reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

witajcie dziewczyny - dawno mnie tutaj nie było - byłam w Polsce przez trzy tygodnie :-) od teraz będę tutaj zaglądać regularnie bo mam już wolne:tak:

reklama
mamaTomeczka sorry, że Cię wrobiłam w chorobę :-D ale pocieszyłaś mnie, że to i 3tyg może trwać... :sorry2: czyli obstawiasz, że do porodu przejdzie? :-D Fajnie, że już pokoik kończycie :-D

marchew cóż ciekawego w PL Cię spotkało? :-D Jak się czujesz? U Ciebie też już ostatnia prosta :tak:

Ja już położyłam dziecia, teraz bezmyślnie jednym okiem gapię się w TV, a drugim w necie siedzę :sorry2:

Witajcie:)

Byliśmy na USG na 75% będzie ZOŚKA:) lekarz powiedział, ze wszystko wygląda prawidłowo:) tylko mała się wierciła i nie chciał pozować do badań i pobierania pomiarów na USG, ale generalnie się udało:) oj się uspokoiłam:)

Nasz skarb ma bardzo długie nogi, nie wrzucę zdjęć, bo nie za bardzo było jak zrobić:)

Jutro Was nadrobię:)

benfica - przede wszytskim super odpoczęłam... trochę sobie pozwiedzaliśmy z mężem i córką... na szczęście nigdzie po drodze nie urodziłam (a strasznie się tego obawiałam)... :-p

witajcie,

długo sie nie odzywałam...ciągle miałam coś do roboty, ale podczytywałam Was na bieżąco.

Ludzik gratuluję córeczki, super, że badania wyszły w porządku :)

Befica :( szkoda że maż wraca dopiero jutro, egh bidulko

Mychunia, wizyta na 23 :szok: łoo matko ja zazwyczaj juz spie o tej porze :)

Maluś ja Tobie tez zycze z opóźnieniem ale szczerze 100 lat, pociechy z męza i córeczek i kolejnego maluszka w drodze :)

Mnie w końcu pusciły bóle rwy kulszowej i czuje sie super, juz zapomniałam jak to jest gdy sie chodzi nie kulejąc :) Za tydzien wizyta, ciekawe co u mojego malucha :) Czas leci szybciorem... jutro mężowy jedzie po komodę i będę mogła zając sie ciuchami Fabianka, poprać i ładnie poukładać w komodzie ależ się cieszę :)

dobrej nocy dziewczyny

wiiki - nie chce Cię straszyć... ale jak mi przeszła rwa kulszowa w ciąży z moją córką to się okazało, że ułożyła się pośladkowo... ale jaka to była ulga ;p

ludzik to gratuluję córci :-D

wiikki ja mam już ciuszki poprane i poprasowane, ale nie mam ich gdzie chować... :baffled: przydałaby się komoda, ale miejsca na nią brak... :no:

No i skończyło się tak, że moje dziecię wylądowało w moim łóżku... :sorry2: wiercił się, kręcił u siebie, marudził, że spać mu się nie chce, a jak tylko do mnie przyszedł - usnął w 5min :-p mnie się jeszcze spać nie chce i nie bardzo wiem, co tu robić po ciemku... :confused:

Jest i wyrodna córka :D
Witam moje Kochane :*
Minął miesiąc a ja nie wiem kiedy, powie mi któraś gdzie to przeleciało???
Synuś kochany, mało płacze, śpi, je i robi sie z Niego Mały głodomorek :)
Badania moczu idealne, wizyta u okulisty zaliczona pozytywnie, teraz tylko wizyta z nereczką, bioderka i szczepienie.
Tak się dzisiaj kręcił w aucie, że wykręcił reniferka :D Pozdrawiamy Cioteczki :*

Ostatnia edycja:
Mar-chew Nadia była właśnie ułożona pośladkowo dlatego miałam cc teraz też będę miała cc więc mi w sumie bez róźnicy jak sobie leży, choć chyba jest głowką w dół, tak mi sie wydaje.

Madziulek
juz miesiąc...wow ale to zleciało :) Synek śliczny :)

reklama
Madziulek - śliczny synus! !Nic tylko całować!

Marchewka - fajnie że już wróciłaś :) kupujesz już rzeczy dla malucha?

Mama Tomeczka - wy dziś do dentysty? Jak te dziąsła?

U nas nic nowego. Czekamy na wyniki rezonansu. Jak nic nie odkryją to pewnie kolejny pobyt się szykuje. Tym razem w centrum zdrowia dziecka.
Ile ludzi do mnie dzwoni by spytać się o młodą. Strasznie to miłe. Dostajemy namiary na lekarzy. Dobrze że młoda uśmiechnięta i pełna energii tylko za domem tęskni :(

Do góry