reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo choroba jakoś sie rozeszła po kościach . Ale młody daje mi czadu i nie wiem jak to będzie z dwójka wdomu tym bardziej z dzieckiem wymagającym większej opieki

reklama
Jestem wieczorem, boszzzzz jaka ja jestem dzisiaj zmarnowana :-(Normalnie jakby co ze mnie zycie wysysało, sił mi brak, płakac mi sie chce :-(

tekla, synek jest cudny, do zacałowania!
mamoTomeczka no toście sobie pogadali :confused2:Ja kiedys jak mój nie chciał gadac to musiałam swoim gadaniem najpierw go podkurzyć i wtedy wylewał co mu na żołądku siedzi.

Phoebe ej ej ja tez o Tobie myslałam ale zapomniałam, ze tez jesteś na naszym wątku :sorry:

No nie mam weny na pisanie, odezwe się jutro, śpijcie dobrze!

hej hej

Coś Mikaa też dawno się nie odzywała, mam nadzieje, że u niej wszystko ok.

Ewka
trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji :)

Benfica super, że Grzesiowi katarek przechodzi :)

Julia oo może znalazlaś przyczynę wypadania włosów...teraz już wiesz jak to wyleczyć

A ja dziś mam w miarę dużo energi, byłam z Nadią na rehailitacji, a pozniej na placu zabaw, tam spotkałam Panią z 3 chłopców trojaczki, oj wesoło ona ma :) teraz Nasia śpi a ja biorę sie za ogarnięcie mieszkania.

Miłego wieczoru

Kasiula - ja słyszałam że dzieci z ZD to aniołki i są strasznie kochane. Jesli tylko serduszko nie będzie Wam przysparzać kłopotów po operacji to dasz radę:tak: Robiłaś córci jakieś zdjęcia? Pokażesz ciotkom?

Dziewczynki 8.07 wizyta u ginka i chyba już czas na L4 się szykować......

Ewa jak juz Ci czop odchodzi to raczej szybko pojdzie:)

Iwo u mnie jeszcze czas do rozpakowywania sie, dopiero 31 tydzien. Z reszta jakby cos sie dzialo to bym wam dala znac.

Agamemnon :* masz szczescie :rofl2:, ale kochana nie przeginaj z robota w ogrodku. Ja ostatnio wyluzowalam z wszystkim, bo sie ciezko robilo, weekendy mam takie leniwe jak jeszcze nigdy w zyciu.

hej dziewczynki, kawkę pijam i czas zbierać gnaty

Kasiulka - pewnie że poczekamy na Zuzankę :tak:

Phoebe - jak czytam z komórki to ten suwaczek jest nieczytelny

Julka - &&&&& by wredota się nie pokazała. Kiedy kolejny teścik?

Grzanko - czy dziś jest ten dzień?:-):-):-):-):-)

Buziaki for all

Hej

Iwo pewnie musisz odpoczac przed narodzinami;-) wiec wolne sie przyda,a wiesz co dzis chyba zakupie, jestem troszke przerazona tak szczerze heh bo nieplanowalismy na juz teraz...

Grzanko kciuki trzymamy;-) i czekamy na wiesci

Hej jestem :-)

julia trzymam kciuki za pozytywny teścik :tak:
iwo na już czas żeby się trochę poobijać i poleniuchować w domu przed narodzinami :tak: a co do znaku to od początku myślałam, że będzie bliźniak, ale to musiałabym do 21 urodzić :-D ale jak rak będzie to też fajnie. W sumie ani 1 ani 2 nikt u nas w rodzinie nie ma więc jak dla mnie obojętne.
agamemnon masz huśtawki nastrojów ;-) nie martw się to normalne. Ja ostatnio też mam takie wahania, że normalnie sama się dziwię że organizm potrafi tak nami manipulować :baffled: raz pełna euforii i energii a za chwilę flak :-D
phoebe obyś miała rację :-) a Ty jak się czujesz?
grzanka i jak tam? Przygotowane wszystko? Ruszyło coś?
marchew odezwij się :-) jak u Ciebie? Jakieś bóle, skurcze?
kinia jak zdrówko? Czekamy do piątku :tak: mam nadzieję, że doczekam :-D
mamaTomeczka i jak wczorajszy wieczór? Luby się przełamał i zaczął gadać czy dalej macie ciche dni?
natkusia a Ty jak się czujesz ciężaróweczko :-) będziesz rodzić sn czy cc?
benfica no badania jak najbardziej powinnaś zrobić tym bardziej jak ze szpitala wyszłaś z anemią :tak: to Gabryś wczoraj oficjalnie rozpoczął wakacje?
tekla
synuś prześliczny, gratuluję :tak:
wiki Tobie też już niewiele zostało ;-)

nie wiem co jeszcze miałam napisać :confused:
u mnie jak na razie nic się nie dzieje :no: czekam cierpliwie na rozwój sytuacji :tak: mam jeszcze tydzień ale nie ukrywam że już chciałabym urodzić, no a z drugiej strony to się strasznie boję i nie wyobrażam sobie swojego drugiego porodu :baffled: ok, starczy smęcenia i tak mnie nie minie :-D lecę na śniadanie bo głodna jestem :tak:

miłego dzionka :-)

reklama
KASIULA dacie rade bo jestescie silną rodziną :*

JULIA tak najlepiej wiec ja trzymam &&&&& za pozytywa!

tez sie martwie co z MIKKA..

IWO smigaj na L4 i bedziesz odpoczywac!

MALUSIOLKA dobrze, ze u meza lepiej w pracy :tak: oby sie ukladalo!

EWKA prawdopodobnie SN. W pon jade na holter a 1.07 mam wizyte u kardiologa i bede wiedziec :tak: syna rodzilam SN i teraz trz bym chciala! Czuje sie roznie ale jeszcze troche ;-)
Hehe kazda sie boi ale dasz rade :-) obys szybko urodzila!

KINIA to jeszcze troche i bedziesz w domu!

TEKLA sliczny malutki! A czuprynke ma boską :-D

U mnie ok. Choc wczoraj myslalam ze pojade na IP.. przez ponad godzine okropnie bolal mnie caly brzuch, az ruszyc sie sie nie umialam i plakalam.. ale po tabletkach przeszlo uffff
Jeszcze 17 dni ...

Do góry