Cześć :-) długo się nie odzywałam, ale ten remont mnie pomału wykańcza jeszcze tyle jest do zrobienia :-( że nie wiem za co mam się łapać jak na razie pokój mam pomalowany, meble uprzątnięte i dziś jadę wybierać nowe mebelki do mojego pokoju :-) niby się cieszę, ale kompletnie nie mam pomysłu co kupić myślałam o szafie komodzie i stoliku pod tv no nie wiem. Pojadę, obejrzę może coś mi wpadnie w oko później 2 pokój, ale to już tylko odświeżenie i małe przemeblowanie bo kasiorki niestety brak.
julia &&& za 1 dzień w pracy ;-)
cyntia fajny filmik zobaczysz później jak maleństwo zacznie się kręcić i wystawiać nóżki albo brzuch stanie w poprzek
maluś wszystkiego naj spóźnione, ale szczere ;-)
agamemnon ja też mam ten sam problem, kompletnie nie wiem jak ubrać Kubę do szkoły bo rano zimno a później robi się za ciepło. Dziś też jest chłodno więc założyłam mu ciepłą bluzę, ale już widzę jak wysiada z autobusu cały spocony bo oczywiście nie ma czasu zdjąć tej bluzy
Dziewczynki jak samopoczucie? Ja ogólnie dobrze się czuję jutro mam wizytę u gina i dostanę skierowanie na ostatnie usg :-) już nie mogę się doczekać mam nadzieję, że gin potwierdzi, że to dziewczynka
miłego dzionka :-)
julia &&& za 1 dzień w pracy ;-)
cyntia fajny filmik zobaczysz później jak maleństwo zacznie się kręcić i wystawiać nóżki albo brzuch stanie w poprzek
maluś wszystkiego naj spóźnione, ale szczere ;-)
agamemnon ja też mam ten sam problem, kompletnie nie wiem jak ubrać Kubę do szkoły bo rano zimno a później robi się za ciepło. Dziś też jest chłodno więc założyłam mu ciepłą bluzę, ale już widzę jak wysiada z autobusu cały spocony bo oczywiście nie ma czasu zdjąć tej bluzy
Dziewczynki jak samopoczucie? Ja ogólnie dobrze się czuję jutro mam wizytę u gina i dostanę skierowanie na ostatnie usg :-) już nie mogę się doczekać mam nadzieję, że gin potwierdzi, że to dziewczynka
miłego dzionka :-)