reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć kochane. Ja tak tylko się melduje, że z nami okej. Maja nadwyraz spokojna budzi się co 4 h na jedzenie i dalej śpi. Czasami trochę popatrzy i minki porobi. Z nią wszystko dobrze, mnie męczą codziennym pobieraniem krwi i dzisiaj tomografia płuc mnie czeka - amnio coś tam się to badanie zwie. Wczoraj pochodzilam i dzisiaj szwy ciągną, ale brzuch średnio boli. Mała od wczoraj ze mną cały czas jest i karmimy się butelczyna. Ja mleka nie mam dzisiaj i tak mam dostać leki na zatrzymanie laktacji. W domu postaram się Was nadrobić mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że tak o sobie tylko?

Julia przykro mi z powodu testu :-( następnym razem będzie pozytywny.

Benefica tak tutaj tez ciągle coś się dzieje, dzieci płaczą itp.

Któraś pisała o muffinkach z drzemem a ja na klieiku i sucharach ;-/

reklama
Grzanko - to &&&&& za szybkie spotkanie z dzidzią.

Julka - zaropiale oczy to mi się z infekcją uszu kojarzą :(

Kinia - fajnie że sobie radzicie. Pamiętaj twoje zdrowie też jest ważne więc muszą być pewni że jesteś w stanie sama się małą zajmować.

Grzanka pomyślności:)

Kinia trzymaj się na tych sucharkach ( jak tutaj wrócić szybko do zdrowia na sucharkach:):))

Przedostatni poniedziałek:)

hej

Grzanka trzymam mocno kciuki :)

Kinia super, że sobie radzicie i wazne, że brzuch mocno nie boli, a szwy beda ciągnąć pewnie do ich sciagniecia.

Ja dziś bylam na wizycie, mam szyjke 50 mm :szok: i jest twarda lekarz przyznał, że mój poród sn mogłby sie skonczyć pęknieciem macicy w miejscu blizny. Zmierzył dokąłdnie bliznę i w najciezszym miejscu mam 2,2 mm. Muszę poczytać czy to dobrze, czy niebardzo. Lekarz tylko powiedział, że jeśli poczuję mocny ból mam od razu dzwonić po karetkę.

Miłego dnia

Wikki - o ja cie jaka długa! To pewnie dlatego że cc miałaś. Myślę że drugie cc będzie bezpieczniejsze.

Grzanka- zostaw komuś telefon do siebie!

reklama
grzanka to ten tydzień jest Twój :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

julia dobrze, że córa już nie ma temp... to, że miała rano 36st to normalne, bo ma osłabiony organizm i jak już nie ma gorączki, to na początku często się ma takie niskie temp :* a ropka w oczkach to normalka przy infekcjach - ja miałam zwykle przy anginach, ale ostatnio miałam przy moim przedświątecznym przeziębieniu :confused2: daj znać co u lekarza :*

kinia oj wymęczą Cię w szpitalu badaniami... :confused2: &&&&&&&&& za dobre wyniki i żebyście mogły jak najszybciej do domu wyjść :*

malus z moją dietą nie jest źle ;) oczywiście jakoś nie szaleję, ale pozwalam sobie na trochę surowych warzyw i owoców i jest ok :) na razie nie jem wzdymających... najbardziej szkoda mi młodej kapusty :sorry: nabiał pochłaniam w porażających ilościach i nic się u Grzesia nie dzieje tfu tfu tfu... :-p

wiikki wow jak na Twoje tygodnie to szyjkę masz stalową :szok: moja koleżanka, która miała pomiędzy ciążami 1,5 roku odstępu i pierwsze miała cc, to zażyczyła sobie kolejne cc - nie chcieli jej zrobić, to powiedziała, że jak coś się stanie przy sn, to zaskarży szpital - i miała cc, tylko ona jest w GB...

marchew ja miałam masaż szyjki przy Gabrysiu, bo rozwarcie szło wolno i chyba w sumie pomogło... najprzyjemniejsze nie było, ale są gorsze rzeczy :-p &&&&&&&&&77

Cześć :happy:

U nas Grześ złapał jakąś infekcję górnych dróg oddechowych, ma nosek zapchany dość mocno, odciągamy mu gilusy i zakraplamy solą morską... przy takim maluszku to niewiele można zrobić, mam tylko nadzieję, że infekcja nie zejdzie niżej i nie skończy się zapaleniem płuc... :baffled: i pochwalimy się, że ważymy już 3700g :-D:-D:-D a jutro mój pierworodny ma w żłobku zakończenie roku :szok: mają być dyplomy nawet :happy:

Do góry