reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Julia ani cienia nie było na teście? ? Bo już dużo sie Ci sie spoznia okres.

Kinia fajnie, że czujecie się dobrze :)

Ja jutro wizytuje ciekawa jestem co lekarz powie odnośnie mojego porodu.

Julka - to my poczekamy razem z tobą :-D jak nie teraz to z wakacji na pewno przywieziesz jak Asia:laugh2:

My po występie. Super było. Fotka z medalem na FB jakby ktoś był ciekawy :rofl2: najlepsze że rodzice tez mieli zatańczyć i oczywiście stary nawet nie chciał noga ruszyć. WIęc ja z tym bebzolem się wyginałam a życzliwy sąsiad na kamerkę nagrał :baffled: po wystepie Alicja mnie tak skopała że szok, nie wiem tylko czy jej sie podobało czy nie:-p

Wikki niebylo zadnego cienia:p specjalnie zostawilam na dluzej by uwaznie sie przyjrzec.

Iwo to czekajcie ze mna;-)

AMELIA zostala z babcia a my wlasnie jedziemy podpisac umowe:-)

Iwo super ze wystep sie udal:-) a bedziesz miex pamiatke z ciazy, Alicji napewno sie podobalo i pewnie prosila o wiecej;)

Wikii no napisz co tam lekarz wymyslil;-)

julia mi przy Grzesiu :happy: nie wyszedł test w 31dc, byłam pewna, że doopa, ale @ nie było... wzięłam dupka na wywołanie i nic miałam tylko lekkie plamienie, ok. 1,5-2tyg później miałam usg i niby miałam dostać @ lada moment, a parę dni później test wyszedł i beta była już pow. 6000 ;-) i teraz ta moja spóźniająca się @ śpi sobie i postękuje przez sen ;-)

malus
trzymaj się jakoś z tą @... a Wy mieliście dzisiaj grillować? Bo pogoda to taka średnia na imprezy pod chmurką... :/ jak czytam o Waszych dziewczynkach to takie fajne, rezolutne się wydają, mój Gabryś to szałaput, że mała głowa :sorry: no i &&&&&& za odwagę i pierwszą samotną podróż autem :*

julia ale super, że takie fajne wakacje sobie fundujecie :happy: jak nie w tym cyklu, to może na wyjeździe się coś zadzieje? ;-)

kinia dobrze, że czujesz się nieźle :* jak ja wróciłam do domu ze szpitala i się wieczorem położyliśmy, to mi jakoś nieswojo było, że taka cisza... bo na poporodówce to ciągły harmider ;-)

kasiula :* fajnie, że się odezwałaś :* będzie dobrze, zobaczysz :*

Cześć :happy:

U nas niedziela leniwa, chłopaki składają ciężarówkę z klocków, najmłodszy wierci się, bo zbliża się pora karmienia, a ja nadganiam bb :sorry: zimno i brzydko, że nawet się nie chce nosa z domu wyściubić... :sorry:

Benfica to rzeczywiscie mialas niespodzianke;-)

No to oficjalnie wylatujemy na Krete 31.08 a co najlepsze w firmie niechce dac mi urlopu 5 dni...bo wrocilam do pracy w maju i wszystkie terminy do konca wrzesnia sa zajete;/ troszke niesprawiedliwe:-( niewymagalam ze w lato dostane ale we wrzesniu tez heh wiec bede musiala isc na opieke trudno

Laski normalnie po tych nockach niemoge dojsc do siebie, w ostatni dzien nocki spalam na stojaco niemoglam wyrobic w pracy heh..niedawno wrocilismy i tak mnie zmulilo ze 1 godzinke snu musialam zaliczyc lub pogoda tak dziala na mnie...

Jutro ide z Amelia do lekarza,ma stan podgoraczkowy,oczy szkliste wiec pewnie wezme na nia opieke i jestem ciekawa co jej dolega,zobaczymy tez jak nocka nam minie

reklama
Benfica, grilla planujemy 19.06, ale to się jeszcze zobaczy. Dzisiaj cały dzień w domu,bo zimno. Jutro za to jak nie będzie padać, to moja mama przyjedzie i w planach mam gołąbki. Kochana, a jak z Twoją dieta? Ciesze się, że u Ciebie wszystko w porządku. Jeszcze parę miesięcy i Gabrys z Grzesiem będą ładnie się bawić :)

Do góry