reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo tez tak wlasnie pomyslalam ze do jutra czekamy,gdy temp pojdzie na 39 stopni to pojedziemy bo bez antybiotyku nic niezdzialamy,a tak jutro do rodzinnego pojdziemy...

To milego dnia;-)

My mielismy jechac do centrum wypukic wycieczke ale pojedziemy sami, Amelia z babcia zostanie...szkoda

reklama
Julia ja tez by do jutra poczekała, mam nadzieje, że do tego czasu gorączka spadnie.
A jak testowanie?

Kinia jak bedziesz tylko mogła i miała chwilę daj znać jak u Was.

My dziś mamy zamiar spędzić niedzielę leniwie :)

miłego dnia

Hej. My czujemy się dobrze, Maja w stanie dobrym. Ja tez czuje się nieźle. Szpital mnie wkurza tylko, bo dzieci płaczą wstać jeszcze nie pozwalają, a nikt nawet nie przyjdzie przyprowadzić maleństwa z drugiej sali :-/ bardzo słaby internet tu jest i niebardzo mam jak się logować na forum.

Julka - &&&&&&&& i czekamy na wieści

Kinia - cieszą mnie wieści od Ciebie. Netem sie nie przejmuj jak wrócicie wszystko nam opowiesz:tak:

Kinia, cieszę się że jest lepiej. Jeszcze trochę i będziesz z małą w domu.

Julia, może spróbuj powtórzyć test jutro, albo pojutrze z porannego moczu? Kciuki :*

Ostatnia edycja:
Ze spinaniem się macicy wczoraj było ok - średnio raz na godzinę i coraz łagodniejsze :) Noc spokojna.

Jakby mi było mało emocji, to przy podcieraniu zauważyłam świeżą krewkę, ale okazało się, że to z okolic pupy. Jaja jak berety - wygląda na to, że zaczynają robić mi się hemoroidy ;) Ale w pierwszej chwili bym dostała zawału....

Julia - a kiedy masz termin @?

Kinia - mówią coś ile chcą małą trzymać? A dawali Ci ją do karmienia?

Mychunia - jakieś rybki przywiózł?

MamaTomeczka - jak się czujesz?

reklama
Do góry