reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej!
Wpadam na szybkiego powiedzieć, że dzisiaj w Lidlu fajne są spodenki dla maluszków i bodziaki (jakieś jeszcze inne rzeczy też) Kto nie ma niech rusza ze mną :-)
Czyli ogłaszam u mnie 1 ubrankowe zakupy! :-)
Będę później

reklama
witajcie dawno mnie nie było, ale jakoś nie miałam weny:)

Widzę, że wszystko w miarę dobrze:) dziewczyny na końcówce trzymam kciuki za szybkie końcówki, bo w sumie po co macie męczyć się w upale:)

ja ostatnio leczę się z alergii, ciężko nam to idzie, ale każdego dnia sobie mówię, " jeszcze dzień i wszystko na co kicham przekwitnie":)

a w ogóle to w nd jak się obudziłam to odczułam okropny ból gardła.... w aptece dostaliśmy jakieś "cukierki" dla ciężarnych i jakoś już przeszło.

Dziś w Lidlu też jakieś ubrania dla ciężarówek:) JA jeszcze ubranek nie kupuję, bo najpierw muszę mieć gdzie to odkładać, a po drugie muszę przywieść od koleżanki od jej synka ubranka i przejrzeć co się nadaje:)

Pozdrawiam, miłego dnia:)

P.S. ładny wózek, już się nie mogę doczekać wyborów u Nas, od czerwca chcemy zacząć się przymierzać w sklepach do różnych:)

Cześć dziewczyny. Tylko na moment wpadłam - wczoraj odeszła niespełna 2 miesięczna Jagódka, dla której prosiłam Was o pomoc i udostępnianie strony z fb ;(

Kinia - to bardzo smutne :-( Już nie cierpi :-( [*] Taka mała istotka i tyle cierpienia zaznała.... Na pewno wiedziała, że ma bardzo kochających rodziców....

Agamemnon - a te ciuszki z lidla są dobrej jakości? Ja kupuje głównie w Tesco F&F

Kinia - jak ty się czujesz?

Biedna dziewczynka :(

Cześć dziewczyny. Tylko na moment wpadłam - wczoraj odeszła niespełna 2 miesięczna Jagódka, dla której prosiłam Was o pomoc i udostępnianie strony z fb ;(

to straszne i smutne :-(, a co jej było bo ja niestety nie mam Facebooka i nic nie wiem :-( wyrazy współczucia dla rodziców. :-(

Cyntia - szkoda teraz tylko rodziców. Nie potrafię sobie co można w takiej sytuacji nawet powiedzieć...

Iwo - ja średnio, miałam nieprzespaną noc, a Nadia od wczzoraj daje popalić jak diabli, jakby trochę na złość za to, że mnie nie było te 2 dni :(

Ewka - mała miała bardzo poważną wadę układu limfaktycznego, cała popuchła, przez prawie dwa miesiące swojego życia leżała w szpitalu pod wszelkimi możliwymi maszynami, nie jadła sama, nie siusiała...

kinia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to straszne i niesprawiedliwe :-( współczuję rodzicom :-(

Cześć

Jak widać wróciłam do domu po ktg :happy2: dziś wyszło bardzo ładnie, więc kulamy się dalej :happy2: następne mam we wtorek :cool2: i też mam przyjść od rana, b owtedy Grześ bardziej żywotny jest :cool2: teraz zmykam, bo dziś zabiegany dzień mamy :-p

Kinia To bardzo smutne :-( To strasznie co musze teraz przezywać jej rodzice!:-:)-(

Benfia Super, ze wrocilas do domu.:-) To pokulajcie się dalej, jeszcze troszeczke:tak:

ewka Tu nawet gina nie ma, tzn w ciazy bynajmniej go nie zobaczysz, chyba tylko w typowo ginekologicznych sprawach dostaje sie skierownaie do gina. A tak to rodzinny, polozna i usg w szpitalu, jak cos sie dzieje to do szpitala na porodówke i tam badają. Jak będzie ból się nasilał to się wybiore na tą porodówke niech mnie badają.

agamemnon
Udanych zakupów.:tak: U mnie juz te rzeczy byly w kwietniu w lidlu i tez pokupowałam troche. ;-)

Dziś pogoda super, czuje sie w miare dobrze. Zaraz jade na zakupki, musze kupic składniki na torta, jutro bede robic, bo w sobote mam urodzinki, takze wypada cos zrobic;-) Milego dnia:cool2:

reklama
Hej Laski:) ja bylam wlasnie w lidlu i kupilam fajna sukienke dla ciezarowek ale po ciazy tez sie przyda, fajny material i taka, ze jak odchylisz tu i tam to masz do karmenia:) nie wiem jak te dzieciece ale ciuchy dla doroslych sa dobrej jakosci, czasem cos tam kupuje:)

Kupilam tez truskawki i zrobie koktajl na deser:) mniam

Do góry