reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiu gratuluję, gratuluję wiedziałam, że Ci się uda, nie było innej opcji :*

Watpliwosci
my tutaj nadal na Ciebie czekamy aż się z fasolką zameldujesz :)

Mąż właśnie pojechał do pracy, ja korzystałam jak był w domu i leżałam, nie wstawałam z kanapy jak tylko wstał i obiad zjedliśmy.

reklama
Kinia, mój na 17-tą do pracy pojechał i pewnie około 22-giej wróci. Ma jeszcze zajechać do sklepu po marchew (jutro rosołek robię) :p I jakąś bombonierę dla mojego instruktora :D

Maluś mój na 18 do 6 póki co w końcu ma normalne 12 godzinne zmiany, więc chociaż z tego się cieszę.To teraz musisz koniecznie się na wycieczkę udać jak tylko prawko odbierzesz :) Ile się teraz czeka? Ja to już nie pamiętam, bo ja to już wieki temu to przechodziłam (8 lat to dla mnie wieczność :D) i szczerze to na zupełnie innych zasadach, myślę, że łatwiejszych bynajmniej jeśli o teorię chodziło.

malus kochana wiedzialam ze ZDASZ:) GRATULUJE:)

Cyntia super wiesci oby tak dalej kochana:)

A ja czekam za znajomym bo ma nam zrobic garderobe...czekam i czekam:)

Kinia, po egzaminie zajechałam z M do komunikacji, aby się zapytać. Taka sympatyczna babka powiedziała, że wszystko teraz jest wysyłane elektronicznie. Jutro lub w czwartek mogę już przyjechać, zapłacić i po 7 dniach od zapłaty mam prawko :)

Ustawiłam suwaczek - motyw przewodni Anulkowy bocian :laugh2:
Powiem Wam że to dla mnie takie nierealne, ostatni termin kiedy wg. kalendarzyka powinnam dostać @ to piatek. Może wtedy odetchnę :rofl2:

reklama
Hej. Ja po wizycie. Dzidzi rośnie i fika fikołki. Zaniepokoiło mnie tylko to ,że Gin zauważyła ,że ma przepuklinę pępkową ale stwierdził ,że na tym etapie może jeszcze mieć. Oczywiście poczytałam i mam strach w sercu. Wiecie coś o tym? A co lepsze bez ogródek stwierdził ,że chłopak. Hmmmm

Do góry