reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Julia badania nic nie wykazały wtedy może też nie były dokładne . A radzę sobie jakoś raz lepiej raz gorzej . Wczoraj po powrocie ze szpitala sobie razem z M poplakaliśmy . Ale dobrze ze jest Adaś jeszcze bo przy nim mam zajęcie i tak nie myślę
Kasiu my jako kobiety jestesmy silne duzo mozemy udzwignac ale mimo to zycze duzo sil!!
Poradzicie sobie,napewno niejest to latwe jak dziecko jest chore ale milosc wiele zniesie i sa wam sile na walke!
A powiedz mi te badania tez pokaza stopien uposledzenia? Bo kiedys czytalam ze procentowo jest obliczany..
Poradzicie sobie,napewno niejest to latwe jak dziecko jest chore ale milosc wiele zniesie i sa wam sile na walke!
A powiedz mi te badania tez pokaza stopien uposledzenia? Bo kiedys czytalam ze procentowo jest obliczany..
iwo:)
Kasiula - życze tobie i męzowi dużo siły!!!!!!!! Na pewno nie jest łatwo wychowywać chore dziecko ale wiem że istnieją fora poświecone tylo tej tematyce, gdzie całe rodziny się wspierają i spotykają.
Mam nadzieję rownież że serducho zostanie wyleczone a ZD bedzie w łagodnej fazie. Moja koleżanka ma dorosłego brata z ZD. Jak bedziesz chciała to Was z nią skontaktuje.
Mam nadzieję rownież że serducho zostanie wyleczone a ZD bedzie w łagodnej fazie. Moja koleżanka ma dorosłego brata z ZD. Jak bedziesz chciała to Was z nią skontaktuje.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Dziewczyny z Kinią już lepiej. Duszności przeszły. Ale nadal leży na sali pooperacyjnej, aby mieli pewność, że jest dobrze. Widziała Majcie i mała ładnie je i siusia
Ostatnia edycja:
kasiula222
Dzięki dziewczyny za pocieszenie , jakoś się muszę sama z tym uporać ...
Iwo ja już dotarłam na takie forum gdzie są dzieci z zd
Iwo ja już dotarłam na takie forum gdzie są dzieci z zd
Kasiula fajnie, że się odezwałaś cieszę się bardzo, że z małą jak na razie jest ok, a z czasem wszystko się ustabilizuje możemy sobie tylko wyobrazić co przeżywacie, ale sądzę że wszystko dobrze się ułoży i będziecie szczęśliwą rodzinką
hej dziewczyny
rano maż był na swoich pierwszych zawodach wędkarskich (do tej pory twierdził, że nie lubi tak łowić) i wróćił nawet zadowolony
dziś drugi dzień święta trzech braci w Cieszynie. Mieliśmy jechać, ale raz pada raz nie, więc stwierdziliśmy, że szkoda się narażać tym bardziej, że ostatnio dwa tyg chorowałam. Pojechaliśmy więc do Bielska do Sfery na zakupy. Kupiliśmy mojemu dwie pary adidasów i spodnie, więc chłopa mam z głowy
Kasiula zdrówka dla maleńkiej ;*
rano maż był na swoich pierwszych zawodach wędkarskich (do tej pory twierdził, że nie lubi tak łowić) i wróćił nawet zadowolony
dziś drugi dzień święta trzech braci w Cieszynie. Mieliśmy jechać, ale raz pada raz nie, więc stwierdziliśmy, że szkoda się narażać tym bardziej, że ostatnio dwa tyg chorowałam. Pojechaliśmy więc do Bielska do Sfery na zakupy. Kupiliśmy mojemu dwie pary adidasów i spodnie, więc chłopa mam z głowy
Kasiula zdrówka dla maleńkiej ;*
Witsm
Ciekawe jak tam kiniusia...
Dziewczyby mam pytanir corka od wcsoraj ma temp tak od 37 do 38 stopni...widac ze jest kiepska,opiszczala.. i kaszel mokry, co robic? Jechac na IP po antybiotyk czy jakims nurofenem walczyc? Czy jest za pozno?
Ciekawe jak tam kiniusia...
Dziewczyby mam pytanir corka od wcsoraj ma temp tak od 37 do 38 stopni...widac ze jest kiepska,opiszczala.. i kaszel mokry, co robic? Jechac na IP po antybiotyk czy jakims nurofenem walczyc? Czy jest za pozno?
reklama
iwo:)
cześć
Julka ja bym jeszcze poczekała jeden dzień. Co jej dajesz na kaszel?
MamaTomeczka - odezwij się
Kinia - mam nadzieję że już OK i masz córcię przy sobie.
My dziś o 10.00 wybywamy na pokaz ze szkółki tańca. Mają medale rozdawać to jedyna aktywnośc na jaką pozwalamy Julce bo ma zalecenie oszczędzania stawów.
Julka ja bym jeszcze poczekała jeden dzień. Co jej dajesz na kaszel?
MamaTomeczka - odezwij się
Kinia - mam nadzieję że już OK i masz córcię przy sobie.
My dziś o 10.00 wybywamy na pokaz ze szkółki tańca. Mają medale rozdawać to jedyna aktywnośc na jaką pozwalamy Julce bo ma zalecenie oszczędzania stawów.