reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Witam

Karola bede nudna ale piekne podejscie do sprawy;-)
Zazdroszcze chcialabym tez tak do tego podejsc;-)
No jestem ciekawa czy dasz rafe wytrzymac do 14 hihi
Co tam licytujesz?;-)

Mona, aż przykro się robi jak to czytam. Wiesz co? Mojej dobrej koleżanki siostra 18-letnia w piątek w pracy źle się poczuła. Głowa bolała i nogi i ręce nie chciały z nią współpraciwać. Pojechała z siostrą do lekarza i lekarz z pokoju do pokoju jak głupi latał. Wyszła w końcu od niego i dostała skierowanie do szpitala. Na skierowaniu było napisane "przypuszczamy zapalenie opon mózgowych". Ania aż usiadła jak przeczytała co jest dla jej siostry. W szpitalu zostawili Karoline na obserwacji i rano wypuścili. Lekarz powiedział, że czaszka uciska na płat, który odpowiada za ręce i nogi i co jakiś czas będzie się jej to powtarzać. Prawdopodobnie to wszystko jest przez pobicie. Karolina rok temu została poważnie pobita przez swojego byłego. Nie przeprowadzili jej wtedy wszystkich badań i w sądzie uniewinnili tego chłopaka. Mogli by teraz więcej jej badań zrobić, ale też olali. Jak wróciła ze szpitala, to praktycznie w łóżku cały czas leży, bo się źle czuje. Szklanki w ręku nie utrzyma.

Karola, &&&&&& za szybki poród i bezbolesny :* Ale masz kochaną córeczkę :D

Ostatnia edycja:
Hej!
Mona bardzo mi przykro, ale mam nadzieje ze szybko uslyszycie diagnoze. Bądźcie przy niej i ja wspierajcie.

Karola najwyższa pora na Ciebie! Jak tam skurcze? Szybkiej akcji Ci życzę!!!

Natkusia zapiete wszystko na ostatni guzik?

MamaTomeczka hop hop!?

W tym tyg planuje spakowac torbę, raczej juz wszystko mam tylko porozpirzane gdzie popadnie. Jutro wizyta u położnej, ciekawe co mi powie. Znowu muszę jej ponarzekać bo ciągle dol brzucha mnie boli a do tego jak ide to mam dziwne uczucie jak przy okresie i coraz czestrze i dłuższe skurcze przepowiadajace.

Pozdrawiam z nad jeziorka:) Jak ktoś będzie szukał kiedyś ośrodka DOSTOSOWANEGO dla dzieci to polecam Strona nie znaleziona | wezaj.pl) Właśnie odpoczywamy tutaj ze znajomymi, którzy mają 2 i 5 latka i chłopaki bawią się świetnie, a my delektujemy się ciszą:)

Mała mam wrażenie, że próbuje mi wydłubać raczkami i nóżkami już dziury w brzuchu:) Ale to przyjemne:)

Nawet pogoda nam się udaje , bo upały zmalały, wieje przyjemny wiatr, aż chce się polegiwać na tarasie:)

IWO te leukocyty w ciąży to norma od 20 tygodnia rosną u mnie i już tez mam ok 13tys. nie ma się co przejmować te normy z laboratorium są podawane dla "zdrowych".

Karola mam nadzieję, że już tulisz swój skarb:)

Benefica niech maluszek szybko wraca do zdrowia &&&

KAROLA daj koniecznie znać :-) mam nadzieje, że tulisz już maleństwo :tak:

MONAG powodzenia na wizycie!!

MYCHUNIA współczuje nocki

MALUSIOLKA też nieciekawie z tą dziewczyną eh..

PHOEBE u nas wszystko dopięte na ostatni guzik, przygotowane i czekamy :-) Ty też za niedługo na wypakowaniu.. kurcze kiedy to zleciało?

LUDZIK udanych wakacji :-)

Dziewczyny znacie jakieś delikatne sposoby na wywołanie porodu? Spacer, tarmoszenie brodawek, seksik znam ;-) teraz racze się sokiem z ananasa bo podobno ma jakieś działanie skurczowe. Tylko chodzi mi o takie delikatne a nie hardcorowe jak olejek rycynowy :-p

Kochane żadna klinika jej się nie chce podjąć ale próbojemy nadal dzisiaj między 2 a 3 będą wyniki płynu rdzeniowm mózgowego i wtedy może uda się znaleść co za wirus lub bakteria tam sieją spustoszenie , lekarz prowadzący wysłał rezonans do lublina zobaczymy czy będzie odpowiedź

reklama
Do góry