Iwo,
Agamemnon, dużo. Za te pieniądze mogłabym coś fajnego kupić, albo odłożyć.
Cyntia, no to nieźle. Mój dostał 4 punkty. Gdyby ten fotoradar był żółty to by zauważył, ale nie zmienili koloru. M też stara się teraz przepisowo jeździć, bo ja nie widzę kolejnego wydatku na mandat. Jeszcze w liście było zdjęcie, na którym perfidnie widać męża. Zanim odebrał list powiedział, że jak nie będzie widać kto jechał, to się wykluci, aby nie było punktów
Przeliczył się. Co do teściów, to teściowa chyba obrażona na maksa, bo już 2 tygodnie się nie odzywa, albo to cisza przed burzą. M rozmawia z tatą w pracy, bo M ma iść do niego na plazmę więc nie ,a wyjścia. Ale teść teraz ma inne podejście niż teściowa. Nie jeździmy do nich i nie mamy nawet zamiaru. Nikt nas nie zapraszał, a ciekawa jestem czy jak święta będą buzię otworzą
Teściowa ma 1 kwietnia imieniny, a 17 kwietnia urodziny i też nie mam zamiaru jechać i składać jej życzenia. Sama chciała. Roksanka w sierpniu skończyła roczek i zapraszaliśmy ich na tort, to nie chcieli. Nawet dzieciaka nie przytulili w urodzinki. Od 5 stycznia ma coś do nas. Ja rozumiem, że mnie nie lubi, ale chociaż zapytałaby się jak się czują dziewczynki, ale ją też to nie interesuje. We wtorek kończy się abonament dla M i nowego numeru już nie dostanie
Owszem to matka, ale musi zasłużyć na szacunek.
Cyntia, widziałam wcześniej Twój suwaczek i tak się zapytam. Kochana, a jaki ślub bierzecie? Cywilny?