reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Dzięki kochane ;-*** na dodatek tłumik mi sie urwał :crazy: tyle razy prosiłam by pojechał go zrobić. No to teraz nie wiem jak w pon do pracy pojadę.

ps. Jutro zielone świątki i wszystko pozamykane :rofl2:

A ja juz posprzatalam, ogarnelam zabawki i takie inne, pranie zrobione, a teraz odpoczywam i czekam na dziecię. Doszłam z mężem do tego, że brzuch mi opadł juz w dół. To z jednej strony dobry znak. Może jak pójdę na ten szewek to od razu się coś ruszy i wrócę z Majeczka do domu.

Iwo, wszystkiego najlepszego:* Kochana, dobrze że napisałaś o zielonych świątkach, bo zapomniałam a chciałam jutro coś kupić. Dobrze, że dzisiaj jakieś zakupy zrobiłam :p

Kinia, ciesze się, że masz już porobione. Spokojniejsza będziesz :)

U mnie jak zwykle coś nie tak. Mamusią M zadzwoniła do niego dzisiaj z pretensją, że mogą mojego męża wywalić z pracy, bo niby coś ojcu mówili w pracy, a okazało się, że takie plotki rozsiewają osoby, które nie wiedzą o niczym. Te same osoby co gadają na męża gadały, że mój teść złagodził babcię i dlatego babcia nie żyje. Ale teść woli wierzyć plotkom niż dla syna. Teściowej zdaniem M powinien prezesa przeprosić, bo niby stać nie będzie nad na nic. M do matki żeby sue nie wtracała, bo damy radę i ma M zabezpieczenie w drugiej pracy może dwie zmiany robić, ale krócej i za podobne pieniądze. Dobrze, że już z nimi nie mieszkamy, bo bym na zawał padła.

Przepraszam za smenty, ale musiałam komuś to napisać.

IWO najlepszego :*

KASIULA jak tam?

U nas niestety żałoba na sierpniówkach.. jedna z blizniaczek dzisiaj umarła :-( serce peka na pół..

KASIULA a skad wjesz ze ZD, to juz pewne? Nie mialas badan prenatalnych? Tam przeciez wychodza wady.. Kochana jestem z Wami :* bedzie dobrze!

Malutka 3 tyg temu urodziła sie z wagą 600g.. było wszystko dobrze do wczoraj wieczora.. stan tragiczny, płucka sie zapadły, opuchlizna no i nie dala rady :-( teraz jest jej dobrze..
Ale jak slysze o smierci takich malenstw to wyc mi sie chce..

reklama
Ja nie miałam chyba tych badań genetycznych miałam usg na którym byłam prywatnie w 13 tyg i w 20 na połówkowym . A widać po małej ze ma oczka i rączki typowe na zd

Do góry