reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Emalie idę po 5.03 - najpierw mam wizytę, a później dostanę skierowanie na usg i jakoś po kilku dniach powinnam się załapać. Miałam mieć dzisiaj, ale lekarz powiedział, żebym poszekała do tego 22-23 tygodnia, bo lepiej wyjdzie. Hehe no u Ciebie za chwilę koniec 1 trymestru także też leci szybciutko :)

Malusiu takie życie, zawsze trzeba trafić na kogoś mniej fajnego, żeby za dobrze nam nie było ;/

Benefica - proszę bardzo :* jak coś to biegnij wcześniej do lekarza i dbaj o siebie. Masz rację słonko troszkę uciekło i za ciepło nie jest na dworku. Miłego dnia :* Co do ciuszków, wózków itp to powiem Ci, że ja też nie myślę o szykowaniu jakoś zbytnio, tak sobie myślę, że maj będzie miesiącem przygotowań i zakupu wózka, bo resztę mam :)

Iwo czekam z niecierpliwością na foteczkę teściku :D

Natkusia to po wizycie humor napewno Ci się poprawi :*

To teraz mogę napisać coś od siebie :) Mąż dzisiaj zapisał się do szkoły na technika BHP, więc jestem z niego dumna, że chce podwyższyć kwalifikacje :) Od marca zaczyna zajęcia. Ja dzisiaj względnie się miewam, ale Nadia nadal pokasłuje, więc została w domu i musi się wyleczyć chyba do końca, o ile to chorobowe jest... Teraz jestem w trakcie kończenia obiadu, dzisiaj pomidorowa, a dla Dusi skrzydełka pieczone chyba w miodzie zrobię :p

Kinia, zdrówka dla córeczki :* I gratulację dla męża :)

iwo, gosia, dopisałam Was do listy, ale jak będziecie znały daty porodów to napiszcie.

Gosia, od Ciebie proszę jeszcze imię dziecka. Z tego co widziałam na Staraczkach, to wspomniałaś coś o córce :)

madziulka, jak u Ciebie? Masz już termin na cc? :*

Dziewczyny, ze względu na to, że nasza koleżanka Ascicka już urodziła postanowiłam otworzyć taki temat - https://www.babyboom.pl/forum/stara...higiena-naszych-maluszkow-70087/#post10527606 Mam nadzieje, że którejś z Was przyda się On. Jeżeli macie jakieś doświadczenie w tym kierunku proszę pisać w temacie, który podałam :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.

Malusiolka co za wredna baba,nie plac jej nic.

Ja dzis miaąłm wiyte, wszystko ok. Wyniki ładne. Dostałąm kolejne skierowanie i wizyta za 2 tyg;-)

iwo:) - chyba z terminem to idziemy łeb w łeb bo owolka chyba tego samego dnia, ale z USG pierwszego pewnie cos wywróżą konkretniej
Kalendarz ciąży i kalkulator terminu porodu - ja lubię ten kalendarz - wróży na 2 listopada

Malusiolka - ja 31 lat skończone z dorobku 1 córka 4,5 roku - Paulina, i teraz może by tak syn (ale jakoś jeszcze z przed ciąży z Pauliną wydawało mi się ze będę mieć 2 córki... czas pokaże)

Gosia - ja bym chciała 2 córkę bo nie wiem co ja z tymi wszystkimi pet shopami zrobię :)
Poza tym spoko ubranek jeszcze mam i pościel.
Mój mąż już plan na 3 lata w przód robi :) już myśli o wyprawce.
No tak ja głupiałam przed ciążą a on teraz :)))
Z tego kalkulatora wychodzi mi 7.11

Domka - usg miałaś?

Malusiolka -&&&&& za egzamin jutro opijamy!!!!!!

reklama
Iwo nie widziałąm. Pierwsze USG w 12tc robią. Narazie tylko badania zwykłe.

Chodze na NFz i usg nie ma w gabinecie,a najwczesniej powiedziaął ze w 12tc bo teraz nie ma co robic skoro nic sie nie dzieje.

Do góry