reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo z tymi konikami to już tak z rok jak nie lepiej ma. W sumie to ze dwa prawie jak tylko pierwszy raz zobaczyła bajkę z nimi. To mąż jednak pamiętał ;-)

iwo spóźnione życzenia urodzinowe :-D czyli małż jednak pamiętał :tak: łatwego porodu i grzeczniutkiego dzieciątka Ci życzę :blink:

kasiula
dopóki nie dostaniesz na papierze, że to ZD, to zawsze jest jakaś nadzieja :* te obrazki, które cyntia wstawiła rzeczywiście są bardzo wymowne... przecież Twoja niunia to wcześniaczek... :* a jak Ty się czujesz?

cyntia no z tymi kotami to faktycznie pewnie impuls był... ale uważaj na Was :*

wiikki
fajnie, że weekend rodzinny, ja wczoraj byłam cała dla Gabrysia, później teściowa ze szwagrem do nas wpadli, a dziś jesteśmy w domku i się obijamy :happy2:

kinia jeśli chodzi o super teksty, to wczoraj tekst soboty z placu zabaw: na plac przyszła mama z 4-latkiem, który poleciał od razu na huśtawkę, tą taką co jest dla maluchów żeby nie wypadły podczas huśtania. Mama do synka: Piotrusiu nie wsadzę Cię na huśtawkę, bo paznokcie umalowałam i mi się lakier zedrze... :szok: ja wszystko rozumiem, fajnie, że kobiety-mamy dbają o siebie, ale qrcze to po co na plac zabaw przyszli :confused:

malus przytulam jeśli chodzi o teściową... zdania o niej chyba nigdy nie zmienię :no:

My wczoraj zaliczyliśmy pierwszy poważny spacer, byliśmy ponad godzinę, dziś wyjdziemy pewnie po południu, bo teraz upał się zapowiada... nie lubię upałów... :baffled: ja pozwoliłam sobie na 6 truskawek i jednak chyba muszę odpuścić, bo potem Grzesia coś męczyło... no i moje dziecię waży już 3100g :laugh2: szybko odbił :tak: wiem, że to śmieszna waga, bo rodzą się dzieci większe, ale mnie strasznie cieszy :laugh2:

Benfica - wystacrzy że Ala bedzie taka jak Jula i moge miec jeszcze kolejne :-D:-D chciaż podobno drugie na ogól jest przeciwieństwem
Z truskawkami i malinami był była ostrożna bo uczulają nawet przez mleko matki :zawstydzona/y:

Cytnia - ja tam różnic nie widzę, szczególnie jak mają zamknięte oczy. Moja młoda też tak wyglądała i na dodatek non stop język wywalała. Ciężko jest taką diagnozę postawić bez zbadania chromosomów.

Benefica szczena mi opadła. Takie tekst do dziecka?! My też byliśmy na spacerku wczoraj, a dzisiaj dopiero po 17 chyba wyjdziemy, bo smazalnia teraz. Uuu szkoda, że nie możesz truskawek. Ja je uwielbiam. Co do wagi to domyślam się, że się cieszysz. Bardzo dobrze, że szybko nadrabia wagą.

Hej. Ja sie melduje nadal w dwupaku.;-)

Strasznie smutna sprawa z tą córcią Domi :-( Kojarze ja ze staraczek jesli sie nie mysle. Biedna:-(

kasiula Ja uwazam tak jak dziewczyny, poki nie ma wynikow nic jeszcze nie jest pewne i bede nadal trzymac za to kciuki!

Iwo Spoznione zyczonka urodzinowe! Wszystkiego naj, naj... wymarzonego porodu!:-D

Kinia Moja Lena tez uwielbia MLP ma juz wszystkie kucyki, bajki, zamek i w gre tez gra na tablecie, z reszta wszyscy gramy. ;-)

U mnie tez najbardziej Lena z tatą ja czasami tylko ;-) ale teraz Lenka dostala gre planszową MLP i sie gra kucykami to wszyscy gramy:-)

reklama
iwo u nas na razie się sprawdza z tym przeciwieństwem tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć :-D Gabryś od początku płakał, wrzeszczał, krzyczał i ciągle chciał na ręce, a Grześ jest spokojniutki :happy: jestem nieprzyzwyczajona i nawet zastanawiałam się czy to normalne :confused::errr:

kinia my dziś byliśmy chyba ze 2godz w parku na Zdrowiu, wśród drzew super chłodek, najgorzej było w... aucie :baffled:

A my dziś zaliczyliśmy pierwsze karmienie pod chmurką ;-) nawet się jakoś specjalnie nie krępowałam, ale muszę parę bluzek do karmienia zakupić, bo teraz zadzieram do góry :-p

Do góry