reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon hah dobre, ale mi tez sie zdarzaja takie sytuacje :p a co do cc to na pewno bede miała ale muszę poczekać jeszcze do 38 tygdnia i modlić sie, żeby mi blizna się nie rozeszła do tego czasu.

MamaTomeczka ach Ci faceci :( mam nadzieje, że mu przejdzie i Ciebie przeprosi. Jak tak mógł w ogóle. Moj też szczególnie mocno nie okazuje milości na zewnątrz no ale ja jestem z tych przytulaśnych.

Grzanka fajnie, że Cie przyjmą. Daj znać jak sie wiecej cos dowiesz

Benfika zdrówka dla Grzesia, niech szybko mu przejdzie to choróbsko

Marchew Ty bidulko tez sie namęczysz.. trzymam za Was kciuki

reklama
cyntia nie podmywam się :zawstydzona/y: bo o 5 jak idę nasikać do pojemniczka jestem tak pitoma, że zapominam :-( ale jak miałam jakieś takei dziwne co tylko antybiotyk mógł pomóc

Cyntia dzięki....on chce zaczekać jeszcze ten tydzień, kolejną wizytę mam w nast tygodniu w czwartek to pewnie jeszcze raz oceni stan blizny i podejmie decyzję. Na razie musze odpoczywać

melduję się z domku :) szyjkę mam wysoko i zamkniętą na amen - Gabriel dla odmiany bardzo nisko... utrudniając tym samym wykonanie masażu... długo tam masowała - ale kazałam jej w końcu przestac :-p mam wrócic w piątek na powtórkę :-p ale chyba powoli mi czop odchodzi... może coś zacznie się dziadź...

Grzanka - kciuki :)

agamemnon :-Dprzeczytałam Twojego posta i mi się od razu mój J przypomniał i muszę Wam opowiedzieć tą historię :tak:

a więc mój J wracał z pracy i akurat pech chciał że mijał się z jakimś tirem na bocznej drodze i kamień uderzył mu w przednią szybę i zrobił się odprysk więc zatrzymał się i zadzwonił do znajomego policjanta co ma zrobić, a ten kazał mu wezwać policję żeby ta spisała protokół i jakieś odszkodowanie powinien dostać za tą szybę bo do wymiany. Mój J zrobił tak jak kazał mu znajomy. Za kilkanaście minut przyjechali panowie policjanci no i poprosili dokumenty od pojazdu i co się okazuje? Brak przeglądu :-D dowodzik zabrali i trzeba było jeździć i załatwiać na szybko przegląd, później do urzędu po odbiór dowodu :-D normalnie ubaw po pachy.

marchew trzymam kciuki za rozwój sytuacji :tak: daj znać jak będzie się coś działo, a masaż szyjki jak? Do przeżycia?

Hej:)

Juz jestem, a wiec tak naprawde lekarz niewie co corce jest;/ antybiotyk zapisala...dam jej, jak narazie jest OK ale w nocy mi sie nie podobala, poniewaz byla pod koldra a cala zimna byla,jakby odkryta spala, zdenerwowalo mnie to..dzis bede patrzec czy powtorzy sie jak tak to umowie sie z lekarzem prywatnie....bo martwi mnie to ona zawsze spala odkryta bo to gorace dziecko a tu zimne dlonie, twarz uszy ehhh

Marchew no to teraz kciuki trzymamy:)

Mamo tomeczka no ladnie rower? ja przez cala ciaze mialam zabronione;/
Dobra zemsta:) ja ostatnio n meza mialam takiego nerwa ze napisalam mu sms ze na zadne wakacje niejade bo mam dosc jego marudzenia, i napisal mi ze przeprasza i ze berdzo mnie kocha:)

Kiniu to naturalne ze piszesz o sobie i my tak naprawde zadamy tego:):) Trzymajcie sie kochane i pisz , pisz:)

Iwo ale na uszy nic nie narzeka, tylko na glowe, wiec moze wybilo sie oczkami

No nic 3 leki a w aptece 80zl zostawione;/

Milam niedawno kryzys tak mi sie spac chcialo;/ ale mialam goscia to sie ogarnelam:) bo juz zasypialam heh

MCHC spadło poniżej normy wynosi 30.10
WBC wynosi 13.5

jeżeli chodzi o mocz:
barwa się poprawiła od ostatniego razu
przejrzystość dalej mętny
ciężar właściwy spadł poniżej normy wynosi 1.010
nabłonki płaskie bardzo liczne
bakterie w końcu nieliczne
składniki mineralne fosforany bezpostaciowe: liczne

zawsze coś nie tak :-(

Mychunia z tym moczem to w ogóle jakieś jaja. Ja ostatnio tez zostałam przez doktorka skierowana na kolejne badanie razem z posiewem, co by zobaczyć czy coś z moczem jest nie tak. I co, niespodzianka. z Moczem jest wszystko jak najlepiej. ogólne badanie powtórnie zrobione (robiłam w pn - fatalne wyniki, a potem w środę) wyszło idealne, książkowe, a na potwierdzenie tego, ze jest all okej posiew tez wyszedł czysty, więc u mnie laboratorium za pierwszym razem nawaliło. Mój doktorek powiedział, że z jednego strumienia moczu trzeba zrobić posiew i ogólne i wtedy wiadomo co i jak:)

A ja dziś jakaś nie swoja. Gotuję szpinak i właśnie go soliłam, tzn myślałam, że solę, a go słodziłam i nie wiedziałam czemu to w ogóle słone się nie robi. e szkoda gadać, cały dzień mi jest jakoś tak nie dobrze.

Mychunia - coś dużo białych krwinek, świadczyłoby o stanie zapalnym :baffled: a mocz wcale nie zły jeśli nie ma w nim żadnych krwinek, białka ani cukru a te nabłonki i bakterie to przez to że nie podmyta byłaś :tak:

Marchew - podziwiam się u mnie samo badanie szyjki powoduje że komuś bym w mordę strzeliła :sorry:

Julka - a temperatura i kaszel nadal są?

reklama
Do góry