reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiulka dobrze ze sie odezwalas...:-)
Super ze z mala ok bedzie coraz lepiej zobaczysz!
Pokaz nam kiedys te twoja kruszynke:-)
A w ciazy badania przeziernosci nic nie wykazly?
Jak sobie radzisz?

reklama
Julia badania nic nie wykazały wtedy może też nie były dokładne . A radzę sobie jakoś raz lepiej raz gorzej . Wczoraj po powrocie ze szpitala sobie razem z M poplakaliśmy . Ale dobrze ze jest Adaś jeszcze bo przy nim mam zajęcie i tak nie myślę

Kasiu my jako kobiety jestesmy silne duzo mozemy udzwignac ale mimo to zycze duzo sil!!
Poradzicie sobie,napewno niejest to latwe jak dziecko jest chore ale milosc wiele zniesie i sa wam sile na walke!
A powiedz mi te badania tez pokaza stopien uposledzenia? Bo kiedys czytalam ze procentowo jest obliczany..

Kasiula - życze tobie i męzowi dużo siły!!!!!!!! Na pewno nie jest łatwo wychowywać chore dziecko ale wiem że istnieją fora poświecone tylo tej tematyce, gdzie całe rodziny się wspierają i spotykają.
Mam nadzieję rownież że serducho zostanie wyleczone a ZD bedzie w łagodnej fazie. Moja koleżanka ma dorosłego brata z ZD. Jak bedziesz chciała to Was z nią skontaktuje.

Dziewczyny z Kinią już lepiej. Duszności przeszły. Ale nadal leży na sali pooperacyjnej, aby mieli pewność, że jest dobrze. Widziała Majcie i mała ładnie je i siusia:)

Ostatnia edycja:
Kasiula fajnie, że się odezwałaś :tak: cieszę się bardzo, że z małą jak na razie jest ok, a z czasem wszystko się ustabilizuje :tak: możemy sobie tylko wyobrazić co przeżywacie, ale sądzę że wszystko dobrze się ułoży i będziecie szczęśliwą rodzinką :tak:

hej dziewczyny :tak:

rano maż był na swoich pierwszych zawodach wędkarskich (do tej pory twierdził, że nie lubi tak łowić) i wróćił nawet zadowolony :tak:

dziś drugi dzień święta trzech braci w Cieszynie. Mieliśmy jechać, ale raz pada raz nie, więc stwierdziliśmy, że szkoda się narażać tym bardziej, że ostatnio dwa tyg chorowałam. Pojechaliśmy więc do Bielska do Sfery na zakupy. Kupiliśmy mojemu dwie pary adidasów i spodnie, więc chłopa mam z głowy :-D

Kasiula zdrówka dla maleńkiej ;*

Witsm

Ciekawe jak tam kiniusia...

Dziewczyby mam pytanir corka od wcsoraj ma temp tak od 37 do 38 stopni...widac ze jest kiepska,opiszczala.. i kaszel mokry, co robic? Jechac na IP po antybiotyk czy jakims nurofenem walczyc? Czy jest za pozno?

reklama
cześć

Julka ja bym jeszcze poczekała jeden dzień. Co jej dajesz na kaszel?

MamaTomeczka - odezwij się :rofl2:

Kinia - mam nadzieję że już OK i masz córcię przy sobie.

My dziś o 10.00 wybywamy na pokaz ze szkółki tańca. Mają medale rozdawać :tak:to jedyna aktywnośc na jaką pozwalamy Julce bo ma zalecenie oszczędzania stawów.

Do góry