reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

MonaG ale córci naleśniki zrobię, nie mężowi :p on pewnie kupi coś po drodze to jakiś na szybko obiadek zrobimy jak wróci :)

Kasiula masz rację idź do innego lekarza i nic o tym brzuchu nie mów zobaczymy czy sam Ci coś powie. Jak nie to nie przejmuj się niczym :)

reklama
a takie coś Kinia wybacz nie doczytałam;) :-):-) mój synek tez uwielbia najbardziej z czekoladą;) a później jest bardzo czysty;) :-):-)

Witam Was

Mialam dzis na spokojnie napisac do Was ale maz zadzwonil ze zle sie czuje,doznal urazu chyba zeber i juz nie wyrabia i zeby jechac z nim na pogotowie, a dzis ide na poludni

Dziekuje za kciuli kochane dIen mial ok gdyby nie ten masakryczmy bol glowy:/
Szkolenie mialam ogolne BHP i ze strazakiem i ogolne wiadomosci o firmie...nudy;p

Dzis zaczynam normalny dzien juz pracy, szczerze? Jakos mam mieszane uczucia z tym powrotem doluje mnie poniewaz jakims sposobem bardziej mi sie syn przypomina...troszke musialam sobie poplakac:(

Malus kochana wszystkiego najlepszego:) spoznione ale szczere!!! Co tam u ciebie? Malo sie odzywasz ostatnio

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. Faktyxznie jeszczw troche i bedziecie rodzic;-)

mamaTomeczka do laryngologa idę już w czwartek, także dość ekspresowo :happy2: jeśli to zapalenie krtani, to chyba szybko nie przejdzie, bo wtedy najlepiej nie gadać, a weź tu nie gadaj przy 3-latku :laugh2: ja też mam jakieś przebarwienia na gębie :baffled: fakt, że na początku ciąży miałam wysyp dziwnych ropnych krost i je dość intensywnie maltretowałam, więc pewnie część plam stąd pozostała, ale część mam takich typowo brązowawych :confused2: po porodzie i karmieniu skuszę się chyba na jakąś silniejszą domową kurację kwasami, a jak nie pomoże, to może kosmetyczkę odwiedzę... teraz mam tonik z PHA bezpieczny w ciąży, ale on jest jak widać za słaby :no: ale się Tomcio załatwił tym wirusem... :no: ale teraz takie pogody były... żeby mu to szybko zeszło :*

MonaG czym interesują się chłopcy w wieku komunijnym? Bo nasz sąsiad ma teraz komunię i chcemy mu jakiś drobny, niezobowiązujący upominek sprawić, ale jeszcze nie jesteśmy na etapie 8-9 latków i kompletnie nie wiemy co... :sorry2: a imiona dość oryginalne... :sorry2: choć Letycja to imię supermodelki francuskiej, zresztą bardzo ładnej i zmysłowej :-p a Wenus - Venus Williams :laugh2: jakby nam się dziewczynka trafiła, to mnie się podobało imię Stella :sorry2: ale się już raczej Stellki nie dorobię :sorry2:

kinia ja też dziś słomiana wdowa, cały dzień bez małża - mój znów w delegacji i mam nadzieję, że wróci dziś nie jutro... :no: a badania faktycznie mogą trochę potrwać... wiesz, jak medycyna pracy przyjmuje... ja lubię naleśniki, ale na deser... :-p jak rasowy facet muszę mieć mięso :sorry2:

U nas dziś wreszcie ciepło, trzeba będzie jakiś plac zabaw zaliczyć :tak:

Benfica- ciężko dogodzić 8-9 latkom- teraz moda na tablety, tel kom, aparaty cyfrowe- jeśli chodzi o jakiś drobny- to zawsze może być jakiś fajny zegarek albo rolki jeśli nie ma;) to nie to Co za naszych czasów jakiś ładny medalik czy przy dobrych wiatrach ROWER:-)
mamaTOMECZKA- ZAPALENIE KRTANI?O MATKO WSPÓŁCZUJĘ :( LARYNGOLOG LUB RODZINNY ABY ZAPODAĆ JAKIŚ LEK :/ja w 8 mcu ciazy miałam angine bez antybiotyku się nie obeszło

MonaG moja córcia z czekoladą, albo kremem śliwkowo, jabłkowo, cynamonowym. Takie dziwne cudo mój tata jej raz kupił :) i jej przypasowało bardzo.

Julia przykro mi, że smutne wspomnienia przyszły w momencie powrotu do pracy. Biedny mąż daj znać czy z nim wszystko dobrze.

Benefica no, bo tam dopiero od 15 wyniki badań i orzecznik, a tak masa badań, jakieś psychotesty dodatkowo itp. Ale dzwonił, że wraca, zrobi zakupy, zje coś i pojedzie znowu. Hehe ja ostatnio mięsa nie mogę przełknąć, a mój małż jada prawie wszystko. Z resztą ja to mogłabym ogólnie być wegetarianką nawet, bo mi brak mięsa nie przeszkadza, a za wędlinami też nie przepadam.

Mona masz rację za naszych czasów to zegarek był super prezentem, a rower? Uuuu to już było coś... A teraz? phi bez super sprzętu nie podchodź ;/

No i niestety mężowy dziś nie wróci :-( tylko jutro wieczorem :-( aż sobie popłakałam... :-( jakiś taki popołudniowy dół mnie złapał... :zawstydzona/y: pewnie to hormony :baffled: trochę to niweczy moje jutrzejsze plany, muszę wszystko przełożyć na czwartek, a ja tak nie lubię :baffled:

reklama
cześć dziewczynki,
Zgrałam dzisiaj zdjęcia z tel i przedstawiam moja kruszynkę z ostatniego usg (29 kwietnia)
Zobacz załącznik 622977

strasznie późno te wizyty :szok:
Ja zawsze staram się umawiać na wizytę jak najwcześniej bo jak mam popołudniu to cały dzień się denerwuję, tydzień temu miałam na 16 to myślałam, że zwariuję :)

mamotomeczka, kuruj się, kilka razy miałam zapalenie krtani więc wiem jak to jest :(
Benfica, nie smutaj się :( łatwo sie mówi, wiem..... tulę!!!!
Julia, jak mąż? Jak praca minęła?

Ostatnia edycja:
Do góry