reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
tekla - fajnie, że się odezwałaś
mamaTomka - witaj w klubie... mnie mój tak wytrącił z równowagi, że ani nie nam ochoty się do niego odzywać, ani nie chcę aby był ze mną przy porodzie... zawsze jak mnie tak wkurzy to dostaję mani sprzątania... wcale się nie zdziwię jak zacznę rodzić od tego wysiłku - bo nawet ogródek ogarnęłam...
mamaTomka - witaj w klubie... mnie mój tak wytrącił z równowagi, że ani nie nam ochoty się do niego odzywać, ani nie chcę aby był ze mną przy porodzie... zawsze jak mnie tak wkurzy to dostaję mani sprzątania... wcale się nie zdziwię jak zacznę rodzić od tego wysiłku - bo nawet ogródek ogarnęłam...
tekla synuś cydowny
julia ale już wiesz na czym stoisz
Dramat w szpitalu. Dziecko nie żyje, ciężarna kilka godzin czekała na pomoc - Wiadomości normalnie krew zalewa
julia ale już wiesz na czym stoisz
Dramat w szpitalu. Dziecko nie żyje, ciężarna kilka godzin czekała na pomoc - Wiadomości normalnie krew zalewa
Ostatnia edycja:
tekla śliczny synuś fryzurę ma odjazdową, żeby jako facet zawsze miał takie bujne włoski fajnie, że się odezwałaś jak się ogarniesz, napisz, co u Was - wydawało mi się, że miałaś mieć cc dziś
julia nawet nie wiedziałam, że żelazo może mieć taki wpływa na włosy... motywujesz mnie, żebym sobie zrobiła chociaż podstawowe badania krwi, bo ze szpitala wychodziłam z anemią, no i jeszcze ta tarczyca, która mi skoczyła w ciąży... nie wiem, czy już spadła...
marchew w końcu urodzisz - nie będzie dzieć siedział w brzuchu w nieskończoność ;-)
mamaTomeczka przynajmniej Ty wywaliłaś małżowemu, co Ci siedzi na duszy, może on teraz myśli i coś mądrego wymyśli... oby :*
kinia to &&&&&&& żebyście w piątek wyszły na pewno :*
Cześć
My dziś po imprezie żłobkowej - dzieciaki tańczyły, śpiewały, a później dostały dyplomy i upominki od cioć i p. dyrektor super było, aż mi łzy dumy leciały, że mam takiego dużego faceta w domu później z Grzesiem zaliczyliśmy lekarza - wyręczyliśmy p. dr i sami poszliśmy na wizytę patronażową, bo on ma już 3,5tyg, a lekarki nie było i nie było... ale niczego konstruktywnego się nie dowiedziałam... katar już mu przechodzi tfu tfu tfu...
julia nawet nie wiedziałam, że żelazo może mieć taki wpływa na włosy... motywujesz mnie, żebym sobie zrobiła chociaż podstawowe badania krwi, bo ze szpitala wychodziłam z anemią, no i jeszcze ta tarczyca, która mi skoczyła w ciąży... nie wiem, czy już spadła...
marchew w końcu urodzisz - nie będzie dzieć siedział w brzuchu w nieskończoność ;-)
mamaTomeczka przynajmniej Ty wywaliłaś małżowemu, co Ci siedzi na duszy, może on teraz myśli i coś mądrego wymyśli... oby :*
kinia to &&&&&&& żebyście w piątek wyszły na pewno :*
Cześć
My dziś po imprezie żłobkowej - dzieciaki tańczyły, śpiewały, a później dostały dyplomy i upominki od cioć i p. dyrektor super było, aż mi łzy dumy leciały, że mam takiego dużego faceta w domu później z Grzesiem zaliczyliśmy lekarza - wyręczyliśmy p. dr i sami poszliśmy na wizytę patronażową, bo on ma już 3,5tyg, a lekarki nie było i nie było... ale niczego konstruktywnego się nie dowiedziałam... katar już mu przechodzi tfu tfu tfu...
