reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

MamoTomeczka gratulację:) Aniu witaj na świecie:)

a ja dziś wstałam i mam ochotę zabić mojego męża. Krzyczę na niego i się ciągle czepiam, brrr mam nadzieję, że mi przejdzie, a najlepsze jest to, że nie wiem czemu.

Miłej niedzieli;)

reklama
natkusia jeszcze max 2 dni i niech się dzieje co się chce!!!! :-D
we wtorek (czyli w dzień terminu) mam ktg i wizytę u Gina więc zobaczymy czy coś się święci czy jeszcze nie :tak:

tak czy siak jeśli któraś ma ochotę przeskoczyć mnie w kolejce to proszę bardzo, nie pogniewam się :-)

ludzik wiem co czujesz, miałam podobny ranek, w sumie wypisz wymaluj to samo co u Ciebie! :dry::dry::dry: :baffled:

Karola naprawdę nie spieszy Ci się na porodówkę??:):) - to pewnie coś w powietrzu krąży, że mężów chcemy zabić:)

Dziewczynki to przez te upały - ja wstałam z katarem bólem gnatów i głowy. Nic tylko nic z drogi schodzić :cool2:. Odebraliśmy córcię i już jesteśmy w domku.

Natkusia - myślałam dziś co u Ciebie:-) hehe zobaczysz jeszcze z 2 tyg mozesz pochodzić. Korzystaj na maxa z tych ostatnich dni!!!!!!!

Witam

Mamotomeczka gratuluje kochana;-) niech coreczka zdrowo rosnie

Kasiulka jak tam u Was? Jak coreczka? Juz po operacji?
Dajesz rade?

reklama
Do góry