reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Tekla gratulacje !!! :)

Iwo dziękuje ze pytasz, od kilku dni rwa mniej dokucza, moze przez to ze mąż miał na popołudnie do pracy i pomagał mi przy nadii to mogłam wiecej poleżeć.

Grzankaa trzymam za Was kciuki :)

No ładnie koleżanki sypiecie się jedna po kolei ;-)

Tekla GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Po tylu perypetiach doczekałaś szczęsliwego rozwiązania.

MamaTomeczka - ciesze się ze lekarka cię nie olewa. &&&&&&&& by kolejne badanie okazało się pomyślne.

Cześć :-) wchodzę dziś na forum i zadowolona zaczynam sobie czytać Wasze posty bo jak nigdy tyle napisane ;-) i nagle pach komputer mi się wyłączył paskud jeden jakąś konfigurację sobie przeprowadzał :-D i musiałam czekać aż skończy :sorry:

benfica Kubę urodziłam 3 dni wcześniej czyli w sumie w terminie :tak:
agamemnon u mnie ostatnio bażanty się darły też coś koło 3 w nocy i mnie obudziły :-D
ewelinka witaj, rozgość się u nas :tak:
gochson ja też lubiłam młodego karmić piersią no ale takiego 3letniego chłopa to już nie wypadało ;-)
mamaTomeczka najlepiej byłoby jakbyś rzeczywiście była pod kontrolą w szpitalu. A o małą się nie martw, przedstawisz badania to będą wiedzieć co robić :tak:
wiki kochana tyle wytrzymałaś to ten ostatni miesiąc też dasz radę :tak:
grzanka ale masz dobrze :-) w środę będziesz już tulić :-) też chciałabym znać termin swojego porodu, mogłabym się przygotować psychicznie i fizycznie :-D
tekla gratuluję :-D

pół nocy znowu nie spałam, tym razem ząb mnie bolał :zawstydzona/y: i nie wiem który bo cała lewa strona bolała z tyłu :-( ehhh jak nie urok to sraka.

witjcie

Tekla,Benfica, Mycha - gratuluję Wam z całego serca-cieszę się ,że Wasze pociechy zdrowiutkie i Wy wracacie powoli do formy:):-)
Mamatomeczka- trzymam mocno kciuki aby twoje maleństwo jeszcze trochę poczekało- a jeśli akcja się zacznie życzę Ci abyś trafiła do porządnego lekarza- który zadba o wasze zdrowie:)

Kinia- jeszcze troszeczke! i córeczka będzie z wami:)niech posiedzi córeczka jeszcze 3 tyg i będzie donoszona:):-):-)

Ewelinka,Witaj tutaj :)

Tak Wam zazdroszczę że u Was już końcówka:)

My jesteśmy już po połówkowym- potwierdziło się że czekamy na Nadię:)mam łożysko nisko schodzące 1 cm od szyjki - czekamy czy się podniesie- póki co mam dużo się oszczędzać i nie dźwigać:)

TEKLA gratuluje :-) Twoj wielki mały CUD :tak:

Ahh dziewczyny.. zaczynamy sie sypac :-D

mamaTOMECZKA bedzie dobrze :*

U nas hmm gorzej.. leze plackiem a niestety szyjka mi nadal leci :-( w 2tyg poleciała z 18mm na 10mm i rozwarcie sie powiekszylo takze nadal tylko Lezenie i w sumie modlenie sie o kazdy dzien bo w kazdym momencie moze sie porod zaczac. Wojtus jest z tych mniejszych dzieciatek i ma tylko 1800g wiec musze walczyc..

Pozdrawian

Cześć dziewczyny. Chciałabym się nieśmiało przywitać na Waszym wątku.

Jestem już mamą prawie 5-letniego Mateuszka. Poza tym
Jestem staraczką 2013/2014 a właściwie już nie staraczką bo przyszłą lutową mamusią choć jeszcze tak do końca to do mnie nie dotarło.

W poniedziałek idę na pierwszą wizytę do gin. Mam nadzieje że wszystko będzie w porządku bo bardzo sie boje.

Niektóre dziewczyny już znam z wątków staraczkowych, reszte postaram się poznać.

Miłego dnia.

reklama
Mama Tomeczka- dziękuję za słowa otuchy- zobaczymy mam nadzieję że się podniesie :D córeczka odkopuje mi prawą stronę brzuszka- jeszcze sobie leży poprzecznie;) pamiętam, że synek prędko się obrócił- a Tobie kochana życzę wytrwałości i nie stresuj się mocno!wszystko się dobrze zakończy:) tym bardziej ,że jest dużo większa jak z terminu om- moja znowu maleńka:) :-)synek był zawsze większy a dziewczynka będzie drobinka:):-)

Gabiś
- witaj też i tutaj;)

Natkusia- leż odpoczywaj i myśl pozytywnie:)wiem,że ciężko ale jeszcze troszeczkę kochana:)

Do góry