reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Marchew wiem o czym mówisz :tak: mnie też od wczoraj coś rwie i nie wiem czy to jakiś objaw zbliżającego się porodu :confused: ale nie panikuje, jak zacznę rodzić to na pewno poczuję :-D

reklama
ewka taki power przychodzi tuż przed porodem ;-) ja na 2 dni przed góry mogłam przenosić i też zrobiłam mega sprzątanie :-p

marchew mnie tak rwało chyba ze 2tyg przed porodem, ale pewnie nie ma reguły... u Ciebie już ciąża donoszona, ale z tydzień poczekaj jeszcze ;-) ja wiem, że każda chciałaby już swojego szkraba po tej stronie brzucha, ale dziecię będzie silniejsze ;-)

Mamy dzieci urodzonych latem mam pytanie: na jak długo można wychodzić na pierwsze spacery i jak wydłużać ten czas? My dziś byliśmy ze 20min po Gabrysia do żłobka, teraz A wraca po 15, ale od przyszłego tygodnia będzie już w pracy do 19, a nie chcę żeby Gabryś w taką ładną pogodę w domu siedział... teraz wychodzi na 1,5-2,5godz w zależności od pogody, a jak będzie miał ukrócone do 30-40min, to będzie nieszczęśliwy... :confused2:

Mała na razie dobrze sobie radzi wada potwierdzona . Na razie nie przewozili jej bo stan jest stabilny i musi wagi nabrać .nie widziałam jej jeszcze tylko mąż jutro ja zobaczę . Ja juz byłam sie myć więc cała ta cesarka i po była dla mnie okropna dużo bardziej bolało jak pierwsza

Kasiu &&&&&&&&&& Oby ZD się nie potwierdził...
Benfica mój na pierwszym spacerku był 20 minut. Ale potem to już nawet dwie godziny spał w wózeczku na podwórku:) No i dzisiaj też pół dnia na podwóreczku. Z tym, że ja dość późno zaczęłam z nim wychodzić, bo to wcześniak i wolałam być ostrożna... Na dzisiaj miałam termin porodu, a Marcel wczoraj skończył 6 tygodni:)

Kasiula - no to super, że córeczka sobie dobrze radzi! Musisz wierzyć :) I waga super! Ciągle zaciskam kciuki.

Dzisiaj urodziła jedna z dziewczyn z września w 25 tc 6 dniu - bliźniaki. Przez moment była z nami na październiku. U niej tak nagle to się potoczyło :-( Aż łzy mi stanęły w oczach - nigdy nic nie wiadomo....

reklama
Kasiula - to ze nie przewożą to tez dobry znak. Znaczy że wada nie zagraża życiu. Waga też ładniutka.
Niech Zuzanka szybko rośnie w siłę!!! Przeslij jej ogromny buziak od cioteczek!!!

co do bliźniaczek dostały po7pkt - ja podczytuje bliżniaczy wątek, jednej z bliżniaczek zaczeło się odkleiajć łożysko i wody odeszły
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-i-f329/ciaza-blizniacza-34944/index3964.html

Ostatnia edycja:
Do góry