reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć laseczki :-) muszę do Was z rana zaglądać bo popołudniu ciężko się do kompa dostać :-D

Kinia wracajcie szybko do domciu :tak:
Wiki mniam co za pyszności :-p
Benfica nie martw się wszystko będzie dobrze :tak:
Madziulek gratuluję synusia ;-):-)
Phoebe gratuluję córeczki :tak:

A ja idę dziś na wizytę do gina :tak: mam nadzieję, że da mi skierowanie na usg bo chciałabym się upewnić czy to na pewno dziewczynka :-) i czy wszystko gra u małej :tak:. A tak ogólnie to znowu 1kg do przodu to już 71kg żywej wagi, czyli 15kg więcej od wagi startowej :-D. Mała tak wali w brzuchu, że czasami to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać bo uparła się na jedno miejsce koło pępka tam wierci mi cały czas dziurę, nie wiem czym chyba nóżka :-D ogólne samopoczucie ociężałe :-D

ach zapomniałabym wczoraj pomagałam trochę mamie porządkować podwórko i się tak dźwignęłam że do końca dnia chodziłam zgięta w pół bo mnie w podbrzuszu tak zakuło i do samego wieczora bolało :no: dziś do tego wszystkiego jeszcze zakwasy w pachwinach mam okropne :baffled: i ledwo z wyra wstałam :-D ale już rozchodziłam i jest ok.

Ale się rozpisałam :-) lecę na śniadanko bo w brzusiu już burczy

Miłego dzionka

reklama
Phoebe, ciesze się, że napisałaś :) Co i rusz zastanawiałam się co tam u Ciebie i czy przypadkiem nie odeszłaś z forum, ale jednak jesteś :) Gratuluję córeczki :* Księżniczka będzie w domu :D Jeżeli chodzi o moje dziewczynki, to na razie jest ok. Takie rozgadane obie, że nawet mama do słowa nie może dojść :D Jest trochę lepiej również z zachowaniem, bo M po jednej pracy na 1/1,5h przyjeżdża do domu na obiad i później do drugiej pracy (od domu ma 5 minut drogi do drugiej roboty). Mamy czas dla siebie i dziewczynki bardzo się cieszą, że tata codziennie jest w domu :)
Czekamy na 14.04, aby pobrać wniosek do przedszkola i spróbować Oliwcie zapisać. Oby się udało, ale wątpię w to, bo straszne wymagania mają ;/

Benfica, jeżeli chodzi o Straciatelle, to z tego co wczoraj czytałam mieli ściągać jej szwy. Jeżeli wczoraj to zrobili, to na pewno przed świętami będzie mieć maluszka przy sobie :)

Watpliwosc, Susel, Gochson i Aschlee łapcie też bociana na majówkach :D

Grzaneczko jak się czujesz? :*

Dziewczyny, jakby co do gratulacji tu mamy wątek - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ksiega-gratulacyjna-69936/

A jeżeli chodzi o mnie, to jakoś wczoraj nie miałam ochoty pisać tylko przekazywałam wiadomości od Kini. Mam strasznego doła.

Ostatnia edycja:
Malus nie odeszlabym bez słowa. Teraz dzieci maja wolne od szkoły to i więcej czasu jest.
Zaraz muszę do przychodni zadzwonić i umowic młodszego syna bo cos go ucho boli i cos mi się wydaje ze gorzej słyszy. Sam szepcze co jest dobrym znakiem ale jak ja mowie do niego po cichu to nie słyszy. Ciągle tylko słyszę "co?" czyli cos się dzieje.

wiki powodzenia u lekarza. Daj koniecznie znać. Wygląda pysznie to ciacho.

Phoebe no gratulacje córki, ja myślę, że jak lekarz tak powiedział to tak będzie.

ewka powodzenia na wizycie no i uważaj na siebie

Malusiolka ja poczekam do maja, więc dziewczyny ładnie odstępuję boćka no i dbać mi o niego.

Phoebe no warto sprawdzić u lekarza co z uchem, nawet pójść żeby się upewnić, że wszystko dobrze.

Maluś co za dół? Buźka.

Ja byłam wczoraj u ginki i powiedziała, żeby się wstrzymać ze staraniem do badań genetycznych. Przykro mi się strasznie zrobiło. Wiem, że ma rację i że nie chce mnie narażać na kolejne niepowodzenia, ale mimo to smutek jest. Czekam już na te badania genetyczne 2 miesiące. Niby mówili, że czeka się koło 3 miesięcy i potem na wyniki 6 tygodni, ale to jakoś wieczność dla mnie. Tym bardziej, ze mam teraz owulację i jest ładny pęcherzyk.

Cześć dziewczyny:-) u nas ładna pogoda, więc jak tylko Mała wstanie o pójdziemy na spacer. Ostatnio wstaje o 6, więc do południa mam mieszkanie ogarnięte i obiad przygotowany :-) U mnie bez zmian, mam się oszczędzać i polegiwać. Dostałam leki rozkurczowe "na wszelki wypadek", ale pocieszam się że już bliżej niż dalej.
Maluś, co się dzieje?:-(
ewka, kciuki za wizytę:-)

Witajcie Kochane!!!
Przepraszam Was, że tak dawno się nie odzywałam.... Nawet nie mogę tego czasu nadrobić bo tyle tych postów jest;D
Ania właśnie śpi a ja mam chwilkę:)
Przez dzień mało mi śpi... Za to w nocy je tylko raz, czasem dwa:)
W święta robimy chrzciny:)
Zaczeliśmy budować domek:) i wszystko na mojej głowie bo mężuś w pracy i go nie ma od pon. do piątku....
W czerwcu będziemy robić dalej tak żeby już przykryć:) a reszta to kiedyś jak pieniądze będą znów...
Szukałam pracy i chyba od września pójdę na rok stażu do szkoły:) dobre i co!:D zawsze to lepsza praca :D ponadto będę kontynuować moje studia zaoczne:D jej, że też mi się chce:D
Ania zaczyna się budzić i trzeba będzie kończyć to pisanie...
Mam nadzieję, że u Was moje Kochane wszystko dobrze:* Ściskam Was bardzo bardzo mocno:)
Tęskniłam:*
Malusiolka gdzieś chyba dała zdjęcie Ani ale nie wiem gdzie :D

reklama
Właśnie leże, nadrabiam iiiiiiiii
poczułam pierwsze takie namacalne kopnięcia malucha!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-):-):-)

dobra skupiam się

benfica, a no jeździmy na treningi piłki nożnej :-) Synu ma chęci to trzeba korzystać tym bardziej, że nasza kadra jaka jest każdy widzi :-p Też mnie te zakładki wkurzają, sa w taki miejscu, że ni w pipe ni w oko :angry:
Mam nadzieje, że z Gabrysiem wszystko jest ok i nie zachorował. Co do wagi dzidziusia, ja tam uważam, że na pewno jest wszystko dobrze :tak:

Stasiu, witaj na świecie!:-)

iwo
, pytasz o treningi czy fajne? Noo pewnie, pobiegaja, pograją, wyzyją się, super sprawa :tak:

Phoebe witaj! Gratuluję córci! :-)Fajnie, ze chłopaki się cieszą. Na pewno będziesz miała w nich pomoc, co nie?

wiikki dzięki za ciacho! Niech pójdzie w cycki :-D

ewka łooo 15kg na plus to juz kurde sporo ale startowałas z niskiej wagi to nie ważysz tragicznie :tak:

hej zeberka :happy2:

Malusiolka co tam bejbe sie dzieje??

asicka witaj! Ucałuj Młodą! :-)

Do góry