reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej hej:) Na wizycie wszystko ok serduszko pieknie bije, przeplywy ok węzeł się nie zaciska. Jutro w srode i w czwartek ide na ktg i w czwartek da mi skierowanie do szpitala i ustali termin.

reklama
kinia mnie ostatnio też zalewa strasznie śluz i to tak że co chwila chodzę i sprawdzam czy to nie czasami wody albo czop :-D ale grudek nie mam :no: więc na razie tylko obserwuję :tak: a co do samopoczucia to ja też dziś sobie miejsca znaleźć nie mogę tak mi dokucza ten upał że z chęcią wlazłabym do lodówki i nie wychodziła :tak:

grzanka super, że wszystko ok :tak: ja na ktg idę znowu w środę pewnie teraz co tydzień będę chodzić aż do porodu :tak: daj znać jaki termin Ci ustalili doktorek :tak:

kinia nie to nie to zastanawiam się czy to nie jest czasem uczulenie na czekoladę, bo moja mama robiła blok czekoladowy :szok:

grzanka moja siostra jest urodzona w piątek 13 :-D

No jak dla mnie spoko wazne zeby byla zdrowa ja w to nie wierze:) chcialabym tylko zeby zrobili przed weekendem to kilka dni po bede mogla wyjsc a tak znowu lezec przez weekend to masakra

Grzanka piątek 13 go fajna data ;)

Ewka no u mnie to w sumie takie ni to grudki tylko wygląda jak takie lepkie kulki, trochę rozciągliwe ;/ nie wiem co to, czytałam w necie, że niby jak czop odchodzi nie w całości tylko w częściach to tak może wyglądać, ale nie wiem. Oj lodówka fajne miejsce dzisiaj :)

Mychunia może i tak. Zobacz czy jak nie będziesz jadła czekolady to Ci przejdzie.

w piątek ma być pełnia... ;p ja też mam odczucie mokrości, biegam też sprawdzić czy to nie czop ;p wg mojej położnej powinnam urodzić w tym tygodniu - zobaczymy ;p no i Gabriel będzie malutki koło 3 kg :)

reklama
Hej. Melduje sie nadal w dwupaku:-p
Dziewczyny ja bym z checia odblokowala kolejke, ale same widzicie ze te moje dziecie nie chce wychodzic;-) Wcale sie nie obraze jak mnie kolejna wyprzedzi:-D

Kinia- ja mam mega duzo sluzu, ale grudek w nim nie ma, kojarze ze jak mialam infekcje to wlasnie sluz byl z takimi grudkami, takze mysle ze warto isc do lekarza.:tak:

Do góry