reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć kochane. Ja tak tylko się melduje, że z nami okej. Maja nadwyraz spokojna budzi się co 4 h na jedzenie i dalej śpi. Czasami trochę popatrzy i minki porobi. Z nią wszystko dobrze, mnie męczą codziennym pobieraniem krwi i dzisiaj tomografia płuc mnie czeka - amnio coś tam się to badanie zwie. Wczoraj pochodzilam i dzisiaj szwy ciągną, ale brzuch średnio boli. Mała od wczoraj ze mną cały czas jest i karmimy się butelczyna. Ja mleka nie mam dzisiaj i tak mam dostać leki na zatrzymanie laktacji. W domu postaram się Was nadrobić mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że tak o sobie tylko?

Julia przykro mi z powodu testu :-( następnym razem będzie pozytywny.

Benefica tak tutaj tez ciągle coś się dzieje, dzieci płaczą itp.

Któraś pisała o muffinkach z drzemem a ja na klieiku i sucharach ;-/

reklama
Grzanko - to &&&&& za szybkie spotkanie z dzidzią.

Julka - zaropiale oczy to mi się z infekcją uszu kojarzą :(

Kinia - fajnie że sobie radzicie. Pamiętaj twoje zdrowie też jest ważne więc muszą być pewni że jesteś w stanie sama się małą zajmować.

Grzanka pomyślności:)

Kinia trzymaj się na tych sucharkach ( jak tutaj wrócić szybko do zdrowia na sucharkach:):))

Przedostatni poniedziałek:)

hej

Grzanka trzymam mocno kciuki :)

Kinia super, że sobie radzicie i wazne, że brzuch mocno nie boli, a szwy beda ciągnąć pewnie do ich sciagniecia.

Ja dziś bylam na wizycie, mam szyjke 50 mm :szok: i jest twarda lekarz przyznał, że mój poród sn mogłby sie skonczyć pęknieciem macicy w miejscu blizny. Zmierzył dokąłdnie bliznę i w najciezszym miejscu mam 2,2 mm. Muszę poczytać czy to dobrze, czy niebardzo. Lekarz tylko powiedział, że jeśli poczuję mocny ból mam od razu dzwonić po karetkę.

Miłego dnia

Wikki - o ja cie jaka długa! To pewnie dlatego że cc miałaś. Myślę że drugie cc będzie bezpieczniejsze.

Grzanka- zostaw komuś telefon do siebie!

reklama
grzanka to ten tydzień jest Twój :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

julia dobrze, że córa już nie ma temp... to, że miała rano 36st to normalne, bo ma osłabiony organizm i jak już nie ma gorączki, to na początku często się ma takie niskie temp :* a ropka w oczkach to normalka przy infekcjach - ja miałam zwykle przy anginach, ale ostatnio miałam przy moim przedświątecznym przeziębieniu :confused2: daj znać co u lekarza :*

kinia oj wymęczą Cię w szpitalu badaniami... :confused2: &&&&&&&&& za dobre wyniki i żebyście mogły jak najszybciej do domu wyjść :*

malus z moją dietą nie jest źle ;) oczywiście jakoś nie szaleję, ale pozwalam sobie na trochę surowych warzyw i owoców i jest ok :) na razie nie jem wzdymających... najbardziej szkoda mi młodej kapusty :sorry: nabiał pochłaniam w porażających ilościach i nic się u Grzesia nie dzieje tfu tfu tfu... :-p

wiikki wow jak na Twoje tygodnie to szyjkę masz stalową :szok: moja koleżanka, która miała pomiędzy ciążami 1,5 roku odstępu i pierwsze miała cc, to zażyczyła sobie kolejne cc - nie chcieli jej zrobić, to powiedziała, że jak coś się stanie przy sn, to zaskarży szpital - i miała cc, tylko ona jest w GB...

marchew ja miałam masaż szyjki przy Gabrysiu, bo rozwarcie szło wolno i chyba w sumie pomogło... najprzyjemniejsze nie było, ale są gorsze rzeczy :-p &&&&&&&&&77

Cześć :happy:

U nas Grześ złapał jakąś infekcję górnych dróg oddechowych, ma nosek zapchany dość mocno, odciągamy mu gilusy i zakraplamy solą morską... przy takim maluszku to niewiele można zrobić, mam tylko nadzieję, że infekcja nie zejdzie niżej i nie skończy się zapaleniem płuc... :baffled: i pochwalimy się, że ważymy już 3700g :-D:-D:-D a jutro mój pierworodny ma w żłobku zakończenie roku :szok: mają być dyplomy nawet :happy:

Do góry