Emalie idę po 5.03 - najpierw mam wizytę, a później dostanę skierowanie na usg i jakoś po kilku dniach powinnam się załapać. Miałam mieć dzisiaj, ale lekarz powiedział, żebym poszekała do tego 22-23 tygodnia, bo lepiej wyjdzie. Hehe no u Ciebie za chwilę koniec 1 trymestru także też leci szybciutko
Malusiu takie życie, zawsze trzeba trafić na kogoś mniej fajnego, żeby za dobrze nam nie było ;/
Benefica - proszę bardzo :* jak coś to biegnij wcześniej do lekarza i dbaj o siebie. Masz rację słonko troszkę uciekło i za ciepło nie jest na dworku. Miłego dnia :* Co do ciuszków, wózków itp to powiem Ci, że ja też nie myślę o szykowaniu jakoś zbytnio, tak sobie myślę, że maj będzie miesiącem przygotowań i zakupu wózka, bo resztę mam
Iwo czekam z niecierpliwością na foteczkę teściku
Natkusia to po wizycie humor napewno Ci się poprawi :*
To teraz mogę napisać coś od siebie
Mąż dzisiaj zapisał się do szkoły na technika BHP, więc jestem z niego dumna, że chce podwyższyć kwalifikacje
Od marca zaczyna zajęcia. Ja dzisiaj względnie się miewam, ale Nadia nadal pokasłuje, więc została w domu i musi się wyleczyć chyba do końca, o ile to chorobowe jest... Teraz jestem w trakcie kończenia obiadu, dzisiaj pomidorowa, a dla Dusi skrzydełka pieczone chyba w miodzie zrobię