzecznie siedzieć w brzuszku i potem Mamusia będzie się nią mogła dłużej opiekować ;-)

mamoTomeczka Ogromnie gratuluję! Teraz czekamy na Twoją relację :* Wracajcie szybko do siebie i zdrówka :*
natkusia To tylko się cieszyć, że się nie spieszy. Każdy dzień w brzuszku jest na wagę złota dla dzidziusia ;) Widocznie jest mu tam dobrze :)
Ludzik Kazdemu się to zdarza. Przynajmniej mnie... :p Mąż Ci na pewno wybaczy :) W końcu hormony działają swoje :)
karola Najpierw Ty, a potem ja, albo Natkusia :D Ja najpewniej "rozpakuję" się tego 15-ego (cc), no chyba żeby się rzeczywiście coś wcześniej rozkręciło. No i trzymam kciuki żeby udało Ci się wytrwać w dwupaku do min 9ego. :)

A u nas: dziś Staś tak mało i słabo się ruszał, że miałam niesamowite schizy i w końcu pojechaliśmy z mężem na SOR. Na szczęście wszystko ze Stasiem w porządku, ale przynajmniej my też jesteśmy spokojniejsi. Nie wybaczyłabym sobie gdybym miała jakieś wątpliwości i bym nie pojechała, a potem okazałoby się że coś jest nie tak i że trzeba było przyjechać. Wolę dmuchać na zimne. No a na KTG wyszły mi już ładne skurcze przepowiadające :) Słabe, i nieregularne, ale jednak :p Aha, no i zrobili mi też usg i Staś waży już ok 3,5kg, więc zapowiada się spory chłopczyk (zresztą Zuza ważyła 3855g), więc nie ma się co dziwić. :)

mamaTomeczka serdeczne gratulacje, wreszcie się doczekałaś :-D:-D:-D wracajcie szybko do domku i czekamy na wieści od Was :*

wiikki musi być dobrze :*

karola w takim razie trzymam kciuki za te kolejne dni, do 8.07 już tuż tuż :* gra jest warta świeczki, też bym nogi zaciskała ;-)

mika dobrze, że pojechaliście, to już końcówka i trzeba mieć rękę na pulsie - teraz takie upały są... :* no i waga słuszna :-D

Cześć :happy2:

Ja mam jutro dzień w urzędach... :dry: już się cieszę, a jeszcze zostanę na 2 dni słomianą wdową :dry: bo małż ma delegację... super :dry: mieliśmy iść na dniach na szczepienie, ale Grześ ma katarek i się wstrzymamy :baffled: ale za to ja oficjalnie skończyłam połóg i dziś poszłam pierwszy raz biegać od października :-D super uczucie, nawet mi tak bardzo kondycja nie poleciała :-D ciekawe czy jutro zakwasy pozwolą mi wstać z łóżka :sorry2:

dziewczęta to przez tydzień będę pewnie wchodzić na chwilę:) ok 12 wyjeżdżamy nad jeziorko na relaks:) i relaksować się będziemy i miło spędzać czas:)

trzymam kciuki, co by te w kolejce na porodówkę ładnie na nią poszły o czasie i szybko z maluchami z niej wyszły:)

Pozdrawiam:)

I ja sie melduje. Pogoda super, juz sie spieklismy. Syn odkryl pasje moczenia w wodzie( w zeszlym roku byla za zimna). Buziaczki dla Was :-*

reklama
Czyli MamaTomeczka urodziła, tak? Bo w sumie nic nie pisała na forum od chwili, że się chyba zaczyna ;)

MamoTomeczka - daj nam znać, babo :)

Ja dzisiaj mam lekarza i chyba USG. Wczoraj z trudem ogoliłam nogi, dziś reszta - ciężka sprawa ;-)

Do góry