reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny. U mnie od rana przeboje z prądem i nie było przez kilka minut, mam nadzieję, że to koniec, bo jak tak będą włączać i wyłączać to wszystko szlag trafi. Póki co ja na tel, Nadia na komputerze ogląda 101 dalmatynczykow 2 bo jej obiecałam ściągnąć. Mężu śpi po nocce, wiec dzień zapowiada się nieco nudnie chyba, że Nadia wrażeń dostarczy :) ja czuję się średnio generalnie mogłoby być lepiej. Spróbuję poleżeć póki ona wzięła się za oglądanie, a potem dokonczymy pewnie zabawy. konikami my Little pony...

Malusiu trzymam kciuki.

Benefica to mieliście wczoraj dużo zajęć z Gabrysiem ;) Nadia mi nadal smarka to siedzenie w domu nadal :/ do 15 wytrzymasz i później może znowu park i grabki?

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Witajcie porannie ;-)
U mnie piękna pogoda a ja dziś mam urlop ;-) Młoda została wywieziona do przedszkola, było ciężko, ma ostatnio tylko wspaniale poranki lub tragiczne ... dziś był ten tragiczny

iwo - powiedz na bete się wybierasz? bo ja chyba nie. No i kiedy planujesz iść na 1-wsza wizytę, ja chyba za 2 tyg. tak pod koniec 7-dmego tygodnia.

Życzę wszystkim miłego słonecznego dnia!

kinia no jak słońce się utrzyma, to pewnie znów będziemy na podwórku ;-)

straciatella :-D no to rzeczywiście miałaś przygody :baffled: prawie dokładnie jak u mnie przy Gabrysiu :dry: a teraz? Normalnie jak dzień do nocy :-D gdyby nie brzuch, to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży :-D co prawda do 16tc miałam non stop mdłości, no ale cóż ;-) termin mam 10-17.06, bo wg USG ciąża jest gdzieś o tydzień młodsza od OM. No i będzie drugi siusiak, z czego się przeogromnie cieszę i co wiedziałam od samego początku, a wszyscy z niedowierzaniem się w łowy pukali :-D też jeszcze nic nie mam - tzn. mam po Gabrysiu, ale wszystko leży do tej pory na strychu u teściów :sorry2:

goska oj niedługo przedszkole i poranki w przedszkolu to będzie mój ból - no, jak się dostaniemy :dry: niby Gabryś chodzi już 2 lata do żłobka i w zasadzie jest przyzwyczajony do dzieci, cioć itp., ale nie wiem, jak zareaguje na zmianę miejsca... jak zmieniał grupę w żłobku, to było średnio... :dry:

Ewcia, dobrze powiedziałaś dla swojego. Ja też milczałam przez jakiś czas, ale przed przeprowadzką jakiś tydzień wkurzyłam się i w końcu wygarnęłam co o tym wszystkim myślę. Teraz mam lepiej, ale nadal próbuje się wtrącać. Dzisiaj teście w pracy, to M pojechał do nich po nasze rzeczy (mamy klucz) i zaraz wraca, bo ja na egzamin.

Dziewczynki, dziękuję :* Stres mnie zje ;/ Tak się denerwuje, że dostałam mdłości i biegunki :wściekła/y::no: Wczoraj miałam wjazd na Word, alby się przyzwyczaić. Nie mogłam wzniesienia w ogóle zrobić przez jakiś czas ;/ Blokada, czy co? Normalnie wzniesienie i łuk na innym placu dobrze robię, a tu kurde nie szło :no: W końcu się udało, ale na łuku musiałam instruktora pogonić z samochodu, bo wkurzał mnie. Nie mogłam się skupić przy jego gadaniu. Nie nastawiam się na zdanie, ale też się nie poddam. Obym zwalczyła ten stres ;/

benfica - moja od 6-tego miesiąc chodzi do ludzi, najpierw prywatny żłobek do 2,5 roku, potem przedszkole prywatne na pół roku i wielkie szczęście dostała się do państwowego teraz 2-gi rok leci.
A ze wstawaniem jest tak jednego dnia wstanie ,i: mamusiu kochana ja się uczesze sama, mamusiu kochana a ja jeszcze pościel łózko itp..
A dziś, ja chce spać idź stad, jesteś głupia nie lubię Cię itp., ale dziś przynajmniej wyszła o własnych nogach a nie została wyniesiona ;-)

STRACIATELLA no jakoś tak nie pojawiałaś się to nie miałam okazji się pochwalić ;-) no to masz przeboje.. ja modlę się żeby mnie to ominęło :dry: przechodziłam to w pierwszej ciąży.. Fajnie, że jesteś :-) będziesz rodzić w Tychach?

MALUSIOLKA &&&&&&&&&&&&&&&!!

A ja mam dzisiaj wizytę na 14.20 :-) już nie umiem się doczekać.

Malusiolka - pokonasz stres! Ja pamiętam jak mi noga latała. Poprosiłam egzaminatora o chwilkę na wyciszenie i nie było problemu. Powiedział, że mam ruszyć, gdy będę gotowa.

Dobrze, że zapoznałaś się z placem. Dziś jak wyjedziesz na tor, to poczujesz się jak u siebie ;-)

Dasz radę! Umiesz jeździć :-)
Trzymam kciuki!

Iwo - przesuperaśnie!

U mnie ok. "Ok"? Co ja piszę? CUDOWNIE! Bobo ma 1,99 cm! Jest dobrze, mimo to lekarz zalecił jeszcze 2 tygodnie reżimu łóżkowego. Mięśnie to mi od tego zanikną ;-) Leżę już 4 tygodnie :-p

Natkusia - kciuki za wizytę!!

reklama
Hejka:-)

Malus &&&&&&&!!! Zdasz na pewno!:tak:

Straciatella Fajnie, ze jestes. :tak: Ale ten czas zasuwa, Ty juz 30 tc. to i mi nie wiadomo kiedy poleci 30 i zostanie 10 tyg.;-) Widze, ze mialas przeboje, dobrze ze juz lepiej. :-)

Cyntia Super!!:-) 2cm. to juz cos!:-) Oszczedzaj sie, choc wiem ze to nie latwe,ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka.:tak:

Do góry