reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mona, aż przykro się robi jak to czytam. Wiesz co? Mojej dobrej koleżanki siostra 18-letnia w piątek w pracy źle się poczuła. Głowa bolała i nogi i ręce nie chciały z nią współpraciwać. Pojechała z siostrą do lekarza i lekarz z pokoju do pokoju jak głupi latał. Wyszła w końcu od niego i dostała skierowanie do szpitala. Na skierowaniu było napisane "przypuszczamy zapalenie opon mózgowych". Ania aż usiadła jak przeczytała co jest dla jej siostry. W szpitalu zostawili Karoline na obserwacji i rano wypuścili. Lekarz powiedział, że czaszka uciska na płat, który odpowiada za ręce i nogi i co jakiś czas będzie się jej to powtarzać. Prawdopodobnie to wszystko jest przez pobicie. Karolina rok temu została poważnie pobita przez swojego byłego. Nie przeprowadzili jej wtedy wszystkich badań i w sądzie uniewinnili tego chłopaka. Mogli by teraz więcej jej badań zrobić, ale też olali. Jak wróciła ze szpitala, to praktycznie w łóżku cały czas leży, bo się źle czuje. Szklanki w ręku nie utrzyma.
Karola, &&&&&& za szybki poród i bezbolesny :* Ale masz kochaną córeczkę
Karola, &&&&&& za szybki poród i bezbolesny :* Ale masz kochaną córeczkę
Ostatnia edycja:
Hej!
Mona bardzo mi przykro, ale mam nadzieje ze szybko uslyszycie diagnoze. Bądźcie przy niej i ja wspierajcie.
Karola najwyższa pora na Ciebie! Jak tam skurcze? Szybkiej akcji Ci życzę!!!
Natkusia zapiete wszystko na ostatni guzik?
MamaTomeczka hop hop!?
W tym tyg planuje spakowac torbę, raczej juz wszystko mam tylko porozpirzane gdzie popadnie. Jutro wizyta u położnej, ciekawe co mi powie. Znowu muszę jej ponarzekać bo ciągle dol brzucha mnie boli a do tego jak ide to mam dziwne uczucie jak przy okresie i coraz czestrze i dłuższe skurcze przepowiadajace.
Mona bardzo mi przykro, ale mam nadzieje ze szybko uslyszycie diagnoze. Bądźcie przy niej i ja wspierajcie.
Karola najwyższa pora na Ciebie! Jak tam skurcze? Szybkiej akcji Ci życzę!!!
Natkusia zapiete wszystko na ostatni guzik?
MamaTomeczka hop hop!?
W tym tyg planuje spakowac torbę, raczej juz wszystko mam tylko porozpirzane gdzie popadnie. Jutro wizyta u położnej, ciekawe co mi powie. Znowu muszę jej ponarzekać bo ciągle dol brzucha mnie boli a do tego jak ide to mam dziwne uczucie jak przy okresie i coraz czestrze i dłuższe skurcze przepowiadajace.
Ludzik
Fanka BB :)
Pozdrawiam z nad jeziorka Jak ktoś będzie szukał kiedyś ośrodka DOSTOSOWANEGO dla dzieci to polecam Strona nie znaleziona | wezaj.pl) Właśnie odpoczywamy tutaj ze znajomymi, którzy mają 2 i 5 latka i chłopaki bawią się świetnie, a my delektujemy się ciszą
Mała mam wrażenie, że próbuje mi wydłubać raczkami i nóżkami już dziury w brzuchu Ale to przyjemne
Nawet pogoda nam się udaje , bo upały zmalały, wieje przyjemny wiatr, aż chce się polegiwać na tarasie
IWO te leukocyty w ciąży to norma od 20 tygodnia rosną u mnie i już tez mam ok 13tys. nie ma się co przejmować te normy z laboratorium są podawane dla "zdrowych".
Karola mam nadzieję, że już tulisz swój skarb
Benefica niech maluszek szybko wraca do zdrowia &&&
Mała mam wrażenie, że próbuje mi wydłubać raczkami i nóżkami już dziury w brzuchu Ale to przyjemne
Nawet pogoda nam się udaje , bo upały zmalały, wieje przyjemny wiatr, aż chce się polegiwać na tarasie
IWO te leukocyty w ciąży to norma od 20 tygodnia rosną u mnie i już tez mam ok 13tys. nie ma się co przejmować te normy z laboratorium są podawane dla "zdrowych".
Karola mam nadzieję, że już tulisz swój skarb
Benefica niech maluszek szybko wraca do zdrowia &&&
KAROLA daj koniecznie znać :-) mam nadzieje, że tulisz już maleństwo
MONAG powodzenia na wizycie!!
MYCHUNIA współczuje nocki
MALUSIOLKA też nieciekawie z tą dziewczyną eh..
PHOEBE u nas wszystko dopięte na ostatni guzik, przygotowane i czekamy :-) Ty też za niedługo na wypakowaniu.. kurcze kiedy to zleciało?
LUDZIK udanych wakacji :-)
Dziewczyny znacie jakieś delikatne sposoby na wywołanie porodu? Spacer, tarmoszenie brodawek, seksik znam ;-) teraz racze się sokiem z ananasa bo podobno ma jakieś działanie skurczowe. Tylko chodzi mi o takie delikatne a nie hardcorowe jak olejek rycynowy
MONAG powodzenia na wizycie!!
MYCHUNIA współczuje nocki
MALUSIOLKA też nieciekawie z tą dziewczyną eh..
PHOEBE u nas wszystko dopięte na ostatni guzik, przygotowane i czekamy :-) Ty też za niedługo na wypakowaniu.. kurcze kiedy to zleciało?
LUDZIK udanych wakacji :-)
Dziewczyny znacie jakieś delikatne sposoby na wywołanie porodu? Spacer, tarmoszenie brodawek, seksik znam ;-) teraz racze się sokiem z ananasa bo podobno ma jakieś działanie skurczowe. Tylko chodzi mi o takie delikatne a nie hardcorowe jak olejek rycynowy
MonaG1985
Fanka BB :)
Kochane żadna klinika jej się nie chce podjąć ale próbojemy nadal dzisiaj między 2 a 3 będą wyniki płynu rdzeniowm mózgowego i wtedy może uda się znaleść co za wirus lub bakteria tam sieją spustoszenie , lekarz prowadzący wysłał rezonans do lublina zobaczymy czy będzie odpowiedź
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Natkusia, a próbowałaś karmi? Jak nie, to spróbuj.