Hej. Ja tylko na chwilkę zdać relacje z wizyty a więc rozwarcie na palec (czyli nie wiem na ile? Na 2cm?) dzidzia podobno duża, tętno ok, następna wizyta za tydzień jak dotrwam ogólnie czuję się dobrze bóli brak więc nie wiem kiedy zacznie się akcja porodowa pewnie nagle. Ach zapomniałam, dziś jak się wypróżniałam to zauważyłam takie przeźroczyste grudki więc to chyba czop po maleńku odchodzi
marchew mi też się włącza sprzątająca jak się z moim J pokłócę
kinia zdrowiej
grzanko mi tak szczerze mówiąc to nic nie pomagało
ok, uciekam bo mąż na mnie czeka w wyrku trzeba korzystać póki czas jutro was nadrobię
miłego wieczorku
marchew mi też się włącza sprzątająca jak się z moim J pokłócę
kinia zdrowiej
grzanko mi tak szczerze mówiąc to nic nie pomagało
ok, uciekam bo mąż na mnie czeka w wyrku trzeba korzystać póki czas jutro was nadrobię
miłego wieczorku
Benfica pamietaj ze tarczyca tez ma wplyw na wlosy, dlatego tez ja mialam badana, ja teraz badalam TIBC a niewiem czy czasem jak taki wynik wyszedl nie zbadam ferrytyny, tez mialam zapisana ale kurde wszystko mialo kosztowac ponad 400zl wiec pani laborantka mi ukrocila liste
I jak wezmiesz sobie pierwsza lepsza strone przeczytasz o zelazie i jakie skutki sa jesli jest ponizej normy to tam jest wypadaja nadmiernie wlosy, zroszta pani doktor tez mi o tym mowia!
Zdrowka
Tekla a mialas zgage? ze tak piekna czuprynke ma twoja dzidzia?
Kinia trzymam kciuki za wyjscie w piatek
I jak wezmiesz sobie pierwsza lepsza strone przeczytasz o zelazie i jakie skutki sa jesli jest ponizej normy to tam jest wypadaja nadmiernie wlosy, zroszta pani doktor tez mi o tym mowia!
Zdrowka
Tekla a mialas zgage? ze tak piekna czuprynke ma twoja dzidzia?
Kinia trzymam kciuki za wyjscie w piatek
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Tekla tez miałam o zgage pytac?:-) Moja młoda tez czuprynę miała a ta urodzi się w włosami do pasa. Nie ma tygodnia by mnie nie męczyło. Wogóle ciesze się ze dotrwaliście szczęśliwie do końca.
Phoebe - dobrze ze się odezwałaś bo myślałysmy ze ty już rozpakowana :-) który to tydzień bo na suwaczku nie bardzo widzę?
Kasiula - dużo mocy dla Was. Dobrze że mała przybiera. A jak synek juz przeszła mu choroba.
Kinia - &&&&& byś w weekend już była w domku. Nadia cię odwiedziła w szpitalu?
Ewka - wolisz mieć dziecko bliźniaka czy raka? Decyduj się kochana bo czasu juz niewiele
MamaTomeczka - szkoda ze na finiszu same przykrości się spotykają, chłop pewnie tez ma swoje zmartwienia ale gadać o tym nie potrafi :-(
Maluśka - to niebawe spędzicie raze trochę czasu, fajnie że mężowi zmienili miejsce pracy bo i atmosfera się oczyściła
jakoś nic mi się nie chce, jeste zmęczona a nawet nie wiem czym
Phoebe - dobrze ze się odezwałaś bo myślałysmy ze ty już rozpakowana :-) który to tydzień bo na suwaczku nie bardzo widzę?
Kasiula - dużo mocy dla Was. Dobrze że mała przybiera. A jak synek juz przeszła mu choroba.
Kinia - &&&&& byś w weekend już była w domku. Nadia cię odwiedziła w szpitalu?
Ewka - wolisz mieć dziecko bliźniaka czy raka? Decyduj się kochana bo czasu juz niewiele
MamaTomeczka - szkoda ze na finiszu same przykrości się spotykają, chłop pewnie tez ma swoje zmartwienia ale gadać o tym nie potrafi :-(
Maluśka - to niebawe spędzicie raze trochę czasu, fajnie że mężowi zmienili miejsce pracy bo i atmosfera się oczyściła
jakoś nic mi się nie chce, jeste zmęczona a nawet nie wiem czym