mamaTomeczka do laryngologa idę już w czwartek, także dość ekspresowo
jeśli to zapalenie krtani, to chyba szybko nie przejdzie, bo wtedy najlepiej nie gadać, a weź tu nie gadaj przy 3-latku
ja też mam jakieś przebarwienia na gębie
fakt, że na początku ciąży miałam wysyp dziwnych ropnych krost i je dość intensywnie maltretowałam, więc pewnie część plam stąd pozostała, ale część mam takich typowo brązowawych
po porodzie i karmieniu skuszę się chyba na jakąś silniejszą domową kurację kwasami, a jak nie pomoże, to może kosmetyczkę odwiedzę... teraz mam tonik z PHA bezpieczny w ciąży, ale on jest jak widać za słaby
ale się Tomcio załatwił tym wirusem...
ale teraz takie pogody były... żeby mu to szybko zeszło :*
MonaG czym interesują się chłopcy w wieku komunijnym? Bo nasz sąsiad ma teraz komunię i chcemy mu jakiś drobny, niezobowiązujący upominek sprawić, ale jeszcze nie jesteśmy na etapie 8-9 latków i kompletnie nie wiemy co...
a imiona dość oryginalne...
choć Letycja to imię supermodelki francuskiej, zresztą bardzo ładnej i zmysłowej
a Wenus - Venus Williams
jakby nam się dziewczynka trafiła, to mnie się podobało imię Stella
ale się już raczej Stellki nie dorobię
kinia ja też dziś słomiana wdowa, cały dzień bez małża - mój znów w delegacji i mam nadzieję, że wróci dziś nie jutro...
a badania faktycznie mogą trochę potrwać... wiesz, jak medycyna pracy przyjmuje... ja lubię naleśniki, ale na deser...
jak rasowy facet muszę mieć mięso
U nas dziś wreszcie ciepło, trzeba będzie jakiś plac zabaw zaliczyć