Witam sie wieczorna pora!
Juz nie pamietam kiedy ostatnio u Was bylam, az mi glupio. Podczytywalam Was, ale zawsze bylo cos do roboty.
Po krotce co u mnie. W srode mialam USG polowkowe i podobno u mnie mieszka dziewczynka!!! Uwierze jak juz ja zobacze
i tez tak jak co niektorym, snil mi sie chlopiec i wyszlo na odwrot. Gdzies za miesiac wybiore sie na USG 4D zeby to potwierdzic. Mala dopiero w pod koniec 18tyg zaczela sie ujawniac ale z dnia na dzien coraz mocniej kopie. Moi synowie sa przeszczesliwi. Mlodszy jak jechal ze mna na USG to myslal ze wrocimy juz z dzieckiem i codziennie opowiada o siostrzyczce (do starszego syna powiedzial ze bedzie tylko jego).
Madziulka pewnie juz po i tulisz Swojego maluszka, a jak nie to &&&& za szybkie rozwiazanie! Doczytalam i GRATULUJE mamuska!
MamaTomeczka jaki mialas poprzedni porod? W sensie ile trwal, czy byly jakies komplikacje itd. Bo moj pierwszy byl straszny, a to przez to ze pierworodny byl strasznie duzy (4750), z drugim poszlo jak z platka ( w porownaniu z pierwszym). W pierwszym mnie nacinali a potem na zywca zszywali (ale to bylo 12 lat temu), z drugim nic nie robili i nie peklam. Przy drugim polozna mi dala gaz do wdychania, ale nie byl mi nawet do niczego potrzebny, w trakcie parcia nawet nie umialam sie nim " zaciagnac" i nie bolalo az tak bardzo ( znowu musze porownac do pierwszego porodu). Wydaje mi sie ze skoro podaja go ciezarnym, to nie jest szkodliwy i jak by co to teraz sprobuje sie sztachnac. Ciekawe czy dziala
Kinia, kochana bedzie wszystko dobrze!
Ludzik, pewnie ze tak, wszystkie dajemy rade i Ty tez dasz!
Benfica nie zamartwiaj sie od razu, Tak z ciekawosci ( bo mi nie mowili ile moja warzy) jak warza takiego maluszka mieszkajacego w brzuchu?
Cyntia jak sie ma Twoja dzidzia? Juz 15 tydzien u Ciebie, ale ten czas leci.
Malus a jak Twoje dziewczynki? Zdrowe?