reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

na staraczkach się jakoś dziwnie znów robi :baffled:

boję się trochę jutra, bo mam prenatalne.... trzymajcie kciuki
Cyntia cieszę się, że Cię wypuścili do domu :tak:

Kinia
zaciskam kciuki żebyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku i żeby wszystko było ok :tak:

Maluś kochana co słychać? dalej nie mam dostępu do grupy zamkniętej :-(

reklama
phoebe to u Was szybko wypuszczają :happy2: u nas trzeba spędzić 3 doby w szpitalu, bo inaczej nfz nie odda kasy szpitalowi... :dry:

cyntia dobrze, że już wyszłaś, i że skurcze się uspokoiły :* obyś już nie musiała wracać do szpitala - jedynie na poród :tak:

ewka
ja też będę używać wózka po Gabrysiu, nie jest w złym stanie, a sporo się zaoszczędzi :tak:

mychunia to ja już trzymam kciuki za jutro :*

Cześć :happy2:

Ja za 2godz idę na ktg, muszę przed tym ogarnąć chałupę... :dry: to jest fenomen, bo sprzątam codziennie, a wieczorem moi panowie robią taki bałagan, że masakra... i codziennie od rana trzeba ogarniać... :dry: a dziś mi się tak nie chce... :baffled:

Kinia - &&&&& wytrzymaj jeszcze odrobinę!

Ewka - ja mam w planach kupić używany. Już nawet na allegro widzę :) ale jakoś za wcześnie przecież. Pokaż fotkę!

Mychunia - twój suwaczek o 4 tyg młodszy :)

Cyntia - pisz co i jak.

Hej dziewczyny! Piekna pogoda dzisiaj:) ja sama jestem do jutra bo D wyjechal slubowo. Troche mi sie nudzi samej, ale damy rade:)

Kinia ciesze sie, ze z dzidzią ok:) obys szybko do domu wrocila, w dwupaku oczywiscie:)

Cyntia fajnie ze juz wrocilas:)

Iwo my tez z D zdecydowalismy ze chyba kupimy uzywany bo mozna lepszy kupic i taniej niz nowy.

Dziewczyny jakbym podjechala do szpitala i powiedziala ze chce sprawdzic czy z dzieckiem ok to by mi zrobili ktg?

Czuje sie dobrze, czuje Mala tak jak wczesniej. Tylko ona sie chyba przesunela bo po prawej stronie brzucha mam czasem takie wybrzuszenie i tam ja najbardziej czuje i mysle ciagle czy to dobrze. Lekarz mi powiedzial ze jak wszystko ok to nie bedziemy robic w czwartek ktg zebym nie musiala przyjezdzac tylko w piatek od razu na wizyte do niego. I tak siedze i mysle ze moze jednak pojechac ze to ze tamto, masakra:)

grzanka jedź.... teraz się ciepło zrobiło, ciężej się nam oddycha itp... ja jestem po ktg, zaraz opiszę na wizytowym co i jak, ale nie wiem, czy jutro nie zostanę w szpitalu... bo jutro mam znów przyjść raniutko na ktg, także nie zastanawiaj się tylko jedź :*

Dziewczyny o co chodzi z tymi zdobyczami w profilu? Mam tak zaśmieconą przez nie skrzynkę, że masakra...

Ostatnia edycja:
Benfica a ktory Ty jestes tydzien? Na tel nie widze tego. A czujesz jakos inaczej ruchy Malego?

Ja tez dostaje takie wiadomosci, nie wiem co to:/

grzanka skończonych 37tc wg OM, czuje ruchy generalnie, ale czuję też, że Grześ ma już ciasno :/ czasem jakby mi brzuch rozrywało :/ mam 98cm w pasie, o 2cm więcej niż przy Gabrysiu i naprawdę jest mega napięty :/ żałuję tylko, że nie miałam dawno usg i nie znam szacunkowej wagi Grzesia, byłabym wtedy spokojniejsza, gdyby trzeba było jednak szybciej rozwiązać :/

reklama
Aha. No ja nie mam az takiego napietego brzucha, jest ciasniej ale Mala ma miejsce jeszcze:)

Moze ok 3 moglby juz miec czy nie? Moja 2 tyg temu miala 2139:)

Do góry