reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mama Tomeczka - proszę zachowaj spokój:tak: pakuj torbę i uciekaj do szpitala. Po pierwsze rób wszystko by cię zostawili, będzie bezpieczniej pod kontrolą. Po drugie rób aferę niech cc robią, postrasz że dziecko pępowiną owinięte, nie ma mowy o porodzie SN i pociągniesz szpital do odpowiedzialności. Po tyhc ostatnich aferach są wyczuleni na te sprawy i powinno pomóc.
Co z Tomkiem? Maż bedzie w domu?

Grzaneczko - ciesze sie niezmiernie że niedługo powitamy twoje bejbe!!!

Wikki - a ty jak z tą rwą?

reklama
Dopiero co wątek został założony, a zaraz większość z Was będzie miała swoje maluszki przy sobie. Smutno mi się robi, bo w sierpniu miałam rodzić :( Ból do końca życia pozostanie.

MamaTomeczka, moim zdaniem powinni ciąć. Moja młodsza córka była obowiązana pępowiną na około szyki i nóżki. Gdybym urodziła dzień później moglaby się udusić. USG miałam o 11-tej w dzień jak już mnie kładli do szpitala, bo 6 dni po terminie bylam, a później po 21-wszej wymusiłam, ale z łaską mi sprawdziła, ale tylko rozwarcie i dopiero na porodówkę, bo rozwarcie miałam na 2,5 a po skurczu 3. Nawet na USG nie zauważyli pępowiny obowiązanej (dziwne). Jak już parte miałam i główka wyszła, to z buzią, że mam przestać przeć, bo małą udusze. To gdzie byli wcześniej? Na badaniach napewno było widać :/ Kochana, kciuki aby było po Twojej myśli. Czekamy na wiadomość :*

Grzaneczko, jakby co na SMSa czekam o każdej porze :*

Ewelina, witaj :* Miło, że w końcu postanowiłaś napisać.

Przez te moje problemy zapomniałam o bilansie 4 latka i jutro muszę dzwonić i zapisać Oliwke na badania.

Grzaneczko, dasz radę. Prawie każda kobieta to przechodzi. O porodzie szybko zapomnisz, a co do dzieciaczka, to szybko się nauczycie siebie nawzajem.

Kasiula, jak u Was? Jak malutka się czuje. Odeziej się :*

mamaTomeczka ja się urodziłam dwa tygodnie po terminie z pępowiną owiniętą trzy razy w okół szyi i do tej pory mam uraz do wszystkiego co mam mieć na szyi :wściekła/y:

Grzanka
dasz radę, kto jak nie Ty ;*

Iwo zaraz reszta dziewczyn ujrzy dwie kreski ;-)
Jakie dane mam podac Malusi?

Malus ;*** ściskam... ja mojego pierwszego Skarba mialam rodzić w lipcu...

Dziewczyny zazdroszcze Wam ze juz zaraz porod ;-) tez chcialabym juz mojego Skarba tulic w ramionach kimkolwiek jest ;-)

reklama
Do góry