reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Emalie Gratuluję synka :*

Madziulka
ja w końcu kupiłam Emjot Hi Treec i też super, leciutki, zwrotny bynajmniej tyle co sprawdzony w sklepie, ale póki co mega zadowolona jestem.

Agamemnon, Madziulek
przetrwacie to jakoś kochane ;*

Dawno nie widziałam Malusiu. Aż dziwne, bo raczej codziennie zagląda. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie kochana?

Ja oczywiście odprawiam kuchenne rewolucje ;) Zupka się gotuje - pomidorowa, i ziemniaki się gotują na leniwe kluchy ;) Dzisiaj na słodko będzie drugie danie, bo Nadia w przedszkolu się zajada ponoć :)

Kinia, jestem, jestem, ale jakoś nie chce mi się za bardzo pisać. @ nie mam i się denerwuje.. robiłam wczoraj test I kreska, ale jak do niedzieli nie przyjdzie (mam nadzieje, że jednak będzie), to lecę na betę. Ostatnio cieszyłam się ze świąt, ale jakoś ich nie widzę. M miał mieć do świąt wszystkie soboty wolne, a okazało się, że tą sobotę ma wolną, ale od przyszłego tygodnia robi 6 dni w tygodniu ;/ Weź zrób zakupy na święta i jedzenie ;/ Owszem lubię gotować, ale sama przy dziewczynkach będzie mi ciężko :( Ponoć w Wielką Sobotę M ma iść tylko na nockę, ale co z tego jak w jedne dzień wszystkiego nie zrobię ;/ Dziękuję, że o mnie pamiętasz :*

Grzaneczko :*

Witam dziewczyny

Wpadłam zobaczyć, co tam u Was.

Emalia bardzo się cieszę, że wszystko u CIebie dobrze, no i gratuluję chłopca.

Iwo oby temperatura nie skoczyła.

Malusiolka cięzko tak się żyje samemu z dzieciakami. Mój maż jezdzi ze mną do pracy i wraca tez, więc już od 16:15 jestesmy razem. Pamiętam, że jak go nie było bo wyjechał na delegację to ciężko było wszystko ogarnąć. A są jakieś szanse, że to w przyszłości się zmieni, tzn. ze bedzie częściej w domu z Wami ?

Gochson, ma się niby poprawić. M miał dostać teraz aneks do umowy z podwyżką, a jakoś jeszcze nic nie podpisał. Niby to jest już u kierownika, ale kierownik nie ma czasu. Musi do końca miesiąca podpisać, aby w kwietniu już była wypłata z podwyżką. Cały czas jesteśmy za wyjazdem. Jeżeli wyjdziemy będziemy mogli częściej ze sobą spędzać czas :)

Maluś kochana pewnie, że pamiętam o Tobie :* Przechlapane skoro będziesz sama ;/ Masz rację ja przy jednym dziecku póki co nie wyrabiam czasami jak muszę wszystko przygotować, a co dopiero przy dwójce i to też nie śa duże dzieci, które zajmą się sobą i już. Nie wiem co Ci doradzić w tej kwestii - może jak robisz coś co można zamrozić to porób jak dziewczynki śpią, albo w niedzielę jak masz męża?

Moje drogie, ja remont przeżyję, ale boję się, że nie zdążymy, a został tylko miesiąc...
Dostałam wynik cytologii i jest nieprawidlowy, liczne komorki zapalne, ale brak zmian nablonkowych i raka, pewnie to przez tego mojego hpv wrrr, za tydzien mam wizyte to sie wszystkiego dowiem..
Miłego dnia, lece posprzątać i poukładać w szafie, dopóki mam chęci :p

witajcie

Kinia wczorajszy spacer był udany, ciepło i przyjemnie, dziękuję że pytasz :)

Madziulek ojj to niedobrze, że cytologia wyszla tak kiepska, ale najważniejsze że nie ma zmian rakowych.

Emalia gratuluję synka :)

Ja dziś czułam się bardzo dobrze. Pozałatwiałam sprawy związane z przeprowadzką i jutro mam czas na spotkanie z koleżankami ( żeby nie było za dobrze rownież z moją Nadusią :) ) a w sobotę wielkie pakowanie i w niedzielę przeprowadzka. Ale jestem podekscytowana zmianą mieszkania :)

miłego wieczoru

Witam wieczorowo :happy2:

emalia
gratuluję synka :-D chłopaczki są super :cool2:

iwo i jak córcia? Był telefon ze szkoły czy ok?

madziulek który masz stopień cyto? Zapalenie też bardzo wpływa na wynik, więc jeśli nie ma komórek nabłonkowych i nowotworowych, to po prostu trzeba wyleczyć zapalenie :* Niektóre kobiety mają II-gi st. i taka ich uroda... ja teraz czuję, że mi się znów przyplątało coś tam na dole, to będzie już chyba 3 raz w tej ciąży... :dry:

wiikki zazdroszczę przeprowadzki :cool2: mam nadzieję, że nas też to niedługo czeka :cool2:

Ja mam teraz znów mało czasu, bo szukanie mieszkania pochłania całą moją energię - oczywiście na przemian z Gabrysiem :sorry2: przez to naprawdę jakoś mi ta ciąża leci, ze ho ho... mam nadzieję, że jak pójdę w końcu na L4, to czas trochę przystopuje i nie będzie mi tak przepływał przez palce :sorry2: za 1,5tyg mam usg :cool2:

reklama
Benfica wlaśnie II stopień, za tydzień mam wizyte to zobaczymy co mi gin powie.. W ciazy to co chwile coś mam, od dziś zaczelam brac Urosept bo mi zostal listek a nie zaszkodzi.. Mam nadzieje ze jak urodze, to w koncu bede miala spokoj, chociaz czeka mnie wyleczenie wirusa, ale damy rade :)
Dobranoc Kochane :*

Do góry