reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo choroba jakoś sie rozeszła po kościach . Ale młody daje mi czadu i nie wiem jak to będzie z dwójka wdomu tym bardziej z dzieckiem wymagającym większej opieki

reklama
Jestem wieczorem, boszzzzz jaka ja jestem dzisiaj zmarnowana :-(Normalnie jakby co ze mnie zycie wysysało, sił mi brak, płakac mi sie chce :-(

tekla, synek jest cudny, do zacałowania!
mamoTomeczka no toście sobie pogadali :confused2:Ja kiedys jak mój nie chciał gadac to musiałam swoim gadaniem najpierw go podkurzyć i wtedy wylewał co mu na żołądku siedzi.

Phoebe ej ej ja tez o Tobie myslałam ale zapomniałam, ze tez jesteś na naszym wątku :sorry:

No nie mam weny na pisanie, odezwe się jutro, śpijcie dobrze!

hej hej

Coś Mikaa też dawno się nie odzywała, mam nadzieje, że u niej wszystko ok.

Ewka
trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji :)

Benfica super, że Grzesiowi katarek przechodzi :)

Julia oo może znalazlaś przyczynę wypadania włosów...teraz już wiesz jak to wyleczyć

A ja dziś mam w miarę dużo energi, byłam z Nadią na rehailitacji, a pozniej na placu zabaw, tam spotkałam Panią z 3 chłopców trojaczki, oj wesoło ona ma :) teraz Nasia śpi a ja biorę sie za ogarnięcie mieszkania.

Miłego wieczoru

Kasiula - ja słyszałam że dzieci z ZD to aniołki i są strasznie kochane. Jesli tylko serduszko nie będzie Wam przysparzać kłopotów po operacji to dasz radę:tak: Robiłaś córci jakieś zdjęcia? Pokażesz ciotkom?

Dziewczynki 8.07 wizyta u ginka i chyba już czas na L4 się szykować......

Ewa jak juz Ci czop odchodzi to raczej szybko pojdzie:)

Iwo u mnie jeszcze czas do rozpakowywania sie, dopiero 31 tydzien. Z reszta jakby cos sie dzialo to bym wam dala znac.

Agamemnon :* masz szczescie :rofl2:, ale kochana nie przeginaj z robota w ogrodku. Ja ostatnio wyluzowalam z wszystkim, bo sie ciezko robilo, weekendy mam takie leniwe jak jeszcze nigdy w zyciu.

hej dziewczynki, kawkę pijam i czas zbierać gnaty

Kasiulka - pewnie że poczekamy na Zuzankę :tak:

Phoebe - jak czytam z komórki to ten suwaczek jest nieczytelny

Julka - &&&&& by wredota się nie pokazała. Kiedy kolejny teścik?

Grzanko - czy dziś jest ten dzień?:-):-):-):-):-)

Buziaki for all

Hej

Iwo pewnie musisz odpoczac przed narodzinami;-) wiec wolne sie przyda,a wiesz co dzis chyba zakupie, jestem troszke przerazona tak szczerze heh bo nieplanowalismy na juz teraz...

Grzanko kciuki trzymamy;-) i czekamy na wiesci

Hej jestem :-)

julia trzymam kciuki za pozytywny teścik :tak:
iwo na już czas żeby się trochę poobijać i poleniuchować w domu przed narodzinami :tak: a co do znaku to od początku myślałam, że będzie bliźniak, ale to musiałabym do 21 urodzić :-D ale jak rak będzie to też fajnie. W sumie ani 1 ani 2 nikt u nas w rodzinie nie ma więc jak dla mnie obojętne.
agamemnon masz huśtawki nastrojów ;-) nie martw się to normalne. Ja ostatnio też mam takie wahania, że normalnie sama się dziwię że organizm potrafi tak nami manipulować :baffled: raz pełna euforii i energii a za chwilę flak :-D
phoebe obyś miała rację :-) a Ty jak się czujesz?
grzanka i jak tam? Przygotowane wszystko? Ruszyło coś?
marchew odezwij się :-) jak u Ciebie? Jakieś bóle, skurcze?
kinia jak zdrówko? Czekamy do piątku :tak: mam nadzieję, że doczekam :-D
mamaTomeczka i jak wczorajszy wieczór? Luby się przełamał i zaczął gadać czy dalej macie ciche dni?
natkusia a Ty jak się czujesz ciężaróweczko :-) będziesz rodzić sn czy cc?
benfica no badania jak najbardziej powinnaś zrobić tym bardziej jak ze szpitala wyszłaś z anemią :tak: to Gabryś wczoraj oficjalnie rozpoczął wakacje?
tekla
synuś prześliczny, gratuluję :tak:
wiki Tobie też już niewiele zostało ;-)

nie wiem co jeszcze miałam napisać :confused:
u mnie jak na razie nic się nie dzieje :no: czekam cierpliwie na rozwój sytuacji :tak: mam jeszcze tydzień ale nie ukrywam że już chciałabym urodzić, no a z drugiej strony to się strasznie boję i nie wyobrażam sobie swojego drugiego porodu :baffled: ok, starczy smęcenia i tak mnie nie minie :-D lecę na śniadanie bo głodna jestem :tak:

miłego dzionka :-)

reklama
KASIULA dacie rade bo jestescie silną rodziną :*

JULIA tak najlepiej wiec ja trzymam &&&&& za pozytywa!

tez sie martwie co z MIKKA..

IWO smigaj na L4 i bedziesz odpoczywac!

MALUSIOLKA dobrze, ze u meza lepiej w pracy :tak: oby sie ukladalo!

EWKA prawdopodobnie SN. W pon jade na holter a 1.07 mam wizyte u kardiologa i bede wiedziec :tak: syna rodzilam SN i teraz trz bym chciala! Czuje sie roznie ale jeszcze troche ;-)
Hehe kazda sie boi ale dasz rade :-) obys szybko urodzila!

KINIA to jeszcze troche i bedziesz w domu!

TEKLA sliczny malutki! A czuprynke ma boską :-D

U mnie ok. Choc wczoraj myslalam ze pojade na IP.. przez ponad godzine okropnie bolal mnie caly brzuch, az ruszyc sie sie nie umialam i plakalam.. ale po tabletkach przeszlo uffff
Jeszcze 17 dni ...

Do góry