reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny!
Jak co miesiąc witam się po nieobecności i ze złamanym sercem :-(Właśnie pożegnałam małżonka, ech.
Nie nadrobiłam co u Was, jedynie pokazałam się, że zyje i mam się nie zbyt dobrze w te upały (34 w cieniu).
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i nic złego się nie wydarzyło :tak:

reklama
część dziewczynki,
ja również witam się po długiej nieobecności, czytałam regularnie ale coś pisanie mi nie wychodziło. Ale gorąco, mam problem z upałami bo robi mi się słabo co chwilę, ale byle do czwartku bo ma być chłdniej.

Agamemnon :) Tulę mocno, jak się czujesz?

Za rodzące za chwilę trzymam mocno kciuki &&&&&&&& Żeby poszło szybko i jak najmniej bolało :)

Ostatnia edycja:
Agniecha - pisz częściej!

Agamemnon - jak często emek przyjeżdża? na poród mąż weźmie dłuższy urlop?

Ludzik - dawaj tą burzę. Biorę w ciemno!

hej, ho ja to się dopiero rzadko udzielam :eek:, ale podczytuje Was.

mycha05 - możesz "pobawić się" sutkami wtedy się wydziela ostykocyna ;-)

wrr oni są niepoważni :wściekła/y:wczoraj byliśmy w sklepie oglądać wypoczynki pani podała cenę dziś mąż jedzie zamówić ten wypoczynek a się okazuje, że cena z dnia na dzień wzrosła o 500 zł :szok::wściekła/y:

Hej ja tylko na chwilkę :-) byłam u gina i wszystko zamknięte na 4 spusty :-( za tydzień następna wizyta ehh... a tak poza tym to wszystko ok.

agamemnon właśnie jak z tym Twoim mężusiem? Wróci na poród? Na jak długo wyjeżdża? Współczuję rozstania :-(

ludzik ja też poproszę troszkę deszczyku i chłodku :-)

agniecha, gośka piszcie częściej :tak: a tak w ogóle to jak samopoczucie? Wiecie już kto zamieszkuje Wasze brzuszki? Pochwalić się tutaj natychmiast ;-)

mychunia to paskudy też pewnie bym się wściekła :wściekła/y: a to mieli jakąś promocję do wczoraj czy jak?

ewka nie tylko coś tam źle policzyli i cena powinna być niższa niż napisali, ale nie sprzedadzą nam po starej cenie nawet jak ich wina chyba, że weźmiemy ten komplet z ekspozycji :-(

Cześć dziewczyny,

pisałam wcześniej, ale widzę, że nic się nie dodało ;/ Byłam u okulistki dzisiaj, śmiała się trochę, że lekarz chce drugi raz zaświadczenie do cc, ale wypisała. W badaniu okazało się, że naczynka w oku bardzo zwężone i kilka dodatkowych przeciwwskazań, więc nic się nie zmienia CC będzie. Jutro wizyta u gina na 18:50.

Jestem, po przedszkolu zajechałąm do sąsiadki i tak 3h zleciało.

iwo - dzięki za pamięć :* Teraz M będzie w lipcu, 6go jedziemy nad morze więc musi do tego czasu dotrzeć :happy: Na poród będzie i owszem, ma jakoś być już na 15go, na 23go mam termin. Mam nadzieje, że zdąży :confused2:

agniecha, dzięki :happy:Jak się czuje? Aaa nawet dobrze, jedynie dzisiaj po raz drugi zrobiło mi się słabo bo duszno było w pomieszczeniu :eek:Nie miałam nigdy z tym problemów, trochę się martwię bo nie lubie niespodzianek.

reklama
Iwo :*

Ewka
, dziękuję :) Ja czuję się bardzo dobrze tylko upały męczą ale to chyba każdego :) W moim brzuszku mieszka dziewczynka :)

Agamemnon, zdąży zdąży :) dzidzia posłucha mamy i poczeka na tatusia :)

Do góry