reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dzień dobry :szok:

Masakra jakaś, nie śpię od 1,5godz i się nie zanosi, bo za godzinę wstaję do pracy :eek: normalnie milion myśli mi po głowie chodzi :confused:

reklama
nawet nie wiecie kochane jak mi sie milo zrobilo czytajac wasze posty i ze mnie jeszcze pamietacie. kolejny plus potencjalnej ciazy to bycie czescia Ciazy ze Staraczek w tym zacnym gronie :-D czuje presje, musze szybko zajsc! :-D

Cyntia
piekne malenstwo!
Cyntia, iwo widze ze nastepna jest madziulek na 29.04. a szczerze to mi wychodzi ze jakos kolo tego terminu bedzie @ czyli testowanie ;-)

wikki no ja mam wielka nadzieje ze bedzie mi dane sie znow tutaj rozgoscic ;-)

ewka moja! wlasnie wrocilam ze Stanow i jednoczesnie do staran. w Twoim stanie to pewnie niewskazane podrozowac ;-) spokojnie, nie musisz pilnowac wykresu. dam znac jak sie zazieleni :tak:

emalia w takim razie ponowne gratulacje!!

madziulek ale Ty juz daleko! oby z tej cytologi nie bylo nic powaznego.

Wiecie, to jednak prawda, ze w ciąży to na mózg coś siada (bez urazy nikogo!) :-p
Śniło mi się dzisiaj, ze miałam romans z Lewandowskim, seks był dziki niczym dorzecze Amazonki, a po wszystkim odwiedziła nas Magda Gesller i zrobiła po herbatce :-D:-D:-D Matko skąd taki sen?? Do Lewego nigdy nie "wzdychałam" ani nic, a tu popatrzcie się hahah no normalnie jak się przebudziłam to mnie dziki śmiech ogarnął :-D:-D

No ale żeby pięknie nie było to piękny humor zburzył mi dzisiaj syn który wstał o 5, przylazł do mnie i zamiast spać to się kręcił wiercił i tym sposobem oberwało mu sie dzisiaj (słownie). Bo i on sam chyba lewą nogą wstał i pyskówki też mu się włączyły.
Teraz wyrzuty sumienia mnie gryzą :-(Czasami gęba powinna sama mi się zamknąć zanim wypowiem choć jedno niepotrzebne słowo........

Susel, Asicki bocian dał dużo szczęścia :D I teraz Iwo w ciąży. Kolej na Ciebie.

Madziulka, &&&&&& aby było wszystko w porządku :* Urodzisz, to ślij bociana :D

Wczoraj mówili na pogodzie, że ma być 15 stopni i słonecznie, a tu co jest? Zimno i mgliście :szok: Miałam zaplanowane pranie i wywieszenie je na balkon :p

Jak się dziewczynki dzisiaj czujecie?:*

Iwo, malutka w domku?

Agamemnon, ale sen miałaś :-D Kochana, dobrze że Lewandowski, a nie jakiś pasztet :D A jak przeczytałam, że Gessler Wam herbatkę zrobiła, to myślałam, że się posiusiam ze śmiechu :rofl2: Kochana, Ty chyba oglądałaś przed sen Kuchenne rewolucje:laugh2: Co do Twojego dziecka, to moja młodsza przed 5-tą wstała i zamiast spać to śmiała. A jak zobaczyła tatusia, że jeszcze śpi, to zaczęła piszczeć i skakać po nim :D Z nudów poleciała do starszej i też ją obudziła, ale po 6-tej "Oi, Oi wsan" :p No i Oliwka wstała.

hej kochane,

Ja dzis miałam średnio przyjemny poranek. O 5.00 obudziło mnie silne kłucie w szyjce, czy gdzies w tych okolicach. Ból był na tyle nie do zniesienia, że nie mogłam się ruszyć, wzięłam prysznic i pomału przechodziło ale dostałam lekkiego krwiomoczu. Zastanawiałam się czy jechać na Ip ale jednak zostałam w domu. Podobnie miałam w ciąży z Nadią, problemy z nerkami do konca ciąży. Teraz jest lepiej, mam nadzieje, że gorzej nie będzie, bo mąż w pracy a ja sama z Nadią.
Na dodatek przeprowadzka nam się przeniosla na poniedziałek, co trochę pokrzyżowało plany, bo mąż musi brać urlop. A za oknem pogoda też ponura :/
Ale koniec smęcenia miłego dnia babolki :)

hej dziewczynki
Młoda w szkole, zaczynam wierzyć ze pomału wychodzimy z dołka chorobowego. Jeszcze tylo ja się muszę doleczyć.

Madziulek- IIgrupa to nic strasznego, ja po ciązy tylko taką mam. NIe wiem czy bedą ja leczyć czy poczekają na poród.

Benfica, Wikki - pokażecie na zamkniętym fotki nowych chałupek, nic tak nie cieszy jak przeprowadzka :tak::tak:

Wikki - z nerkami nie ma żartów, kup w aptece sok z żurawiny!!!

Agamemnon
- zajefajne sny :-) trzeba się było po tym na meża rzucić a nie pyskowac z młodym ;-)

Przyszłam trochę do Was aby odsapnac od tematów na staraczkach..
To ja dziewczyny też się zaczaję na jakiegoś bociana, która ma termin za 2 miesiące ?

wiikki nie przemęczaj się za bardzo przy tej przeprowadzce. Uważaj na siebie.

Madziulek ja w ciąży też miałam drugą grupę, a rok temu jak robiłam to juz jest pierwsza.

Agamemnon ach te hormony, trochę tęsknię za tym stanem.

ja tez chcialabym jakiegos bociana :rofl2: moge poczekac ile trzeba :D
Na staraczkach sie kwazimodo porobilo wiec jesli sie nie obrazicie to posiedze sobie grzecznie w Wami ?

Wikk
i - kurcze trzymam kciuki zeby sie nie powtórzyło !! ale super nowe mieszkanko :D ja tez mialam taka radoche jak wynajelismy nowe mieszkanie :D wybor mebli, jakies *******ki do domu :D a P. sie najbardziej cieszyl ze skladania mebli :D

Madzia
- mam nadzieje ze to nic powaznego .. trzymam kciuki !!

Benfica - jestes super babka !! masz w sobie tyle energii nawet w ciazy ze na prawde Cie podziwiam :) w Twoim slowniku nie ma chyba słow 'nic nie robie' :D

reklama
Wątpliwości, Gochson - fajna tu odskocznia :tak::tak::tak:

Maluś - niby co jakiś czas 37,5-37,7 łapie ale ta temp spada nawet bez proszków więc wiesz jakie mamy dylematy:confused: za 2 tyg bedą jeszcze jakieś wynki tych chorób autoimmunologicznych co niby te stawy pomoga zdiagnozować
Chyba jednak zapiszę ja do tego reumatogola :crazy:

Do góry