reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia - połówkowe mam 25.06 no właśnie mi też się wydaje że przy mniejszym brzuchu wyraźniej czułam ruchy.

Kinia - źle się czujesz to koniecznie leż i nic nie rób. Przecież córka ma dobrą opiekę.

reklama
mamaTomeczka no to super :tak: wiesz mi tętno też ginęło na ktg i położna kazała przydusić :eek: ale wszystko wyszło ok więc wróciłam do domku :tak:

kinia odpoczywaj ile możesz ;-) mała pojechała do najukochańszej cioci więc nie martw się o nią :tak: ja mam dziś w miarę dzionek, ale jak się walnęłam o 14 do wyra to dopiero teraz wstałam :tak: młody do mnie dołączył i jeszcze sobie drzemie, a ja już wstałam no bo co zaś w nocy będę robić? :-D

Hej :-) No to kolejka odblokowana, możecie kontynuować :-D

Dziękuje Wam za wszystkie gratulacje!:tak: My czujemy się super, naprawde jestem w szoku, w ogóle nie czuje, że urodziłam dziecko i to wcale nie małe;-) Lenka miała prawie 500g. mniej a po porodze czułam się dużo gorzej, a teraz śmigam od początku;-) Amelka też ma się dobrze, pierwszą dobe wisiała na cycku prawie cały czas, teraz już co ok 3 godz je, a w nocy pospała ciągiem 5 godz. także super.

Trzymam teraz kciuki za wszystkie zbliżające się ku terminowi!:tak: Oby wasze porodu też poszły szybko i gładko:-)

natkusia 24 ide na zwykle usg to się dowiem kiedy mam się umawiać ale z tego co wiem to między 18 a 22 tyg robią a ja jestem w 16 dopiero

mamaTomeczka
to fajne wieści :tak:

Mycha - a pokażesz to swoje cudo?

MamaTomeczka - dobrze ze masz action plan i wiesz co robić. Teraz relaksik i czekamy jeszcze z 2 tygodnie.

Mychunia - nie stresuj się, to tylko statystyka i na pewno dzieciątko jest śliczne

Mamatomeczka to juz tuż tuż Kochana ;-) lada dzień będziesz tulic Anulke

kinia odpoczywaj i o nic się nie martw.

Mychunia ja tez się musze zapisać na polowkowe i mam wtedy nadzieje na poznanie plci ;-)

Ewka ja tez dzis pospalam :-) jakos tak dzis mi nie dobrze i sennie...

mycha gratuluję i pozytywnie zazdroszczę ze juz masz swoje Szczęście przy sobie a nie tylko w sobie ;-) zdrówka dla Ciebie i Malej :*

MamaTomeczka, cieszę się, że u Was w porządku :* Co i rusz wchodziłam, aby sprawdzić co z Tobą. A jaj Tomek? Wyzdrowiał? W szkole lepiej?

Mycha, pochwal się, pochwal malutką :D

Tekla, gratuluję :* Zasłużyłaś na takie szczęście.

Buziaczki, dla maluszków, niech rosną zdrowo:*

Madziulek, Kasiula, Asicka, Benfica, Paulina, co u Was i u dzieciaczków?

Agamemnon, jak u Ciebie? Z Hubertem lepiej?

Grzaneczka:*

Ja od rana chodzę zła, bo @ zbliża się. Dzisiaj miałam lekko zabrudzony śluz. Wolałabym żeby szybciej się rozkręciła. A poza tym wscipska sąsiadka próbuje wychowywać moje dzieci i za wszelką cenę szuka dla mojej Oliwki lokopede. Jak mogę się takiej osoby pozbyć (chodzi o to, aby się nie wtrącała). Wkurza już to mnie i to bardzo. Nawet nie mogę spokojnie prania na balkonie powiesić, bo mieszka balkon w balkon z nami i się wtrąca. W środę mam bilans więc lekarz sam mi powie co i jak.

Agniecha, jak tam u Was? Jak Mateuszek?

Dzieki dziewczyny :* trzeba dac jakos rade, nie ma wyjscia!

mamaTOMECZKA super ze jestescie w domu :-) bedzie dobrze :*

MYCHUNIA eee to zaraz bedziesz miala polowkowe! Tylko mysl pozytywnie :-)

EWKA to kiedy Twoja kolej? :-)

KINIA tylko, że ja zadnych skurczy nie odczuwam :sorry2: no tak do 3 dziennie ale powiedzieli ze do 8 na dobe moze byc. Biore Mg, nospe, luteine i wziew z fenoterolem wiec w szpitalu nic innego by mi nie dali wiec poki zle nie ma to jestem w domu

reklama
Natkusia chyba ze tak. Myślałam, że masz skurcze jak szyjka tak szybko się skraca.

Ja się czuję coraz gorzej telepie mną jak bym Parkinsona miała, mdłości i duszności okropne i ból brzucha. Mąż krzyczy na mnie, że będzie dzwonić po szwagra żeby mnie na IP zawiózł, a ja się boję, że mnie zostawią na dłużej.

Do góry